Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει


elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
35
Σοβαρα τωρα; Καλα που σκεφτομουν να παρω το γιορκι μαζι μου σημερα το βραδυ... Καλα για το λαμπραντορ μου ξερω, φοβαται ναι μεν αλλα εχει περασει 8 πρωτοχρονιες και αλλες τοσες Αναστασεις το Πασχα. Τι να πω, σκεφτομουν πολυ την αντιδραση του μικρου μιας κ ειναι 3 μηνων αλλα δεν πιστευα οτι μπορεουμε να παθουμε κ κατι τετοιο..
βεβαια εμενα δεν ειναι 500γρ, αλλα 1600. Τι αλλο θα ακουσουμε..
 












zerom0

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2015
490
728
Αθήνα
Μπέρδεψα την Ανάσταση με την "ελευθερία" του εμβολίου, τα κανα κιμά, σενάρια, σύγχυση, συνήλθα όμως γιατί έπρεπε να συμπαρασταθώ στον μικρό μιας και προέκυψαν πολλοί μερακλήδες φέτος και μας καρακρότιασαν!
@spyv jerks ολούθε φέτος!
Καλύτερη χρονιά σε όλους!
 
Last edited:




ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Η ηρεμία

Το βράδυ των Χριστουγέννων βγήκα βόλτα με τον Άργο στις 11 και γύρισα θλιμμένος, η χειρότερη βόλτα που έχω κάνει. Αντί να απολαύσω την ηρεμία που επικρατούσε γύρω μου περπατώντας ανέμελα ένιωθα σιγά σιγά να πνίγομαι, να βυθίζομαι στο σκοτάδι παρ' ότι ο δρόμος ήταν απανταχού φωτισμένος με τα "γιορτινά" λαμπιόνια.

Δεν συνάντησα κανέναν, ούτε με σκυλί, λες και ήμουν σε πόλη φαντασμάτων. Αυτή την βόλτα δεν θα την ξεχάσω.

Καλή χρονιά σε όλους. Στα σκυλούνια αυτό που μπορώ να ευχηθώ πέρα απ' το να έχουν ένα σπιτικό είναι να τους συμπεριφέρονται ως σκύλους με τις ανάγκες που έχουν.

* Συνάντησα, πλησιάζοντας στο σπίτι, τέσσερα παλικάρια της ομάδος Διας τα οποία ξεροστάλιαζαν στον δρόμο καθότι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον υπουργό τρομοκρατίας ( προστασίας επίσημα ) του πολίτη να με προστατεύουν....
 








darkkon

Member
3 Σεπτεμβρίου 2021
9
35
51
δυστυχώς δεν είδα την ανάρτηση εγκαίρως και δε γνώριζα για την αντίδραση των ζώων στον πόλεμο και από το μπαλκόνι που ήταν μαζί με άλλους για τα πυροτεχνήματα έφυγε σπινιάροντας προς τα μέσα ανέβηκε σε ένα καναπέ που ξάπλωνε και ο παππούς (καλεσμένος) έχεσε δίπλα στα πόδια του (1η φορά σε καναπέ, ο παππούς ούτε που κουνήθηκε, ευτυχώς ήταν σφιχτά) και μετά ανέβηκε στην πλάτη του καναπέ. όλο το βράδυ μετά έκανε σαν κυνηγημένη και αναζητούσε διαφυγή από κάτι και την επόμενη μέρα πάλι δεν έβγαινε στα μπαλκόνια και τα έκανε σε ένα χαλί (πάλι σφιχτά, δόξα σοι). την 3η μέρα επανήλθε ευτυχώς. και επειδή ως γνωστόν "φωτογραφία αλλιώς δεν συνέβη"...
scared dog.jpg
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.633
19.859
Θα σε πιστεύαμε και χωρίς την φωτό των πειστηρίων :LOL:
Τώρα γνωρίζεις πλέον και στο εξής θα πρέπει να την προφυλλάσεις.
 
  • Haha
Reactions: Orjo


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.594
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3