2η μέρα στο γραφείο , μετά από διακοπές.. κ έπεσε βαριά..
Οπότε, ας κάνω ένα μικρό update στο θεματάκι μας..
Το κορίτσι πια είναι περίπου 18 μηνών..
Περάσαμε την κολίτιδα.. όπου μετά την φαρμακευτική ξηρά , συνεχίζουμε με Sam's Field. Έχω μιλήσει με τον κτηνίατρο, ώστε σταδιακά να περάσω και πάλι σε μαγειρευτό και μακροπρόθεσμα σε Barf(ακόμα το φοβάμαι, για να είμαι ειλικρινής).
Σταδιακά προσθέτω στην ξηρά διάφορα, ώστε να δω πως αντιδρά και να αποκλείσω το ενδεχόμενο αλλεργίας σε κάποιο τρόφιμο.
Εκτός αυτού, περάσαμε μια μικρή επιπεφυκίτιδα στο δεξί της ματάκι - με 2 μέρες tobrex ήμασταν οκ..
Κ καταλήξαμε πριν 3 βδομάδες να σκίσει την πατούσα της.. 2 μέρες πριν φύγουμε διακοπές.. κ θα πηγαίναμε για κάμπνινγκ (ελεύθερο).
Μιλάω με τον κτηνίατρο , μου λέει καλό θα ήταν να μην την πάρεις μαζί γιατί δεν κάνει να είναι όλη μέρα στα χώματα κ την άμμο κλπ., άστην καλύτερα.
Εγώ μια φρίκη την έφαγα για να είμαι ειλικρινής, γιατί θα έλειπα 2μίση εβδομάδες και δεν ήθελα με τίποτα να την αφήσω.
Στους γονείς μου θα έμενε, δεν τίθεται θέμα.. αλλά κ πάλι, ήθελα πολύ να είναι μαζί..
Ακύρωσα διακοπές τελικά κ προσάρμοσα το πρόγραμμα έτσι, ώστε να είμαστε μαζί.. την άφησα μόνο γα 4 ημέρες..
Έχω λοιπόν παρατηρήσει πως τόσο μετά τον οίστρο, όσο και μετά την στείρωση της, αλλά και με το πέρας των μηνών, έχει πια ηρεμήσει πολύ..
Έχει γίνει αρκετά χαδιάρα,παραμένει χαρούμενη με όλο το κόσμο (δίποδο-τετράποδο) , επιφυλακτική μόνο όταν περπατάμε βράδυα οι δύο μας..
Σπίτι είναι συνεχώς σε εγρήγορση -παλαιότερα δεν ήταν έτσι- παρακολουθεί συνεχώς τι γίνεται έξω..ποιός περνάει, ποιός μπαίνει στην πολυκατοικία, αν ακούσει ασανσέρ, τρέχει να μυρίσει στην εξώπορτα.. Δεν γαυγίζει, απλά παρακολουθεί την κατάσταση..
Επίσης, αυτές τις ημέρες παρατήρησα πως είναι τρομερά "διεκδικητική" με τα χάδια.. Αν θέλει να την χαιδέψεις, απλά πρέπει να το κάνεις.. θα σε σκουντήξει, θα σου κουνήσει το χέρι με τα μπροστινά της πόδια, θα μυξοκλάψει.. θα κάθεται εκεί να σε κοιτάει 10 ώρες..αλλά πρέπει να την χαιδέψεις..
Εδώ φυσικά φταίω εγώ.. που την έχω κακομάθει, αλλά οκ.. τώρα πια έχω μπει σε μια σειρά..
Απλά το παρατήρησα πιο έντονα, γιατί είμασταν όλη μέρα μαζί κ το έκανε αρκετές φορές..ενώ στην καθημερινότητα μας, δεν το είχα προσέξει τόσο..
Κατάφερα μετά από κόπο να την κάνω να κολλήσει με το μπαλάκι..κ είμαι περήφανη γι'αυτό.. Μόλις με δει να κρατάω μπαλάκι, κάνει σαν τρελλή από την χαρά της, ενώ παλιά ούτε να το φτύσει..
Σε γενικές γραμμές, συνεχίζουμε να μην έχουμε θέματα στην συμβίωση μας.. Απλά παρατηρώ πως ωριμάζει και μου λείπει η κουταβοπερίοδος.. (Μάλλον δεν είμαι κ πολύ καλά.. )