Η Άλμπα μου..!!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Στειρώθηκε , λοιπόν..κ επιστρέψαμε σπίτι..
Είναι καλά..υποτονική, βέβαια..περπατάει σαν πάπια, λόγω του πόνου προφανώς..
Αλλά είναι ορεξάτη, όσο είναι δυνατόν μετά από ολική νάρκωση, έφαγε, ήπιε νερό.. κ απλά κάθεται στην γωνιά της κ με κοιτάει.. κοιμάται, ξυπνάει κ με κοιτάει.. :)
Επίσης, ο γιατρός μου είπε πως ήταν μια κυρία όση ώρα ήταν εκεί κ πριν το χειρουργείο κ μετά... (Ψήλωσα τίποτα 30 πόντους από την περηφάνια μου..)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Καλη αναρρωση!!!

Παμε κι εμεις για στειρωση τις επομενες μερες και το αγχος δε περιγραφεται

Sent from my iPad using Tapatalk HD

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Καλη αναρρωση!!!

Ευχαριστούμε πολύυυ..!!!
Ας μην μιλήσουμε για άγχος, καλύτερα.. [-X
Όλα καλά θα πάνε και σε εσάς, όπως πήγαν κ για εμάς..!!:)

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Καλή ανάρρωση! Φιλιά στο κορίτσι το γενναίο!
Ευχαριστούμε..!!
Το κορίτσι το γενναίο, μετά από ένα ξεγυρισμένο ύπνο..ξύπνησε κ θέλει παιχνίδια.. :confused:
Ευτυχώς.. ξαναξεράθηκε στον ύπνο, αφού κατάλαβε πως δεν προτίθεμαι να παίξουμε..

Να τη χαίρεσαι και καλή ανάρρωση!!!
Ευχαριστώ πολύυ..!!Κ εσύ τον δικό σου..:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Καλη αναρρωση!!!

Πώς το αποφάσισες;

Albas σιδερένια η μικρή σου, θυμάμαι στο χειρουργείο του σκύλου μου άργησαν να με πάρουν να μου πουν ότι ξύπνησε και είχα κοντέψει να φάω το ακουστικό!

Elenaaa

Well-Known Member
15 Απριλίου 2013
102
0
Καλη αναρρωση να σου ευχηθω και εγω...κουκλιτσα ειναι

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Στειρώθηκε , λοιπόν..κ επιστρέψαμε σπίτι..
Είναι καλά..υποτονική, βέβαια..περπατάει σαν πάπια, λόγω του πόνου προφανώς..
Αλλά είναι ορεξάτη, όσο είναι δυνατόν μετά από ολική νάρκωση, έφαγε, ήπιε νερό.. κ απλά κάθεται στην γωνιά της κ με κοιτάει.. κοιμάται, ξυπνάει κ με κοιτάει.. :)
Επίσης, ο γιατρός μου είπε πως ήταν μια κυρία όση ώρα ήταν εκεί κ πριν το χειρουργείο κ μετά... (Ψήλωσα τίποτα 30 πόντους από την περηφάνια μου..)
Καλη αναρρωση στο κοριτσακι σου.
Σε 2 μερες θα ειναι ο παλιος της εαυτος και σε ενα 1 μηνα θα εχεις ξεχασει ηδη ολη αυτη την "ταλαιπωρια" :)

I've been there. Σε νιωθω..
Μην αγχωνεσαι γιατι πραγματικα δεν ειναι τιποτα. Οκ δεν παυει να ειναι ενα χειρουργειο θα μου πεις, απλα στο λεω γιατι θυμαμαι το αγχος που ειχα κι εγω πριν 2 μηνες που την στειρωσα και ειχα πριξει τους παντες για να μου πουν οτι ολα θα πανε καλα αλλα και παλι το αγχος δεν εφευγε.
Απλα θα ερθει η μερα της εγχειρησης και μετα θα περασει και μετα απο 2-3 μερες θα ειναι ο τρελος και χαρουμενος χαρακτηρας της :D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κούκλα είναι το κοριτσάκι σου..να την χαίρεσαι!:)
Ολοι μόλις γίνει το χειρουργείο αυτό λέμε σε ένα μήνα ούτε που θα το σκέφτεστε!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
δωσε μου λιγο κουραγιο,παμε και εμεις αυτη τη εβδομαδα βα στειρωσουμε το Συλβοσκυλο!

nouki00

Active Member
9 Νοεμβρίου 2009
42
20
Αθήνα
δωσε μου λιγο κουραγιο,παμε και εμεις αυτη τη εβδομαδα βα στειρωσουμε το Συλβοσκυλο!
Μην αγχώνεσαι καθόλου. Και η δικιά μου στειρωμένη είναι. Μόνο την πρώτη μέρα ήταν ζαλισμένη από την νάρκωση. Από την επόμενη μέρα άρχιζε τα χοροπηδητά (έχει γενικώς αντοχή στον πόνο). Με το ζόρι την κρατάγαμε να μην χοροπηδάει και ανοίξουν τα ράμματα.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Εχω αγχωθει αν και μετα απο τοσες στειρωσεις που εχουμε κανει δεν θα επρεπε!Στειρωσες τη Φωτο λογω θεματος υγειας?

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Πώς το αποφάσισες;

Albas σιδερένια η μικρή σου, θυμάμαι στο χειρουργείο του σκύλου μου άργησαν να με πάρουν να μου πουν ότι ξύπνησε και είχα κοντέψει να φάω το ακουστικό!
Ευχαριστώ, l.Kyveli!!
Πόσο σε καταλαβαίνω.. την άφησα στο ιατρείο κατά τις 10 το πρωί, πήγα γραφείο κ μέχρι να πάει 13.00 να πάρω να μάθω..η καρδιά μου πήγαινε σαν τρελή.. Αλλά ευτυχώς όλα καλά..~~

Καλη αναρρωση να σου ευχηθω και εγω...κουκλιτσα ειναι
Σε ευχαριστώ πολύ..!!! Είναι το κορίτσι μου, είναι.. :p

Καλη αναρρωση στο κοριτσακι σου.
Σε 2 μερες θα ειναι ο παλιος της εαυτος και σε ενα 1 μηνα θα εχεις ξεχασει ηδη ολη αυτη την "ταλαιπωρια" :)

I've been there. Σε νιωθω..
Μην αγχωνεσαι γιατι πραγματικα δεν ειναι τιποτα. Οκ δεν παυει να ειναι ενα χειρουργειο θα μου πεις, απλα στο λεω γιατι θυμαμαι το αγχος που ειχα κι εγω πριν 2 μηνες που την στειρωσα και ειχα πριξει τους παντες για να μου πουν οτι ολα θα πανε καλα αλλα και παλι το αγχος δεν εφευγε.
Απλα θα ερθει η μερα της εγχειρησης και μετα θα περασει και μετα απο 2-3 μερες θα ειναι ο τρελος και χαρουμενος χαρακτηρας της :D
Ευχαριστώ πολύυυ..!!!
Κ επιβεβαιώνω όλα σου τα λεγόμενα.. Στειρώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή.. κ ήδη είναι το κατσίκι, που όλοι ξέραμε..
Προσπαθώ να την έχω ήρεμη κ να μην κάνει κατσικιές..κ όλη την ώρα με τραβάει για παιχνίδι..

Ναι, πέρασα τρελό άγχος.. Μέχρι που αμφισβήτησα για λίγο την απόφαση μου να προχωρήσω σε στείρωση, αλλά 2-3 μετά.. όλα ήταν καλά...

Κούκλα είναι το κοριτσάκι σου..να την χαίρεσαι!:)
Ολοι μόλις γίνει το χειρουργείο αυτό λέμε σε ένα μήνα ούτε που θα το σκέφτεστε!!
Ευχαριστώ πολύ..!!
Η Άλμπα σίγουρα δεν το σκέφτεται πια.. την βλέπω..πήρε τα πάνω της για τα καλά..
Εμένα ακόμα με τρώει η αγωνία, αλλά οκ.. θα περάσει κ αυτό, μόλις βγάλουμε τα ράμματα.. υποθέτω..

Έλα έλα.. το Συλβόσκυλο θα είναι μια χαρά, θα δεις..!!
Λιγο προσοχή τις πρώτες μέρες μόνο.. κ όλα θα πάνε καλά..!!!:)

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Χτες βράδυ μετά από κανά 2ώρο περπατήματος (προσπαθώ να την εκτονώσω με περπάτημα, για να μην κάνει κατσικιές.. αλλά οκ.. δεν τα καταφέρνω..)..
Παρ'όλα αυτά.. κοιμήθηκε για κανά δυο ώρες..
κ επειδή κοιμάται τέλειαα..*agapoylas**agapoylas* είπα να σας το δείξω..

(Η ανάλυση είναι λίγο χάλια, το ξέρω..)

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
χα,χα,χα
Σχεδόν κάθε μέρα..
Βασικά, κοιμάται γενικά περίεργα.. αλλά όταν την πάρει για τα καλά ο ύπνος..(λίγο πριν το ροχαλητό..:p ), γυρνάει ανάσκελα.,στραβώνει το σώμα της,τεντώνει χέρια,βγαίνει δειλά δειλά η γλώσσα στο πλάι από το στόμα, ψιλοτρέχει κ το σαλάκι.. κ λιώνει..

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
χαχαχα! Η πρώτη με μπέρδεψε λίγο! Άντε καλή ανάρρωση! :)

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
χαχαχα! Η πρώτη με μπέρδεψε λίγο! Άντε καλή ανάρρωση! :)
Μα είναι να μην μπερδευτείς, έτσι όπως κοιμάται..;;;
χα,χα

Ευχαριστούμε πολύυυ..!!!:)