Η Ζιζέλ μου!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
spekodini, κρίμα να λες τέτοια πράγματα:

από τη στιγμή που το κράτος μπορεί ανα πάσα στιγμή να ελέγξει ένα Pet-shop και δεν το κάνει, από τη στιγμή που διεθνώς όλοι ξέρουν τι γίνεται με αυτό το θέμα και αφήνουν ακόμα τους υπεύθυνους ανενόχλητους, και από τη στιγμή που έχουμε ελευθερία λόγου κ ψήφου και έναν τρόπο ζωής με τον οποίο μπορούμε να εκφραστούμε, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω από αυτό.
Σαφέστατα και μπορείς. Απλά δεν θέλεις. Κακό του κεφαλιού σου.

Οπότε είτε δεν θα πάρω σκυλί είτε θα πάω από Petshop...
Γιατι όχι απο το δρομο?

Και τέλος, δεν μου αρέσει καθόλου να αντιμετωπίζετε εδώ μέσα τα σκυλιά από Petshop με αυτό τον τρόπο!
Τους ιδιοκτήτες (ειδικά τους ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ) τους αντιμετωπίζουμε κάπως, όχι τα σκυλιά!

ξινίζετε όταν σας πουν οτι το σκυλί είναι από Petshop επειδή δεν προκειται με τίποτα να είναι καθαρόαιμο-
Μη μπερδεύεσαι. Ξινίζουμε με τον ιδιοκτήτη. Οχι με το σκύλο.

μιλάτε δηλαδή έχοντας συχνά ως κριτήριο τη γνησιότητα της ράτσας και όχι το απαράδεκτο της διαδικασίας.
Εμένα ποσώς με ενδιαφέρει η γνησιότητα της ράτσας. Μονο το απαράδεκτο της διαδικασίας.

spekodini

Member
13 Ιανουαρίου 2010
11
0
Ηράκλειο Κρήτης
δηλαδή τι παραπάνω να κάνω από το να ψάξω εκτροφέα? Το κάτι παραπάνω που εννοώ είναι αυτό - το οτι ψάχνω εκτροφέα!

Ποτέ δεν είπα όχι σε αδέσποτο κ αν δεις κάπου έχω αναφέρει οτι προχθές κοιτούσα στα σκυλιά που προωρίζονται για υιοθεσία από την κυνόφιλη δράση ! Κοντεύετε να με βγάλετε Cruela Devil ...Ελεος!

Και δεν θα απολογηθώ κιόλας που είπα ειλικρινά τη γνώμη μου και τον προβληματισμό μου!

Και με εξοργίζει που το παίζετε όλοι δικαστές !

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
δηλαδή τι παραπάνω να κάνω από το να ψάξω εκτροφέα? Το κάτι παραπάνω που εννοώ είναι αυτό - το οτι ψάχνω εκτροφέα!

Ποτέ δεν είπα όχι σε αδέσποτο κ αν δεις κάπου έχω αναφέρει οτι προχθές κοιτούσα στα σκυλιά που προωρίζονται για υιοθεσία από την κυνόφιλη δράση ! Κοντεύετε να με βγάλετε Cruela Devil ...Ελεος!

Και δεν θα απολογηθώ κιόλας που είπα ειλικρινά τη γνώμη μου και τον προβληματισμό μου!

Κι εμένα με εξοργίζουν κάποια απο τα λεγόμενα σου,αλλά προσπαθώ να σου απαντήσω σε ήρεμο τόνο. Προτείνω να κάνεις το ίδιο. :)

Δεν αρκεί να λές τη γνώμη και τον προβληματισμό σου σ'ενα δημόσιο φόρουμ. Πρεπει να έχεις και τις αντοχες να τα υποστηρίξεις.

Βγήκες και είπες (εχοντας γνώση για τα puppy mill) "oπότε είτε δεν θα πάρω σκυλί είτε θα πάω από Petshop..."

Για μένα αυτό σημαίνει "Ειτε δεν θα πάρω σκυλί, είτε θα συνεισφέρω στην κουταβοβιομηχανία του αίσχους δίνοντας τα λεφτά μου στον κουταβέμπορο".

Δικαίωμα σου είναι και να το κάνεις και να το λες, αλλα γιατι περιμένεις καλύτερη αντιμετώπιση απο δω?

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
Κοντεύετε να με βγάλετε Cruela Devil ...Ελεος!
υπερβάλεις?:confused:

όχι το θέμα δεν είναι η απολογία κανενός αλλά το αν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για όσα λέμε και για όσα κάνουμε!

πάλι υπερβάλεις! τη ειλικρινή γνώμη μας και τον προβληματισμό μας προσπαθούμε -αν μας το επιτρέψεις-να εκφράσουμε!:rolleyes:

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
κανεις εδω μεσα δεν τα εχει με τα σκυλακια ημιαιαμα ή απο πετ σοπ!
αντιθετα αρκετοι απο οτι εχω καταλαβει εχουν και καθαροαιμο και ημιαιμο!
ο διαχωρισμος δεν γινεται σε σχεση με την ποιοτητα ή την αξια του σκυλιου αλλα απλα για να καταλαβαινουμε τι λεμε!
επισης σε σχεση με τα πετ σοπ κανεις ποτε μα ποτε δεν ξινισε με το σκυλι αλλα με τον ιδιοκτητη κυριως οταν ηξερε τι εκανε!
τελος μπορει να σου φαινεται οτι "ε ,και σιγα τι εγινε αφου υπαρχουν σκυλια εκει αν θα παρω εγω ενα θα μεγαλωσει το προβλημα?"
οχι,δεν θα μεγαλωσει το προβλημα ετσι αλλα σταματωντας εστω ενας σημερα αλλος ενας μετα απο 1 βδομαδα και αλλος ενας μετα απο ενα μηνα ειναι ενα βημα που εμενα προσωπικα μου αρκει!αυτες οι αλλαγες δεν γινονται απο την μια μερα στην αλλη αν και θα το ηθελα πολυ!
αν θες μια συμβουλη απο εμενα ριξε μια ματια στις αγγελιες που χαριζονται ζωα εδω ή στο facebook ή στα καταφυγια ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις το σκυλι που θα σου ταιριαξει!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Όποιος γνωρίζει από που προέρχονται τα σκυλιά των pet shops...και πάει και αγοραζει σκυλί από κει..επειδη θέλει ράτσα...φτηνη...και ΤΩΡΑ..είναι 'άξιος της μοιρας του" , (για να μη πω τίποτε χειρότερο και μου σβήσουν το post)...
Αυτός που πραγματικά ΄'εχει άγνοια...και παέι στο pet shop γιατι θωρει ότι είναι το σωστό μέρος για να παρει σκύλο...είναι ΑΤΥΧΟΣ...
Αυτός που σκέφτεται να παει σε pet shop..αλλά κάποιος του εξηγει τη κατάσταση και τελικά καταλαβάινει το λάθος και ψάχνει σωστά..είναι ΤΥΧΕΡΟΣ..
Η γνωμη μου είναι πως εμείς που ξέρουμε πως είναι τα πραγματα, πρέπει να ασχολούμαστε με τον ΤΥΧΕΡΟ...και τον ΑΤΥΧΟ...όχι με τον "άξιο της μοίρας του"...:(

DaLiDa

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2010
60
0
Andros
Όποιος γνωρίζει από που προέρχονται τα σκυλιά των pet shops...και πάει και αγοραζει σκυλί από κει..επειδη θέλει ράτσα...φτηνη...και ΤΩΡΑ..είναι 'άξιος της μοιρας του" , (για να μη πω τίποτε χειρότερο και μου σβήσουν το post)...
Αυτός που πραγματικά ΄'εχει άγνοια...και παέι στο pet shop γιατι θωρει ότι είναι το σωστό μέρος για να παρει σκύλο...είναι ΑΤΥΧΟΣ...
Αυτός που σκέφτεται να παει σε pet shop..αλλά κάποιος του εξηγει τη κατάσταση και τελικά καταλαβάινει το λάθος και ψάχνει σωστά..είναι ΤΥΧΕΡΟΣ..
Η γνωμη μου είναι πως εμείς που ξέρουμε πως είναι τα πραγματα, πρέπει να ασχολούμαστε με τον ΤΥΧΕΡΟ...και τον ΑΤΥΧΟ...όχι με τον "άξιο της μοίρας του"...:(
=D>
Τα είπες πολυ σωστα.....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr