Η Ήρα μου

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ρε συ, τι γλύκα είναι τούτη;
Ζωή και κότα η πατσαβουρίτσα, πρωταγωνίστρια στη ζωή σας.
Φαίνεται πολύ ήσυχη και καλανθρεμένη :love:

• Like
Reactions: Iraki maria

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ναι ειναι πολυ ομορφο με τα μαλλακια του αλλα μετα απο ενα ορισμενο μακρος μαδαει σαν τρελη...
Προσωπικά, φρικάρω πάρα πολύ άσχημα, όταν κουρεύουν έτσι τα σκυλιά.
Εκτός αυτού, που είναι δικό μου πρόβλημα όμως, δεν βλέπω πως μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Οτι δηλαδή μαδάει, επειδή μακραίνει το μαλλάκι της. Υποθέτω, με ένα τακτικό χτενισματάκι, δεν θα πρέπει να έχεις θέμα. Ασε που αυτό το είδος μαλλάκι, νόμιζα ότι δεν μαδάει έτσι κι αλλιώς. @yasemin τι λες;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Δεν φταιει το μακρος,για καποιο λογο εχει υπομανδυα,μεγαλωνοντας το εξωτερικο τριχωμα ωριμαζει και αυτος και πεφτει.
Δοκιμασε οταν την κανεις μπανιο και ενω ειναι με το σαμπουαν να την βουρτσισεις με μια μαλακη slicker να δεις τι θα βγαλει:)

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Ρε συ, τι γλύκα είναι τούτη;
Ζωή και κότα η πατσαβουρίτσα, πρωταγωνίστρια στη ζωή σας.
Φαίνεται πολύ ήσυχη και καλανθρεμένη :love:
Σε ευχαριστω πολυ!
Οντως οπως το λες ειναι πολυ υσηχη,οπου την βαζεις εκει καθεται!

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Προσωπικά, φρικάρω πάρα πολύ άσχημα, όταν κουρεύουν έτσι τα σκυλιά.
Εκτός αυτού, που είναι δικό μου πρόβλημα όμως, δεν βλέπω πως μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Οτι δηλαδή μαδάει, επειδή μακραίνει το μαλλάκι της. Υποθέτω, με ένα τακτικό χτενισματάκι, δεν θα πρέπει να έχεις θέμα. Ασε που αυτό το είδος μαλλάκι, νόμιζα ότι δεν μαδάει έτσι κι αλλιώς. @yasemin τι λες;
Ουτε εμενα μου αρεσει να την κουρευω.
Καθε μερα βουρτσιζετε,πρωι και βραδυ
και συνεχιζει να μαδαει, οχι διασπαρτες τριχες,παντα αφηνει τουφιτσες- μπαλακια.

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Δεν φταιει το μακρος,για καποιο λογο εχει υπομανδυα,μεγαλωνοντας το εξωτερικο τριχωμα ωριμαζει και αυτος και πεφτει.
Δοκιμασε οταν την κανεις μπανιο και ενω ειναι με το σαμπουαν να την βουρτσισεις με μια μαλακη slicker να δεις τι θα βγαλει:)
Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη.
Θα το δοκιμασω!

• Like
Reactions: yasemin

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Σαββατο σημερα ειπα να ξεκινησω απο νωρις την μερα μου( πολυ νωρις σας λεω!!!).
Ξυπνησα 5.30 το χαραμα:confused::eek:, χοροπηδηξα πανω στη μαμα μου,την τσουρομαδησα αλλα δεν επιασε οποτε αρχισα να κλαιω και να γαβγιζω(ευτυχως ημαστε μονοι μας).
Εσπασα τα νευρα της , με στολισε:confused: και με κατεβασε στη γιαγια και τον παππου μου.
Μου δωσανε λιχουδιτσα και μετα εφαγα το πρωινο μου. Πηγα την βολτουλα μου στο παρκο, μυρισα τα χορταρακια πριν τα κατουρησω και γυρισα να φωτοσυνθεσω στο μπαλκονι.
Σαν καλη νοικοκυρα που ειμαι μαγειρεψα μαζι με την γιαγια και μετα κατεβηκα στην αυλη να παιξω και να πλυνουμε το αυτοκινητο με τον μπαμπα μου και επειδη κουραστηκα ειπα να παρω τον μεσημεριανο υπνακο μου!
N333_20170218_145548.jpg N333_20170218_145606.jpg
Κουκλακι μου ομορφο:love::love::love::love::love:!!!!!

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Καλημερααα!!!
Η οικογενεια μας θα μεγαλωσει κατα δυο πατουσακια.
Το κοριτσι μου περιμενει το πρωτο της αδερφακι!!! Η καθημερινοτητα μας θα ειναι η ιδια, δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ περιπτωση να την παραμελησουμε και αρχιζουμε προετοιμασια της Ηρουλας για το μικρο.
Το μονο που δεν κανω ειναι να ασχολουμαι με τσισα και κακακια συμφωνα με την γιατρο κατα τα αλλα ολη την μερα πανω μου.
Καθε βοηθεια για την αρμονικη συμβιωση θα την εκτιμουσα πολυ!
Και στα δικα σας!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Με το καλό!

Καλέ, ακολουθώντας τους βασικούς κανόνες υγιεινής, μια χαρά μπορείς να ασχοληθείς πλήρως με την Ηρα σου. Με σακουλάκι δεν μαζεύετε τα κακά; Ε! Δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε την κοινή σας βόλτα, από φόβο μην τα κάνει και ποιος θα τα μαζέψει. Εσύ, κανονικά, απλά με καλό πλύσιμο χεριών στο σπίτι μετά (που θα το έκανες έτσι κι αλλιώς). Απλά, αντί να σκύψεις, κάνεις βαθύ κάθισμα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα κακά της γάτας, που μπορεί να έχουν κύστες τοξοπλάσματος, αλλά και πάλι, πιο εύκολα θα κολλήσει κανείς τοξοπλασμα από φυλλώδη λαχανικά που δεν έχουν πλυθεί καλά (πχ σαλάτα μαρούλι) παρά από γάτα. Το ότι έχεις την Ηρα και πάτε βόλτες κάνεις καλό. Το περπάτημα, ως ήπια άσκηση είναι άκρως επιθυμητή. Ειδικά προς το τέλος, καλό είναι να κόψετε χιλιόμετρα!

Να ξέρεις ότι η Ήρα το έμαθε πολύ πριν από εσένα το ευχάριστο νέο. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να αντιληφθεί τις αλλαγές πάνω σου, στο σώμα σου, στις κινήσεις σου και θα είναι και η πρώτη που θα ακούσει (κυριολεκτικά, με τα αυτιά της) τις κινήσεις του μωρού σου. Οπότε μην ξαφνιαστείς αν αρχίσει να ξαπλωνει πιο τακτικά με το κεφάλι στην κοιλίτσα σου. Όταν έρθει η ώρα της γνωριμίας κι από κοντά, καλό θα είναι να πάρει ο άντρας σου (την πρώτη -δεύτερη μέρα που θα είσαι εσύ στο μαιευτήριο) ένα από τα ρουχαλάκια που φόρεσε το μωρό και να της το πάει να το μυρίσει. Όταν θα πάτε πλέον σπίτι θα ξέρει τι και πως. Είναι τόσο σταδιακή η ανάπτυξη του βρέφους, που η Ηρα, λογικά, δεν θα νιώσει απειλή. Το καινούργιο πλασματάκι θα κάνει μόνο ήχους και θα απασχολεί τον μπαμπά και τη μαμά. Το ότι δεν έχει ιδιαίτερες κινήσεις βοηθάει κι αυτό στην ομαλή γνωριμία. Σταδιακά αναπτύσσεται το μωρό αλλά και η σχέση του σκύλου με το μωρό. Εσείς θα καθοδηγησετε αρχικά την Ηρα και αργότερα και το μωρό ώστε να μην χτυπήσουν κατά λάθος το ένα το άλλο. Όλα θα πάνε μια χαρά! Σου εύχομαι μια καλή κι απροβληματιστη εγκυμοσύνη!

TriaD

Member
24 Φεβρουαρίου 2017
21
23
73
Με το καλο!! λοιπόν θα σου πω τι έκανε ένας φίλος μου για να εξομαλύνει την πρώτη αντίδραση.. Όταν γύρισε η μαμά από το μαιευτήριο μπήκε στο σπίτι μόνη αφήνοντας το καλαθάκι με το νεογέννητο έξω από την εξώπορτα του σπιτίου. Αφού μπήκε και αγκάλιασε το Μπάρλυ, φιλήθηκαν χαριεντίστηκαν ως είθισται.. βρήκε ευκαιρία άφησε μισάνοιχτη την πόρτα και μετά του είπε να πάει να πάρει το «ξεχασμένο» κουκλάκι του από έξω.

Μπήκε λοιπόν ο Μπάρλυ στο σπίτι μετά από 2 δεύτερα κουνώντας ουρές χέρια πόδια και τους τράβηξέ έξω να τους δείξει τι βρήκε ;) Οπότε τον αδερφό του τον βρήκε ο Μπάρλυ και είναι πολύ υπερήφανος για αυτό. Δεν το συζητάμε πόσο τον προσέχει μην πάθει τίποτα και τώρα μετά από 5 και χρόνια που έχουν περάσει άπειρες υπέροχες στιγμές παραμένει απίστευτός φύλακας και βοηθός σε ότι ζαβολιά θελήσει να κάνει ο μικρός !!!

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Με το καλο!! λοιπόν θα σου πω τι έκανε ένας φίλος μου για να εξομαλύνει την πρώτη αντίδραση.. Όταν γύρισε η μαμά από το μαιευτήριο μπήκε στο σπίτι μόνη αφήνοντας το καλαθάκι με το νεογέννητο έξω από την εξώπορτα του σπιτίου. Αφού μπήκε και αγκάλιασε το Μπάρλυ, φιλήθηκαν χαριεντίστηκαν ως είθισται.. βρήκε ευκαιρία άφησε μισάνοιχτη την πόρτα και μετά του είπε να πάει να πάρει το «ξεχασμένο» κουκλάκι του από έξω.

Μπήκε λοιπόν ο Μπάρλυ στο σπίτι μετά από 2 δεύτερα κουνώντας ουρές χέρια πόδια και τους τράβηξέ έξω να τους δείξει τι βρήκε ;) Οπότε τον αδερφό του τον βρήκε ο Μπάρλυ και είναι πολύ υπερήφανος για αυτό. Δεν το συζητάμε πόσο τον προσέχει μην πάθει τίποτα και τώρα μετά από 5 και χρόνια που έχουν περάσει άπειρες υπέροχες στιγμές παραμένει απίστευτός φύλακας και βοηθός σε ότι ζαβολιά θελήσει να κάνει ο μικρός !!!
Σε ευχαριστω πολυ!!
Ναι ναι αυτο με το καλαθακι εξω απο την πορτα για να βρει το σκυλακι το μωρο το εχουν κανει πολλοι κ επιασε.
Καπως ετσι θα το παμε και εμεις.

• Like
Reactions: Orilis