Σ ευχαριστω πολυ!! Ειναι ρουτινα μωρε το ξερω, απλα μια εγχειρηση παντα ειναι εγχειρηση..
Για τσισακια μπορουσε να βγει απ τη πρωτη μερα δηλ ε; Εγω που ρωτησα για το κολλαρο μου πε δε νομιζει να χρειαστει, αν δε τα πειραζει και πολυ. Φοβαμαι μονο τις ωρες που θα μεινει μνη της απο Δευτερα.
Μυρτω μου θελω κι εγω να πιστευω οτι κανω το σωστο, στην αρχη δε το σκεφτομουν αλλα εφοσον ειχαμε αυτες τις ατυχιες.. Τουλαχιστον ειναι σε καλα χερια.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Τα ίδια σκεφτόμουν, γι'αυτό το έκανα Παρασκευή, ώστε ΣΚ να είμαι μαζί της, κ έμεινε μόνη της από Δευτέρα κανονικά..
Θα δεις πως θα πάει το ΣΚ κ κινείσαι αναλόγως.. αν θα το πειράζει δηλαδή ή όχι..
Τσίσα έκανε αμέσως, χωρίς να δείχνει ιδιαίτερη ενόχληση.. Μόλις την πήρα δηλαδή από το γιατρό, γυρίσαμε με το αμάξι σπίτι κ κάναμε μία μικρή βόλτα, έκανε τα τσίσα της κανονικά.. Κ το ίδιο συνεχίστηκε κ τις υπόλοιπες ημέρες..
Τα κακά της κράταγε, προφανώς λόγω πόνου.. Τα είχε κάνει Παρασκευή πρωί κ ξαναέκανε Κυριακή μεσημέρι..
Στην βόλτα του Σαβ. έπαιρνε θέση..της έλεγα κ εγώ "κακά" ( το ξέρει σαν "εντολή"), αλλά προφανώς την πόναγε - ενοχλούσε κ δεν έκανε..
Την Κυριακή που τα έκανε όμως, δεν έδειξε ενόχληση ή πόνο..
Εγώ κατάλαβα ότι κ από μόνη της, όταν ένιωθε ενόχληση, απλά καθόταν κ κοιμόταν.. Είχε συναίσθηση, δηλαδή,δεν είχα ιδιαίτερα θέματα , να πω την αλήθεια..
Το έβλεπα.. όταν περπατάγε π.χ. παραπάνω από όσο μπορούσε(π.χ. την Κυριακή που περπατήσαμε γύρω στη μισή ώρα) έκοβε ταχύτητα, γυρίσαμε σπίτι κ κοιμήθηκε..
Ή ακόμα κ όταν πήγα να την πάρω από τον γιατρό.. έκανε σαν τρελή από την χαρά της, αλλά ενώ φοβόμουν μην πηδήξει πάνω μου, απλά έκατσε κολλητά μπροστά μου κ με κοίταγε με την μουσούδα της κολλημένη πάνω μου..Το ίδιο και την Δευτέρα που επέστρεψα από την δουλειά..
Από Τρίτη, άρχισε κ τα χοροπηδηχτά σιγά σιγά..
Ή ακόμα κ σήμερα που την πήγα σε ένα γήπεδο τένις, να τρέξει λίγο κ να παίξουμε μπαλάκι..μόλις κουράστηκε, έκοψε από μόνη της..
Το λέω, γιατί η Άλμπα..δεν είχε ποτέ μέτρο..δεν σταμάταγε ποτέ.. οπότε, αυτό εμένα μου δείχνει πως δεν πιέζει τον εαυτό της παραπάνω από όσο μπορεί κ πρέπει..
Έλα έλα..όλα θα πάνε καλά.!!!
Αύριο τέτοια ώρα, θα κοιμάται δίπλα σου.. κ δεν θα ανησυχείς πια..