Ηθοποιός στο σκαμνί για ένα (βίαιο) λυκόσκυλο

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Η οποια ομως δεν συμπιπτει με τη δικη σου :D

Αλλο πραγμα :

''Δεν θελω να παρω θεση διοτι ...''

και αλλο :

''Δεν θελω να παρετε θεση διοτι ... '' :D

Οποιος θεωρει πως δεν εχει αρκετα δεδομενα για να κρινει το θεμα , μπορει να παει παρακατω σε αλλα θεματα του φορουμ ...οι υπολοιποι που παιρνουν θεση , θα ''κριθουν'' απο τα αποτελεσματα της δικαστικης διερευνησης :)

Αυτο που αναφερω εγω παντως δεν αφορα την ουσια του γεγονοτος αλλα την ευθυνη του ιδιοκτητη ως προς την εξοδο του σκυλου απο το σπιτι ...να το πω διαφορετικα : Σημερα που μιλαμε , ο σκυλος ειναι δεμμενος με την ιδια αλυσιδα ?
..ο καθενας βλεπει και καταλαβαινει - οτι και οπως θελει.
Κουραση..... παω να ξανακλοτσησω καποιο απο τα σκυλια μου. 3 φορες! Το δεμενο μαλλον, που ειναι και ευκολο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.365
..ο καθενας βλεπει και καταλαβαινει - οτι και οπως θελει.
Κουραση..... παω να ξανακλοτσησω καποιο απο τα σκυλια μου. 3 φορες! Το δεμενο μαλλον, που ειναι και ευκολο.
Δεν βοηθάει ο τρόπος σου και είναι κρίμα...

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
ο τιτλος να αλαξει γιατι ειναι χασκι και οχι λυκοσκυλο
Λυκοσκυλο ( δλδ, γερμανικο ποιμενικο ή λυκος με σκυλο; ) , που αναφερεται και ως κυνηγοσκυλο στην εφημεριδα (για την ακριβεια 2 φορες κυνηγοσκυλο και 2 φορες λυκοσκυλο...) τελικα Husky . . τελικα μπορει και να μην ηταν σκυλος;

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
O καθενας ...βαραει οτι τον χαλαρωνει.

Αντε να ξεκουραστεις ...:D

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
τοσες απαντησεις και επι του θεματος δεν εχεις πει τιποτα
μπορει να ποσταρεις οσα quote θελεις με ειρωνικα σχολια αλλα τα επιχειρηματα σε κρατουν στα ποδια σου , το να δημιουργεις εντυπωσεις σε μεγαλους ανθρωπους δεν ταιριαζει , εκτος αν νομιζεις οτι μιλας σε νηπια

απλα μπαινεις ( και οχι μονο εδω και ας λες οτι θυμασαι τι γραφεις ) να "νουθετησεις" , εισαι εριστικος και αποπροσανατολιζεις την συζητηση με απαντησεις ανευ νοηματος

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
το οτι ΕΝΑ ΣΗΒΙΡΙΚΟ ΧΑΣΚΥ επιτιθεται και ΣΠΑΕΙ το σχοινι , δειχνει μη κοινωνικοποιημενο σκυλο για να κανει κατι τοσο μη τυπικο για την φυλη και λιωμενο σκοινι πολυ πιθανον και λιωμενο σκυλο

δες την αναλογια των απαντησεων σου μεταξυ αυτων στις οποιες εχεις βοηθησει καποιον και αυτων στις οποιες κραζεις και παραλογιζεσαι και μετα να ξαναεμφανιστεις σαν κομητης να πεις ποιος κραζει ποιον και ποιος συμμετεχει , εστω με οποιον τροπο μπορει στο φορουμ βοηθωντας οσο μπορει με τις γνωσεις που μεχρι τωρα εχει και με την εμπειρια του
τοσες απαντησεις και επι του θεματος δεν εχεις πει τιποτα
μπορει να ποσταρεις οσα quote θελεις με ειρωνικα σχολια αλλα τα επιχειρηματα σε κρατουν στα ποδια σου , το να δημιουργεις εντυπωσεις σε μεγαλους ανθρωπους δεν ταιριαζει , εκτος αν νομιζεις οτι μιλας σε νηπια

απλα μπαινεις ( και οχι μονο εδω και ας λες οτι θυμασαι τι γραφεις ) να "νουθετησεις" , εισαι εριστικος και αποπροσανατολιζεις την συζητηση με απαντησεις ανευ νοηματος

Εγω αποπροσανατολιζω τη συζητηση, ενω στα 2 τελευταια post γραφεις επι προσωπικου για εμενα (κατι που δεν εκανα εγω..) . Συνεχισε λοιπον τη συζητηση σου και μη μου δινεις και τοση σημασια! Εκτος και αν αυτο θελεις να κανεις τελικα.