Ημίαιμο προς πώληση σε "pet shop"

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Το μόνο παράνομο της υπόθεσης είναι ΑΝ τα έχει περισυλλέξει.

Προσωπικά δεν θα με χάλαγε τα πετσοπ να μπορούσαν να μαζέψουν αδέσποτα, να τα έχουν σε σωστές συνθήκες, να τα εμβολιάζουν να τα στειρώνουν και να τα δίνουν με ένα ποσοστό κέρδους 10-20% πχ.
.
Καλά θα ήταν αλλά έτσι δε βγάζεις το γ@μ@το κέρδος και "είναι πολλά τα λεφτά Άρη"...

31 Ιανουαρίου 2016
14
4
29
μενιδι
Εμένα αν μου μιλούσε ετσι η πωλήτρια θα την είχα βρίσει και θα ζητούσα να δω και τον διευθηντή του κάταστηματος , τελικά τα σκυλάκια είναι ακόμα στην βιτρίνα ;;

Ειρήνη/Άριελ

Well-Known Member
27 Μαϊου 2015
77
75
42
Πάτρα
@lila_chihuahua Η πωλήτρια είναι ο διευθυντής.... Τα σκυλάκια είναι ακόμα εκεί, μια στην μπροστινή βιτρίνα και μια στα κλουβια πίσω από το ταμείο, παίρνω καφέ από ενα μαγαζί δίπλα και ρίχνω ματιές να δω τι παίζει. Αυτό που παίζει λοιπόν είναι πως τα ημίαιμα ελληνικά ποιμενικά "φύγαν" μέσα σε 2 μέρες που έκανα να παω. Αυτά που είχαμε ρωτήσει με την φιλή μου ακόμα εκεί +2 καινούργια απ'ότι είδα.

Δεν μπορείς να πατήσεις πάνω στην εικόνα? Εγώ το είχα κάνει.

31 Ιανουαρίου 2016
14
4
29
μενιδι
@lila_chihuahua Η πωλήτρια είναι ο διευθυντής.... Τα σκυλάκια είναι ακόμα εκεί, μια στην μπροστινή βιτρίνα και μια στα κλουβια πίσω από το ταμείο, παίρνω καφέ από ενα μαγαζί δίπλα και ρίχνω ματιές να δω τι παίζει. Αυτό που παίζει λοιπόν είναι πως τα ημίαιμα ελληνικά ποιμενικά "φύγαν" μέσα σε 2 μέρες που έκανα να παω. Αυτά που είχαμε ρωτήσει με την φιλή μου ακόμα εκεί +2 καινούργια απ'ότι είδα.

Δεν μπορείς να πατήσεις πάνω στην εικόνα? Εγώ το είχα κάνει.
Αμα είναι αυτή η διευθήντρια μάλον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ...
Κρίμα τα σκυλάκια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia