Ηλεκτρονικά καταστήματα (pet shops)




ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Αν δεν ηταν το e-bay εμεις εδω στην επαρχια θα ειχαμε μονο ενα κρεβατι, κουπακι, 5 παιχνιδια αντε και καμια λιχουδια :)

Εκανα τωρα μια μεγαλη παραγγελεια και την περιμενω απο μερα σε μερα. Εγω ψωνισα απο μαγαζι του e-bay (οχι απο δημοπρασιες) ερχονται απο Αμερικη και παρολαυτα μου βγαινουν μιση τιμη.
 


keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
έχω παραγγείλει πολλές φορές από ebay και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.Μου έτυχε και μια φορά να γράφει το προιον καινούριο και να είναι μεταχειρισμένο :evil: αλλά αυτό ήταν μόνο μια φορά.Το τσάκισμα είναι στα μεταφορικά από Αμερική ρε γαμώτο.....συμφέρει να πάρεις από τον ίδιο πωλητή πολλα πράγματα και όχι ένα κομμάτι από τον ένα,ένα κομμάτι από τον άλλο.Πληρώνω με pay pal και η χρεωστική κάρτα που έχω είναι ΜΟΝΟ γι αυτόν τον σκοπό δεν έχει πολλά χρήματα μέσα.Επίσης πάντα τσεκάρεις την ''εγκυρότητα'' του κάθε πωλητή,αν σου κάνει καμιά στραβή γράφεις αρνητικά σχόλια γι'αυτόν,πράγμα που δεν τον συμφέρει καθόλου.
 




ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Να σου πω την αληθεια δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο Αμερικη. Συνηθιζα μονο απο Ευρωπη γιατι αγοραζα βαρια πραγματα και δεν εβγαινε οικονομικα.

Τωρα ομως στα ειδη σκυλου τη μεγαλυτερη ποικιλια την εχουν Αμερικη και Αγγλια, αλλα η Αγγλια ειναι αρκετα ακριβη. Ειπα στον πωλητη να μου τα στειλει σε συσκευασια δωρου για να μην πληρωσω τελωνιο, αλλα θα δουμε.
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ga25 said:
Δεν ξέρω αν έχετε ανοιξει θέμα ξανά σχετικά με τα ηλεκτρονικά Petshop και τα κλασικά petshop.

Το γεγονός είναι ότι δυστηχώς πάρα πολλά pet shop είναι πανάκριβα και ειδικά σε προϊόντα υγείας και διατροφής. Πρόσφατα αναγκάστικα να πάρω μία τροφή Hills ΙD για να αντιμετοπίσω πρόβλημα στην σκυλίτσα μου και το 5κιλο το πλήρωσα 42 €. Έλεος...

Ψάχνω λοιπόν απεγνωσμένα online Petshop που να κάνουν αποστολές Ελλάδα. Για να πώ την αλήθεια βρήκα ένα στην ουγαρία και κάνα δυο ακόμα Αμερική και είμαι σε διαδικασία ελέγχου των τιμών τους. Βεβαίως νομίζω ότι δεν συμφέρει η αγορά τροφών λόγo βάρους αλλά για προϊόντα όπως κολάρα προστασίας από ψίλους κλπ και αμπούλες έχω την εντύπωση ότι αξίζει τον κόπο. Αν έχετε βρεί κάτι ενδιαφέρον παρακαλώ στείλτε Pm.
ga25 said:
Αυτό που μου στείλατε το έχω δεί... δεν έχει προϊόντα αμπούλες,κολάρα κλπ και έχει και πολύ μικρή γκάμα.

Αλήθεια έχει κανείς απο εσάς αγοράσει πρόσφατα κανένα scalibor και να θυμάτε την τιμή? η καμιά αμπούλα Frontline ή Αdvantix? αν ναι για πείτε να τσεκάρουμε τιμές...
 








ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
mitsakos said:
γιατι δεν τα γραφετε στο θεμα μια και καλη ρε παιδια μην στελνετε σε ολους πμ?
Alexandra said:
Vaso αν κατάλαβα καλά σε εμένα το έλεγες. Πολύ ευχαρίστως να σου στείλω αν σε ενδιαφέρει, αλλά είναι Αθήνα, όχι Θεσσαλονίκη.

Mitsako δε τα γράφουμε γιατί δεν επιτρέπεται η διαφήμιση.
mitsakos said:
τοτε θα κανεις ενα κοπο να τα στελεις και σε μενα? :lol:
 




Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Tip για όσους ψωνίζουν από ebay: να τσεκάρετε και το Γερμανικό (.de). Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία μιας και οι Γερμανοί είναι αρκετά ψαγμένοι σε σχετικά με τον σκύλο προϊόντα. Οι τιμές είναι σε ευρώ (οπότε κάνετε άμεση σύγκριση), είναι φθηνότεροι από τους Αγγλους, οι περισσότεροι στέλνουν Ελλάδα, έχουν φθηνά μεταφορικά σε σχέση με την Αμερική (αλλά και με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες) και δεν μπλέκετε με τελωνείο.

Χρήσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις και ένα "μεταφραστήρι": http://www.google.com/translate_t

Ο σκύλος πάντως είναι hund στα Γερμανικά, τουλάχιστον αυτό το έχω μάθει! :D