μάιστα... μάιστα..
ας πω και εγω οτι ειμαι συνεπιβατης, οπως ο φιλος στην φωτογραφια λοιπον..
Μια φορα με δαγκωσε ενα σκυλι προ πολλων ετων στο Ηρακλειο Αττικης, που αραζε εξω απο το περιπτερο στον ηλεκτρικο.. για την ακριβεια μου βουτηξε καλα την γαμπα...
Τωρα, στην πλατεια κυψελης, υπαρχει μια καλη ομαδιτσα αδεσποτων , και οταν εχει κεφια ριχνει κανα κυνηγητο..
εγω πλεον ανεβαζω τα ποδια στο ντεποζιτο..

δεν πα να γελανε.. ας φωναζει και ο αντρας μου.. εγω σκυλο δε χτυπαω.
Αυτος, μου εχει πει οτι τα εχει κλοτησει σε φαση που δεν μπορουσε να επιταχυνει ή αποφυγει... και πιο πολυ το κανει γιατι προτιμαει απο το να δει κανα κεφαλι σε καμια ροδα..
μια καλη ομαδα Διας, φιλοι μας .. (ηταν πριν μπουν στην Διας) μας λενε οτι χρησημοποιουν τα γκλομπ, οτι κυκλοφορουν ολη μερα με τις μηχανες..και οτι υπαρχουν φυσικα πολλα αδεσποτα που κανουν ντου.. (μα καλα πατε καλα? και ποτε δεν τα χρησημοποιουν??)
δεν κρινεται ολη η ελληνικη αστυνομια απο την φωτο - ΕΝΝΟΕΤΑΙ - και ναι ευτυχως υπαρχουν και λιγοι αστυνομοι.
Η φωτο δεν δειχνει ουτε σκυλο να επιτιθεται, ουτε ανθρωπο να βαραει..
αλλα ας παιξουμε το βρες την διαφορα
το γκλομπ σχολιαζουμε, το οτι αυτος που το κραταει εχει γυρει το σωμα του εκτος φυσικης στασης συνεπιβατη μηχανης , αφου εχει γειρει να φτασει τον σκυλο, επισης.. τα ποδια τους ειναι τοσο αρματωμενα που δεν τους πειραζει ο σκυλος.. ακομα και να θελει.
Δεν βρισκονται σε καμια εθνικη οδο με καμια νταλικα διπλα τους, οχι δεν εχω γλιστρισει απο γατα - ευτυχως, το εχω τρομερο φοβο ποτε μη χτυπησω ζωο (η φυσικα ανθρωπο) ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!