Η Ήρα μου

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Αυτα ειναι!!!μπραβο σας βρε κοριτσι με το καλο!!!
Εγω να σου πω την αληθεια δεν θα το τολμούσα με το κατσικι που χω...θα εμενε εξω κανα τριωρο να γλυφει το μωρο μεσα στο καλαθακι. Εγω μμπήκα πρωτη καναμε αγκαλιες φιλια χαμο κ ακουλουθησε αντρας κ μωρο... την εβαλα στο κατσε κ μετα την ελευθερωσα να μυρισει. Η εντολή εμενα με βοηθησε μαζεψε τον ενθουσιασμο λιγακι.
Εννοεται βολτες να πηγαινετε κανονικα μαζι αλλωστε θα σου λειψει πιο μετα που θα μοιραζεσαι....
Κατι αλλο που καναμε εμεις κ βοηθησε πολυ ειναι η εντολη αστο....το αλλαξαμε λιγο το καναμε "ειναι του μωρου". Ρίχναμε κατω πιπιλες κουδουνιστρες παπουτσακια κλπ να μην τα παιρνει... και τωρα που ολο το σπιτι ειναι παιχνιδοτοπος δεν ανησυχω οτι θα καταπιει κατι...
Μπορεις ακομα να της δωσεις να μυριζει κρεμες μωρου κλπ να συνηθιζει...
Και τελος ακομα κ τα επιπλα οταν φτιαχναμε την ειχαμε μεσα στη μεση... ηταν πανταχου παρουσα οποτε προετοιμαστηκε καλυτερα νομιζω...
Ειχε φαει κ μια κλωτσια στη μουσουδα απο το εμβρυο στη οποτε ηξερς τι να περιμενει χαχα....
Το ξαναλεω θα ζησετε υπεροχες στιγμες... με το καλο!!!

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Σε ευχαριστω πολυ!
Αυτη την εντολη με τα πραγματα του μωρου θα την εφαρμοσω και εγω.
Βεβαια ακομα η μικρη δεν εχει καταλαβει τιποτα, ειναι πολυ αρχη ακομη.
Απλα δεν ενθουσιαζεται με τα παιδακια, ειδικα οταν τσιριζουν σλλα και γενικοτερα και ανυσηχω λιγο...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Δεν χρειαζεται να ενθουσιαζεται....να συνυπαρχει ομαλα χρειαζεται....αυτο θα ειναι το δικο της παιδάκι οποτε θα το βλεπει αλλιως...οι τσιριδες θα ερθουν αργοτερα οποτε μην ανησυχείς απο τωρα....
Εχε στο μυαλό σου οτι κ το παιδι θα εκπαιδευσεις να φερεται σωστα....κ αυτο ίσως να ναι και πιο δυσκολο....θα μπουκωνεις λιχουδιες συνεχεια μπροστα στο μωρο θα κάνεις χάδια (με μετρο..δεν θα μας καβαλησουν κιολας τα ατιμα) και θα προσεχεις λιγο συμπεριφορα κ ορια πανω σε καναπεδες κρεβατια αν ανεβαινει να δεις πως το δεχεται... αν εισαι εκει και με ματια ανοιχτα (και με μυαλα πιο ανοιχτα, οι ελληνίδες μανες ειμαστε φοβικες) ολα θα πανε τελεια

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Και τωρα διαβασα προηγούμενα μηνύματα και συνειδητοποιησα οτι ειμαι η μοναδική που ψηφίζω φρεσκοκουρεμένη Ηρα. :censored:

• Like
Reactions: Iraki maria

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Τώρα που το ξανασκέφτομαι και υπό αυτήν την γωνία φωτογράφισης, κι εγώ ψηφίζω φρεσκοκουρεμένη Ήρα :):love:

• Like
Reactions: Iraki maria

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Σας ευχαριστουμε πολυ!
Απλα οταν εχει τα μαλλακια της και τα τσουλουφακια που ανεμιζουν ειναι πιο χαζοβιολικο:love::love::love:!!
Τωρα ημαστε σαν νυχτεριδες:LOL::LOL::LOL:!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Εγώ πάλι, είμαι εντελώς κατά του κουρέματος :rolleyes:

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Ναι το ξερω:).
Ουτε εγω θελω να την κουρευω αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω.
Ακολουθησα και τη συμβουλη της yasemin αλλα δεν ειδα βελτιωση.
Αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος θα ηθελα να ξερω.