Η Άλμπα μου..!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
χα,χα,χα
Σχεδόν κάθε μέρα..
Βασικά, κοιμάται γενικά περίεργα.. αλλά όταν την πάρει για τα καλά ο ύπνος..(λίγο πριν το ροχαλητό..:p ), γυρνάει ανάσκελα.,στραβώνει το σώμα της,τεντώνει χέρια,βγαίνει δειλά δειλά η γλώσσα στο πλάι από το στόμα, ψιλοτρέχει κ το σαλάκι.. κ λιώνει..
χαχαχα πλάκα κάνεις.... πρεπει να αποκτησεις καλύτερη φωτογραφική να το απαθανατισεις αυτό!!!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
χα,χα,χα..όχι δεν κάνω πλάκα..
Το βλέπεις κ μόνη σου, άλλωστε.. χα,χα,χα

Μωρέ, έχω..απλά είχα δίπλα μου το δεύτερο (παλιό) κινητό μου κ δεν ήθελα να κουνηθώ, για να μην την ξυπνήσω..κ χάσω την στάση... :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
χα,χα,χα..όχι δεν κάνω πλάκα..
Το βλέπεις κ μόνη σου, άλλωστε.. χα,χα,χα

Μωρέ, έχω..απλά είχα δίπλα μου το δεύτερο (παλιό) κινητό μου κ δεν ήθελα να κουνηθώ, για να μην την ξυπνήσω..κ χάσω την στάση... :p
Δεν μπορώ... τα βλέπω αυτά και ζηλευω... Η δικιά μου μόνο κουλουριασμένη κοιμαται και αντε να απλωθεί κάπως στον βαθύ υπνο της...

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Πως παει η κουκλα σου; Της φορεσες καθολου το κολλαρο λαμπατερ;;

Εγω την αφησα σημερα, αυριο θα τη κανει.. Δε νομιζω οτι θα κοιμηθω το βραδυ.
Μυρτω το αποφασισα γιατι μου κανε ψευδοκυηση μια, μου κανε ψευδοκυηση δυο... Ε αφου δε θα ζευγαρωσει , δε θελω να τη ταλαιπωρω

Sent from my iPad using Tapatalk HD

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Δεν μπορώ... τα βλέπω αυτά και ζηλευω... Η δικιά μου μόνο κουλουριασμένη κοιμαται και αντε να απλωθεί κάπως στον βαθύ υπνο της...
Μπορεί να έχει να κάνει με το μέγεθος, μωρέ.. Αλλά κ αυτά ωραία, είναι..

Που να είχες την δικιά μου, δηλαδή.. θα την κοίταγες όλη νύχτα.. χα,χα,χα
Τώρα ας πούμε είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου κ έχει βάλει το κεφάλι της στο προσκέφαλο του (ξύλινο), η μουσούδα προεξέχει, όπως καταλαβαίνεις..κ το ροχαλητό ακούγεται πιο πολύ..
κ απλά βολεύεται..

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Πως παει η κουκλα σου; Της φορεσες καθολου το κολλαρο λαμπατερ;;

Μυρτω το αποφασισα γιατι μου κανε ψευδοκυηση μια, μου κανε ψευδοκυηση δυο... Ε αφου δε θα ζευγαρωσει , δε θελω να τη ταλαιπωρω

Ρεε..μην αγχώνεσαι..!!!
κ στο λέει αυτό ο ορισμός του άγχους..!!Εγώωω..
Όλα καλά θα πάνε, θα δεις.!!!:)

Είναι μια χαρά, προσέχουμε για τα ράμματα βέβαια..κ παίρνει κ αντιβίωση, αύριο θα τελειώσει..
Αλλά το βλέπω πως είναι καλά..

Κοίτα, την έκανε Παρασκευή πρωί, την πήρα σπίτι το απόγευμα.. Παρασκευή κοιμόταν συνέχεια..
Σαβ. το ίδιο..βγήκαμε για 20 λεπτά περπάτημα περίπου..
Κυριακή, λίγο καλύτερα..αλλά και πάλι αρκετός ύπνος..
Την τράβαγε κ η τομή κ έδειχνε λίγη ενόχληση.. Περπάταγε λίγο, καθόταν..ξαναπερπάταγε λίγο, πάλι καθόταν..
Δευτέρα και Τρίτη, αρκετά καλύτερα.. το πρωί μόνο, μετά από πολύωρο ύπνο,ήταν κάπως..προφανώς επειδή ένιωθε τράβηγμα..
Από Τετάρτη πια ήταν το γνωστό μας κατσίκι..ήθελε παιχνίδια..τράβαγε για να περπατήσουμε κ άλλο, να τρέξουμε, να εκτονωθεί..σήμερα, δε ακόμα καλύτερα..

Το λαμπατέρ, όχι..δεν το χρειαστήκαμε.. απλά έγλειφε την τομή αραιά κ που, χωρίς να προσπαθεί να την πειράξει ούτε για λίγο..οπότε, το άφησα..
Κατά τα άλλα, τίποτα δεν θυμίζει πως πριν μια εβδομάδα έκανε εγχείριση..αν εξαιρέσεις, το ότι της έχει ξυρίσει την κοιλιά.. κ φαίνεται.. :p

Καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά θα δεις..όλα θα πάνε καλά..!!!
Κ όλα θα είναι όπως πριν.. :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083

Συμφωνώ απόλυτα, μην ανησυχείς καθόλου γρήγορα θα το ξεχάσετε και οι δυό!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Σ ευχαριστω πολυ!! Ειναι ρουτινα μωρε το ξερω, απλα μια εγχειρηση παντα ειναι εγχειρηση..
Για τσισακια μπορουσε να βγει απ τη πρωτη μερα δηλ ε; Εγω που ρωτησα για το κολλαρο μου πε δε νομιζει να χρειαστει, αν δε τα πειραζει και πολυ. Φοβαμαι μονο τις ωρες που θα μεινει μνη της απο Δευτερα.

Μυρτω μου θελω κι εγω να πιστευω οτι κανω το σωστο, στην αρχη δε το σκεφτομουν αλλα εφοσον ειχαμε αυτες τις ατυχιες.. Τουλαχιστον ειναι σε καλα χερια.

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Σ ευχαριστω πολυ!! Ειναι ρουτινα μωρε το ξερω, απλα μια εγχειρηση παντα ειναι εγχειρηση..
Για τσισακια μπορουσε να βγει απ τη πρωτη μερα δηλ ε; Εγω που ρωτησα για το κολλαρο μου πε δε νομιζει να χρειαστει, αν δε τα πειραζει και πολυ. Φοβαμαι μονο τις ωρες που θα μεινει μνη της απο Δευτερα.

Μυρτω μου θελω κι εγω να πιστευω οτι κανω το σωστο, στην αρχη δε το σκεφτομουν αλλα εφοσον ειχαμε αυτες τις ατυχιες.. Τουλαχιστον ειναι σε καλα χερια.

Τα ίδια σκεφτόμουν, γι'αυτό το έκανα Παρασκευή, ώστε ΣΚ να είμαι μαζί της, κ έμεινε μόνη της από Δευτέρα κανονικά..
Θα δεις πως θα πάει το ΣΚ κ κινείσαι αναλόγως.. αν θα το πειράζει δηλαδή ή όχι..

Τσίσα έκανε αμέσως, χωρίς να δείχνει ιδιαίτερη ενόχληση.. Μόλις την πήρα δηλαδή από το γιατρό, γυρίσαμε με το αμάξι σπίτι κ κάναμε μία μικρή βόλτα, έκανε τα τσίσα της κανονικά.. Κ το ίδιο συνεχίστηκε κ τις υπόλοιπες ημέρες..
Τα κακά της κράταγε, προφανώς λόγω πόνου.. Τα είχε κάνει Παρασκευή πρωί κ ξαναέκανε Κυριακή μεσημέρι..
Στην βόλτα του Σαβ. έπαιρνε θέση..της έλεγα κ εγώ "κακά" ( το ξέρει σαν "εντολή"), αλλά προφανώς την πόναγε - ενοχλούσε κ δεν έκανε..
Την Κυριακή που τα έκανε όμως, δεν έδειξε ενόχληση ή πόνο..

Εγώ κατάλαβα ότι κ από μόνη της, όταν ένιωθε ενόχληση, απλά καθόταν κ κοιμόταν.. Είχε συναίσθηση, δηλαδή,δεν είχα ιδιαίτερα θέματα , να πω την αλήθεια..
Το έβλεπα.. όταν περπατάγε π.χ. παραπάνω από όσο μπορούσε(π.χ. την Κυριακή που περπατήσαμε γύρω στη μισή ώρα) έκοβε ταχύτητα, γυρίσαμε σπίτι κ κοιμήθηκε..
Ή ακόμα κ όταν πήγα να την πάρω από τον γιατρό.. έκανε σαν τρελή από την χαρά της, αλλά ενώ φοβόμουν μην πηδήξει πάνω μου, απλά έκατσε κολλητά μπροστά μου κ με κοίταγε με την μουσούδα της κολλημένη πάνω μου..Το ίδιο και την Δευτέρα που επέστρεψα από την δουλειά..
Από Τρίτη, άρχισε κ τα χοροπηδηχτά σιγά σιγά..
Ή ακόμα κ σήμερα που την πήγα σε ένα γήπεδο τένις, να τρέξει λίγο κ να παίξουμε μπαλάκι..μόλις κουράστηκε, έκοψε από μόνη της..
Το λέω, γιατί η Άλμπα..δεν είχε ποτέ μέτρο..δεν σταμάταγε ποτέ.. οπότε, αυτό εμένα μου δείχνει πως δεν πιέζει τον εαυτό της παραπάνω από όσο μπορεί κ πρέπει..

Έλα έλα..όλα θα πάνε καλά.!!!
Αύριο τέτοια ώρα, θα κοιμάται δίπλα σου.. κ δεν θα ανησυχείς πια..

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Να σαι καλα φιλε μου να τη χαιρεσαι τη σκυλιτσα σου!!! Σ ευχαριστω και παλι, θα επανελθω με νεοτερα :)

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Να σαι καλα φιλε μου να τη χαιρεσαι τη σκυλιτσα σου!!! Σ ευχαριστω και παλι, θα επανελθω με νεοτερα :)

Καλέ, φίλη είμαι.. :p
Σε ευχαριστώ πολύ..!!!!
Κ εσύ την δικιά σου..!!!Κ καλή σας ανάρρωση..!!:D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σιδερένια, και σύντομα ξανά στα ζογκλερικά!

auimbae και συλβόσκυλο, αν σας πω να μην αγχώνεστε, θα πιάσει τόπο, ή...? Ηρεμία και ψυχραιμία. Όλα θα πάνε καλά και στις δυο!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Σιδερένια, και σύντομα ξανά στα ζογκλερικά!

auimbae και συλβόσκυλο, αν σας πω να μην αγχώνεστε, θα πιάσει τόπο, ή...? Ηρεμία και ψυχραιμία. Όλα θα πάνε καλά και στις δυο!
Σ'ευχαριστώ..!!;)

Πες τα και εσύ, ωρέ Κρητικάτσι..!!Όλα καλά θα πάνε..!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Δεν ειχαμε σκοπο να τη στειρωσουμε αλλα εμφανισε λιγο καιρο πριν ανεμογκαστρι...Και πλεον η στειρωση ειναι απαραιτητη!Σημερα θα κλεισουμε ραντεβου με τον γιατρο μας και θα την παμε...Ειχαμε στειρωσει και τα σκυλακια που ειχαμε παλιοτερα αλλα καθε φορα το εχω το αγχος!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
(μηπως να μεταφερθουν τα ποστς;; )

Την καναμε την εγχειρηση ολα πηγαν καλα, το μεσημερι την εκανε, και το απογευμα ηρθαμε σπιτι.
Βιοχημικες, γενικη αιματος και ουρων, ακρινα θωρακα, που εκανε πριν το χειρουργειο ηταν ολα κομπλε.
Οταν μπηκαμε στο ιατρειο και μας ειδε, εκανε χαρες. Μετα απο λιγο, ενω μιλαγαμε με τον γιατρο εκανε εμμετο, μου ειπε οτι ειναι αναμενομενο δεν μας ανησυχει. Ειπε οταν γυρισουμε να πιει λιγο νερο, και να φαει λιγο το βραδυ. Ειχαμε ξεχασει ομως το φαγητο του αλλο σκυλου κατω, και προλαβε να φαει λιγο πριν το μαζεψω. Επισης ηπιε καμποσο νερο.
Μετα απο καμια ωρα το εκανε εμμετο.
Οταν βγηκαμε απο τον γιατρο εκανε λιγα κακα, με ζορι. Επισης πιο μετα τη κατεβασα για βολτα, εκανε τσισα, επισης με ζορι, και μετα ηθελε να γυρισει. Εμμετο δεν ξανακανε, δε της εδωσα αλλο νερο ουτε φαγητο. Αυριο το πρωι.
Γενικα δειχνει να μη μπορει να βολευτει, ξαπλωνει σιγα σιγα και ξανασηκωνεται και τριγυρναει.
Πριν που ηταν ξαπλωμενη ανασηκωνοταν και κλαψουριζε.
Λαμπατερ δε χρειαστηκε να βαλουμε, δε φαινονται ραμματα, μας ειπε οτι της εκανε πλαστικη. Η τομη ειναι πολυ μικρη & για 5 μερες θα παρει αντιβιωση, δε χρειαζεται οποτε να ξαναπαμε.

Ελπιζω αυριο να ναι καλυτερα, με στεναχωρει που τη βλεπω να υποφερει..

Εσεις AlbaS πως ειστε;;

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αυριο θα είναι καλύτερα και μεθαύριο, ακόμα καλύτερα. Σε 3-4 μέρες θα μοιάζει να είναι περδίκι. Κι εκεί είναι που θα πρέπει να περιορίσεις τις ταρζανιές, για να γίνει όντως πιό γρήγορα περδίκι!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Συμφωνώ με την kritikopoula !!
Κάθε μέρα θα βλέπεις και αλλαγή, προς το καλύτερο..
Είναι λογικό να ήταν έτσι χτες, αφού ήταν η πρώτη μέρα..κ ένιωθε άβολα, λόγω ολου αυτού..αλλά θα δεις, σε λίγες μερούλες θα είναι μια χαρά.!!

Πως είναι σήμερα..;;

Εμείς καλά.. έχει πάρει τα πάνω της για τα καλά, τελειώσαμε με την αντιβίωση χτες βράδυ..
Το μόνο μου θέμα είναι ότι θέλει να παίξει, να τρέξει να κάνει τα παλάβά της γενικότερα κ προσπαθώ να την έχω όσο πιο ήρεμη γίνεται.. με δυσκολία, αλλά προς το παρόν τα καταφέρνω..

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Φαινεται καλυτερα σημερα, δεν κλαψουριζει. Εφαγε το πρωι (δε της εβαλα πολυ) , ηπιε κ νερο, ευτυχως δε ξαναχαμε εμμετο. Εκανε και τις αναγκες της αλλα ρε παιδι μου τα κοπρανα σα τουβλα εβγαιναν, πολυ σκληρα. Να ναι ακομα απο την ναρκωση? ανεβηκε και μονη της σημερα στον καναπε να κατσει.

Ποσες μερες πρεπει να προσεχετε εσειςακομα? μεχρι να κοψετε τα ραμματα ε? την αντιβιωση το βρωμοσκυλο μια ωρα την ειχε στο στομμα δε τη καταπινε. Ε την εβαλα μεσα σε λιγο ζαμπον κ εφυγε με συνοπτικες διαδικασιες :p

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Φαινεται καλυτερα σημερα, δεν κλαψουριζει. Εφαγε το πρωι (δε της εβαλα πολυ) , ηπιε κ νερο, ευτυχως δε ξαναχαμε εμμετο. Εκανε και τις αναγκες της αλλα ρε παιδι μου τα κοπρανα σα τουβλα εβγαιναν, πολυ σκληρα. Να ναι ακομα απο την ναρκωση? ανεβηκε και μονη της σημερα στον καναπε να κατσει.

Ποσες μερες πρεπει να προσεχετε εσειςακομα? μεχρι να κοψετε τα ραμματα ε? την αντιβιωση το βρωμοσκυλο μια ωρα την ειχε στο στομμα δε τη καταπινε. Ε την εβαλα μεσα σε λιγο ζαμπον κ εφυγε με συνοπτικες διαδικασιες :p

Χα,χα,χα
Εμείς βρήκαμε την υγειά μας με ανθότυρο..
Σε όλα τα υπόλοιπα φαγητά, απλά την έφτυνε.. (η μικρή πόρνη..!!)

Θα πάω Τετάρτη για τα ράμματα και θεωρητικά είμαστε οκ..
Τώρα, πήρα τον γιατρό τηλέφωνο σήμερα να τον ρωτήσω αν μπορεί να τρέξει -παίξει κανονικά..γιατί από την βαρεμάρα της , κυνήγαγε την ουρά της με μανία..κ την λυπήθηκα..
Μου είπε ότι σιγά-σιγά , ας την αφήνω..αλλά οκ.. να έχω κ ένα μέτρο..
(Μωρέ εγώ θα το έχω..η Άλμπα δεν πρόκειται, αλλά οκ..)

Τώρα για τα κακά..τι να σου πω..;; δεν το ξέρω..
Εμένα δεν μου τα έκανε 2 μέρες, οπότε κ δεν το ξέρω..

Άντε, είδες..;;;
Όλο κ καλύτερα θα είναι...!!;)
Ξεκίνησε ήδη, όπως βλέπεις..