Καλησπέρα σας. Απόψε περνώντας έξω από ένα συνοικιακό pet shop με μια φίλη είδαμε στην βιτρίνα 3 ημίαιμα. Αφού τα χαζέψαμε για λίγο και νομίζοντας (πιστεύω φισιολογικότατα) πως είναι προς υιοθεσία και έχοντας ήδη κολλήσει με το ένα, αποφασίσα να το υιοθετήσω μιας και θα ήθελα να έχει παρέα η μικρή μου. Πήγαμε να ρωτήσουμε την "κυρία" τι και πως και εκτός του ότι μας είχε στο περίμενε 10 λεπτά γιατί μιλούσε με την φιλενάδα της στο τηλέφωνο και λέγανε τα νέα τους, αφήνει το τηλέφωνο κάτω και μας λέει "πείτε μου κορίτσια γιατι αργώ", της λέμε πως ενδιαφερόμαστε για τα ημίαιμα και ξεκινάει "το μικρό είναι ημίαιμο τζακ ράσελ και κάνει 100 ευρώ, το άσπρο μαύρο είναι ημίαιμο κανίς και κάνει 80 και το τελευταίο είναι ημίαιμο κοκονάκι και κάνει επίσης 80 ευρώ και έχουν όλα τα βιβλιαριά τους". Μένουμε....στήλη άλατος.... Στην πόρτα είχε κολλημένη μια αγγελία πως χαρίζονται ημίαιμοι ελληνικοί ποιμενικοί και όταν η φίλη μου θέλησε να δει τα σκυλάκια που ήταν σε ένα κλουβί πίσω από το ταμείο της είπε πως είναι ημίαιμοι ελληνικοί ποιμενικοί και δεν την άφησε να τα δει κουνώντας το χέρι απαξιωτικά. Της λέω θα το συζητήσουμε και φύγαμε.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω γνώση της νομοθεσίας σχετικά με αυτό, αλλά δεν νομίζω πως επιτρέπεται να πουλιούνται ημίαιμα, γι'αυτό και θέλω να με συμβουλέψετε τι μπορώ να κάνω. Αν πάλι το επιτρέπει ο νόμος τι να πω.....
Ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντόνι.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω γνώση της νομοθεσίας σχετικά με αυτό, αλλά δεν νομίζω πως επιτρέπεται να πουλιούνται ημίαιμα, γι'αυτό και θέλω να με συμβουλέψετε τι μπορώ να κάνω. Αν πάλι το επιτρέπει ο νόμος τι να πω.....
Ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντόνι.
Last edited: