Η ΔΕΛΤΑ-ΔΙΑΣ χτυπάει και αδέσποτα τώρα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Παντού υπάρχουν οι μη επαγγελματίες...

Λυπάμαι τα σχόλια των από κάτω γιατί βλέπω ότι δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν και μπλέκουν τα μπούτια τους!
Που κολλάει η "πολιτική προέκταση"?

Και εγώ έχω κλωτσήσει σκύλο με την μηχανή για να αμυνθώ!Με φωτογράφησε κανείς?

Τον χαρακτήρα του κ.Λουκάνικου τον ξέρουμε?Είναι καλός χαρακτήρας ή επιτίθεται σε μηχανές και κυνηγάει καρότσες αυτοκινήτων και τις γαβγίζει?

Δεν βλέπω κάτι άλλο εγώ παρά μόνο έναν μοτοσυκλετιστή να προσπαθεί να αποφύγει τον σκύλο που πιθανόν να επιτίθεται στην μοτοσυκλέτα που κινείται...δεν εθελοτυφλώ αλλά ένας υγιής σκεπτόμενος άνθρωπος δεν θα έμπλεκε την πολιτική...με αυτό το πράγμα!

Όμως θεωρώ ότι ο Έλληνας θα κατηγορήσει την "εξουσία" που ασκεί εκείνη την στιγμή ο αστυνομικός και θα το συνδυάσει με τα επεισόδια...λυπηρό...

Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι και βλάκας...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν μένω Αθήνα οπότε δεν ξέρω από πρώτο χέρι το χαρακτήρα του Λουκάνικου. Απλά διαβάζοντας και βλέποντας φώτο έχω μια υποψία ότι είναι φιλικότατους με όλους και βγάζει την όποια αρνητική συμπεριφορά απέναντι στη στολή... Αλλά δεν μπορώ να πώ με σιγουριά. Ωραία θα ήταν μας έλεγε κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Δυστυχώς δεν θα μάθεις κανείς ποτέ τι έγινε εκτός και αν συναντήσεις κάποτε αυτόν τον αστυνομικό και τον ρωτήσεις!

Καλούμαστε λοιπόν να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας μέσα από μια φωτογραφία...δεν είναι κάτι κακό...κακό είναι η εμπάθεια προς κάτι που θολώνει τα λεγόμενα μας και στο τέλος δεν ξέρουμε τι λέμε...από αυτό πάσχουμε στην Ελλάδα...

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ολοι οσοι εχουμε βρεθει σε μηχανη και τρωμε πεσιμο απο σκυλο καπως αντιδραμε , δεν ειναι απαραιτηρο να σουταρει σκυλο μονο η αστυνομια.
βεβαια το καλυτερο ειναι μολις στην πεφτει να σταματας και τσουπ την κανει αλαργα ο σκυλος

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ο Λουκάνικος (όπως και πολλά άλλα αδέσποτα του κέντρου) κυνηγάνε συχνά μηχανάκια, ανεξάρτητα ποιος είναι ο αναβάτης.
Έχω δει με τα μάτια μου να πέφτει παιδί από τη μηχανή στην προσπάθεια να αποφύγει τα σκυλιά πάνω στη Βασ. Σοφίας. Το ένα τον δάγκωσε στο πόδι λίγο πριν πέσει. Ευτυχώς το παιδί δεν έπαθε τίποτα (δεν φόραγε και κράνος).
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι ήταν και ο Λουκάνικος εκεί στο συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά τον έχω δει άλλες φορές να κηνυγάει μηχανές.

Όλα τα παραπάνω τα λέω εντελώς γενικά καθώς για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει το link της kritikopoulas οπότε δεν ξέρω για ποιες φωτογραφίες μιλάτε :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εγώ δεν ξέρω το Λουκάνικο, δεν ξέρω όμως ούτε το νεαρό με το γκλοπ στο χέρι.
ΒΛΕΠΩ έναν αστυνομικό να κρατάει ανάποδα ένα γκλόμπ εδώ βάζουμε τελεία. Αυτό βλέπω. Δε βλέπω ούτε να τον χτυπάει ούτε τίποτα. Βλέπω όμως να έχει πάρει προνοητική στάση σε περίπτωση που χρειαστεί. Γιατί εγώ μπορεί να έχω περάσει μια, δυο, πενήντα φορές απ' αυτό το σημείο κι ο αστυνομικός να περνάει δεκαπέντε φορές την ημέρα. Για σκεφτείτε λίγο, μιλάμε για δυο ρόδες. Μια απότομη κίνηση, μια επίθεση απ' το σκύλο, τα αυτοκίνητα κολλητά δίπλα σου, πόσο δύσκολο νομίζετε ότι είναι να πέσεις; Και ειδικά δικάβαλη πτώση...
ΞΕΡΩ πολλά περιστάτικα με αστυνομικούς, ξέρω όμως και φορές που με έχουν υποστηρίξει κάποιοι, κάποτε. Έχω γράψει πολλές φορές, είμαστε πολυδιάστατοι και όλοι διαφορετικοί μεταξύ μας, μα και η κάθε στιγμή είναι διαφορετική. Ο χρόνος δε μένει ο ίδιος κι ούτε εμείς αναλλοίωτοι.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
γραφει το κειμενο "Όποια κτήνη έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο με τα ζώα, μπορούμε να φανταστούμε άνετα τι κάνουν με τους ανθρώπους."

να φανταστουμε?...τοσα χρονια χτυπανε τον κοσμο οι μπατσοι.

μαλλον το αντιθετο θα πρεπει να λεει ..."αφου χτυπουν ανθρωπους,μπορουμε να φανταστουμε ανετα τι κανουν στα ζωα".

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
γραφει το κειμενο "Όποια κτήνη έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο με τα ζώα, μπορούμε να φανταστούμε άνετα τι κάνουν με τους ανθρώπους."

να φανταστουμε?...τοσα χρονια χτυπανε τον κοσμο οι μπατσοι.

μαλλον το αντιθετο θα πρεπει να λεει ..."αφου χτυπουν ανθρωπους,μπορουμε να φανταστουμε ανετα τι κανουν στα ζωα".
Θοδωρή, δεν είναι μπάτσοι, είναι αστυνομικοί!
Μόνο και μόνο από αυτό κάθε παρακάτω λεγόμενο κατατάσσεται στους εμπαθείς όρους και το μυαλό αρχίζει να οργιάζει...

Δεν έχει καμία σχέση η αστυνομία ως όργανο, δεν έχει καμία σχέση ως εξουσία, δεν έχει καμία σχέση ως πολιτική προέκταση, δεν έχει καμία σχέση τους ανθρώπινες συμπεριφορές και πως τις καταστέλλουν με αυτό που βλέπουμε εδώ!

Σου υπενθυμίζω ότι και εγώ είμαι μοτοσικλετιστής αλλά...δεν είμαι αστυνομικός!
Αν με τραβούσε κάποιος φωτογραφία και το ανέβαζε στο internet τι θα έλεγες?Να, ένας άθλιος άνθρωπος που κλωτσάει σκυλιά?

Δεν θέλω να πάω στην περίπτωση του γιατί την ανέβασε αυτήν την φωτογραφίας!Ποιος ο λόγος?Γιατί?Για να κατηγορήσει την...μπατσαρία?Αυτό είναι κατεύθυνση προς επικίνδυνα πράγματα και δεν είναι υγιές!Τι θέλει να αποδείξει αυτή η κίνηση αυτού που την ανέβασε?
Γιατί δεν ανεβάζουν και φωτογραφίες μοτοσικλετιστών ή deliverαδων ή ιδιωτών που έτυχε να κλωτσήσουν σκύλο την ώρα που οδηγούσαν για να...αμυνθούν από επίθεση αδέσποτου?

Ειλικρινά δεν ξέρω αν αυτός που την ανέβασε αν ήταν φιλόζωος ή αν ήταν για να "κατηγορηθεί" για άλλη μια φορά η...μπατσαρία!

Υ.Γ.: Δεν έχω σχέση με αστυνομία, δεν έχω πατέρα αστυνομικό, ούτε κάποιο συγγενή!:D

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλημέρα!

Το ανέβασα προς συζήτηση και σχολιασμό. Ούτε εναντίον της"μπατσαρίας" ούτε για κάποιο άλλο κακόβουλο λόγο.
Το βρήκα καθώς "σερφαρα", μου φάνηκε ενδιαφέρον και το παρέθεσα.

Δείτε το και σαν μια αφορμή για να συζητήσουμε για το τι κάνουμε πάνω σε δύο τροχούς... Δείτε το σαν μια ευκαιρία να μιλήσουμε για τα αδέσποτα και το Λουκάνικο... Βασικά δεν μπορώ να σας υποδείξω πως να το δείτε, αν είναι τόσο επικίνδυνο και κακό το νήμα μπορείτε άνετα να το διαγράψετε, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα..

Φωτογραφία ιδιωτών ή ντελιβεράδων να κλωτσούν δεν ξέρω που να βρώ, άλλωστε το τι άνθρωπος είναι κάποιος δεν έχει να κάνει με το επαγγελμά του.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μόνο όποιος οδηγεί μηχανή μπορεί να καταλάβει την επικινδυνότητα να σε κυνηγά σκύλος. Μου έχει τύχει περιστατικό να επιστρέφω σπίτι με το μηχανάκι κατά τις 2 το βράδυ και να υπάρχουν 2 αδέσποτα (τύπου ΓΠ) τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση εξάλλου στο δρόμο και να κυνηγούν οτι κινείται. Αμέσως σταματώ το μηχανάκι (γιατί όταν σταματήσεις χάνουν το ενδιαφέρον τους) μέσα στο δρόμο με κίνδυνο να έρχεται κάποιος στο δρόμο απο πίσω με ταχυτήτα ή να έχει πιεί και να μην προλάβει να με δει. Την ανάσα του σκύλου που γαύγιζε την ένοιωθα καυτή πάνω στο πόδι μου. Περνά ενα αυτοκίνητο και οι σκύλοι απασχολούνται με αυτό. Τότε αποφασίζω να φύγω αλλά οι σκύλοι επιστρέφουν και με κυνηγούν μέχρι την διασταύρωση, όπου σε κλάσματα δευτερολέπτου έπρεπε να αποφασίσω (σε σχέση με τους σκύλους)αν θα σταματήσω για να μπορέσω να στρίψω ή να συνεχίσω ευθεία με ταχύτητα. Ευτυχώς περνά ενα άλλο αυτοκίνητο και οι σκύλοι φεύγουν. Το κυνήγι απο σκυλιά είναι πολύ συχνό φαινόμενο και ενίοτε σε βάζει σε κίνδυνο γιατί υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να σκεφτείς σε χρόνο dt και να αποφασίσεις.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Μια φωτογραφια 1000 λεξεις....
ομως αν δεν ξερουμε στα σιγουρα και το παρασκηνιο αυτης οποιοδηποτε συμπερασμα δεν ειναι ασφαλες

Μπορει οντως ο σκυλος να πηγαινε με αγριες διαθεσεις προς το μερος τους
Μπορει οντως ο αστυνομικος να ειναι μακακας και να πηγαινε να χτυπησει το σκυλο χωρις λογο

κανεις μας δεν μπορει να το ξερει αλλα μπορουμε να συζητησουμε και τις 2 περιπτωσεις.

Εμενα παντως μου κανει εντυπωση που κραταει το γκλοπ αναποδα. Θεωρω οτι και κανονικα κρατοντας το θα μπορουσε να προστατευτει. Αλλα εγω δεν οδηγω μηχανη, δεν μου εχει επιτεθει ποτε σκυλος πανω σε μηχανη και ετσι δεν ξερω πως μπορει να αισθανεται καποιος σε αντιστοιχη περιπτωση.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Teobullmastiff
Απαραδεκτο το σχολιο σου. Δεν ειναι ολοι "μπατσοι" και πιστευω πως δεν πρεπει παντα να καταπινουμε αμασητα οσα μας σερβιρουν στην τηλεοραση. Δεν γινεται να παιρνουμε 3-4 περιστατικα αστυνομικης βιας και μετα να τους βαπτιζουμε ολους μπατσους και να βαζουμε τους παντες στο ιδιο τσουβαλι. Σαν μαθητρια ειχα κατεβει παρα πολλες φορες σε πορειες και δεν ειδα ΠΟΤΕ περιστατικα σαν αυτα που περιγραφει η τηλεοραση. Ο πατερας μου ειναι αστυνομικος και οταν ημουν πολυ μικρη, δεν πηγαινα ακομα σχολειο, ηταν στα ΜΑΤ. Τον εβλεπα λοιπον να γυρναει συχνα στο σπιτι τραυματισμενος, γεματος τεραστιες μελανιες απο πετρες, καδρονια κλπ. Δεν ακουσα ποτε την τηλεοραση να λεει "Κωλοπαιδα χτυπησαν αστυνομικο" Αντιθετα βλεπω συνεχεια "Κωλομπατσοι χτυπησαν το παιδακι, που ετυχε να περναει απο το σημειο και να μην κανει τπτ" Οποιος και να ασκει βια, ειτε αστυνομικος ειτε καποιος πολιτης ειναι το ιδιο βαρβαρο και κατακριτεο.
Στη φωτο δεν φαινεται να τον χτυπαει αλλα να προσπαθει να τον αποφυγει. Και γω αν ημουν μπροστα θα τσαντιζομουν απιστευτα αν εβλεπα να το χτυπαει αλλα ισως ο λογος που το εκανε να μην ειναι επειδη ειναι "μπατσος" αλλα επειδη πηγε να τους ριξει απο τη μηχανη..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
καλυτερα να ρωτουσες ,ποια ειναι η σωστη αντιδραση ενος αναβατη ,στην επιθεση απο σκυλο....ειναι αφορμη να βγαλουμε χολη για αλλα θεματα το συγκεκρημενο....συμφωνω με τον στελιο απειρα%....

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Tελικα,μεσα απο αρκετα Φορουμ,μεσα απο αρκετες παρεες,μεσα απο αρκετες αντιληψεις και κουβεντες,μεσα απο τα βιβλια μεσα απο απειρο διαβασμα μεσα απο εμπειρια μεσα απο συγκρισεις μεσα απο εντασεις μεσα απο σωστα και λαθη,αυτο που πιστευω ακραδαντα οτι πρεπει να αλλαξει για να γινουμε καλυτεροι ως ανθρωποι και κατ'επεκταση ως Χωρα ειναι η σταση ζωης...Δεν το αναλυω περαιτερω,οποιος καταλαβε καταλαβε :)

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
Διαφωνω καθετα με καποιους απο εσας και ειδικα με τον συνγερμανο .......ο συγκεκριμενοσ ειναι μπατσος και χαμηλης νοημοσυνης πραγμα(ουτε ανθρωπος ειναι ουτε ζωο ειναι μια κατηγορια απο μονος του) και ειναι απλο το γιατι............ ειναι ντυμενος σαν ρομποκοπ ειδικες μποτες στολη κρανος γαντια κλπ τι φοβαται μην τον δαγκωσει ο σκυλος αφου δεν θα καταλαβει τιποτα........ αλλα ας υποθεσουμε οτι φοβαται τον επιθετικο κακο μεγαλοσωμο λυσσασμενο αυτο σκυλο παορολες τισ προφυλαξεις που εχει το γκλοπ γιατι το εχει γυρισει αναποδα;;;;;;;;;;;;;κριμα που δεν καταφερε ο σκυλακος να τους ριξει η αν τους εριξε μπραβο του
οταν μας κυνηγανε αδεσποτα δεν τα κλωτσαμε ουτε τα παταμε με την μηχανη υπαρχουν και αλλοι τροποι και εγω μοτοσυκλετιστης ειμαι

υγ.στο κατω κατω της γραφης καμια δαγκωνια την δικαιουμαστε ολοι μας κυριως για την κατασταση που εχουμε φερει φυσικο κ ζωικο βασιλειο περιβαλον κ πλανητη δεν φταινε τα ζωακια κ τα παιδακια για τισ τσιμεντουπολεις που δημιουργησαμε εμεις καταπαντωντας καθε νομιμοτητα κ βιαζοντας επανειλημενα τη φυση

παντοτε φιλικα κ χωρις να θελω να προσβαλλω κανενα σας
βασιλης

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Καθώς κινούμαι καθημερινά κέντρο Αθήνα με έχουν κυνηγήσει όλοι οι μάγκες του κέντρου. Το συναίσθημα του αναβάτη είναι τρομακτικό αλλά αν σταματήσεις απότομα βγάλεις κράνος και φωνάξεις το πιθανότερο να σου κουνήσει ουρά και να σε γλύψει.
Πάντα υπάρχει κίνδυνος να σαβουρωθείς και να χτυπήσεις αλλά ενημερώνω πως ο κίνδυνος αυτός είναι μηδαμινός μπροστά στις στραβοτιμονιές λόγω κινητού ή λόγω λιπ γκλός τα πρωινά. !!!!

VIVA LOUKANIKOS !!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Διαφωνω καθετα με καποιους απο εσας και ειδικα με τον συνγερμανο .......ο συγκεκριμενοσ ειναι μπατσος και χαμηλης νοημοσυνης πραγμα(ουτε ανθρωπος ειναι ουτε ζωο ειναι μια κατηγορια απο μονος του) και ειναι απλο το γιατι............ ειναι ντυμενος σαν ρομποκοπ ειδικες μποτες στολη κρανος γαντια κλπ τι φοβαται μην τον δαγκωσει ο σκυλος αφου δεν θα καταλαβει τιποτα........ αλλα ας υποθεσουμε οτι φοβαται τον επιθετικο κακο μεγαλοσωμο λυσσασμενο αυτο σκυλο παορολες τισ προφυλαξεις που εχει το γκλοπ γιατι το εχει γυρισει αναποδα;;;;;;;;;;;;;κριμα που δεν καταφερε ο σκυλακος να τους ριξει η αν τους εριξε μπραβο του
οταν μας κυνηγανε αδεσποτα δεν τα κλωτσαμε ουτε τα παταμε με την μηχανη υπαρχουν και αλλοι τροποι και εγω μοτοσυκλετιστης ειμαι

υγ.στο κατω κατω της γραφης καμια δαγκωνια την δικαιουμαστε ολοι μας κυριως για την κατασταση που εχουμε φερει φυσικο κ ζωικο βασιλειο περιβαλον κ πλανητη δεν φταινε τα ζωακια κ τα παιδακια για τισ τσιμεντουπολεις που δημιουργησαμε εμεις καταπαντωντας καθε νομιμοτητα κ βιαζοντας επανειλημενα τη φυση

παντοτε φιλικα κ χωρις να θελω να προσβαλλω κανενα σας
βασιλης

Αν φοράς στολή δερματινη (είσαι καλά εξοπλισμένος κ πιθανότατα να μην καταλάβεις κάτι) κ σε κυνηγήσει σκύλος την ώρα που οδηγάς, δηλ., εσύ θα τον αφήσεις αν σε δαγκώσει/πιάσει εν κινήσει;

Last edited:

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
ε ναι ρε νατασσα μεγαλοσωμος γπ ειμαι να μην εχω κ μηχανη να πηγαινω τσαρκα το γκομενακι (την ρικα εννοω.το γραφω γιατι διαβαζει και αυτη το φορουμ και θα με τσακισει στην παντοφλα εεεε δαγκωνια εννοω αν δεν το εξηγησω χαχαχαχαχα)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
προχθες το βραδυ μετα τα επεισοδια ειδα το λουκανικο που την ειχε πεσει στο πεζοδρομιο της αμαλιας μπροστα στη βουλη και κοιμοτανε.
δε μπορω να καταλαβω αν ειναι ο λουκ στη φωτο η οχι. παντως η μοτοσυκλετα φρεναρει αν αυτο λεει κατι...