Η ανάρρωση του Τζακ-παράλυση/ακρωτηριασμός

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
νατασσα ερχεσαι στον κυριο σπυρο?δε θυμαμαι ποια κοπελα εισαι..και χθες τον ειχα φερει παλι τον τζακ και οση ωρα εκπαιδευαν μεσα εγω εεκπαιδευα εξω τον τζακ και του μαθαινα το up να ειναι ορθιος δλδ...σε ευχαριστω πολυ...η μικρη εχει μεγαλωσει πααααραπολυ οπως θα ειδες και ειναι τοσο καλουλα και με το φλωρακο και με ολους...ευχαριστω για τα καλα σας λογια να ειστε καλα ολοι σας.....

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Ευχομαι περαστικα στο Τζακ και γρηγορα! Μπραβο για την υπομονη την επιμονη και την αγαπη που δειχνετε σ'αυτο το πλασμα! Ευχομαι τα καλυτερα μεσα απ'την καρδια μου πραγματικα!

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
καλησπερα παιδια....εχω να σας πω πολυ ωραια νεα...ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ετσι ωστε να μπορεσω να σα πω τα νεα του τζακ.....με την πρωτη ευκαιρια ομως εχω να σας πω πααααααρα πολλα και περιμενω πως και πως....φιλια σε ολους. καλο βραδυ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
καλησπερα παιδια....εχω να σας πω πολυ ωραια νεα...ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ετσι ωστε να μπορεσω να σα πω τα νεα του τζακ.....με την πρωτη ευκαιρια ομως εχω να σας πω πααααααρα πολλα και περιμενω πως και πως....φιλια σε ολους. καλο βραδυ
Περιμένουμε με αγωνία :) :)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Χαίρομαι που όλα πάνε καλά για τον μικρό σου και ανυπομονώ να μάθω τα νέα σας!!!!

Μέχρι τότε να περνάτε υπέροχα!!!!!!!

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
καλημερα σε ολους....ειμαι στη δουλεια γιατι δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι και απο οτι φαινεται δε θα εχω ακομη για 10 μερες.

λοιπον ηθελα να ξεκινησω απο το τελευταιο μνμ που σας ελεγα τοτε οτι ο τζακορακος τα παει μια χαρα και οτι τελικα αν θελεις κατι ολα γινοντε...οπως ηταν φυσικο λοιπον με τον συγκεκριμενο σκυλο ποτε δεν ησυχαζουμε και παντα μας κραταει σε εγρηγορση....(χαχα)...μετα απο λιγες μερες τοτε λοιπον πριν κανα 2 μηνο και κατι σηκωνομαι το πρωι καθαριζω την βεραντα,ταιζω τον τζακ,και φευγω για δουλεια οπως καθε πρωι....μετα απο 4-5 ωρες με παιρνει τηλεφωνο ο αντρας μου και μου λεει ο τζακ ειναι χαλια εχει φαει το ποδι του...λεω τιιιιιιιι και μου λεει εχει φαει το ποδι του και εχει ανοιξει εχει γινει χαλια...ΦΕΥΓΩ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΥΡΝΑΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ...οντως ειχε φαει το ποδι του μεχρι το κοκκαλο...και απο το πρηξιμο ειχε ανοιξει εντελως...παθαινω ενα σοκ και περνω αμεσως τηλεφωνο το γιατρο...παω εκει και ηταν οντως οσο χαλια φαινοταν...εκανε οτι μπορουσε ο γιατρος και μου τον εδωσε σπιτι με πολυ βαρια αντιβιωση και μια διαδικασια(αλλαγες γαζας 3 φορες την ημερα,πλυσιμο της πληγης,και με επουλωτικη αλοιφη)μηπως μπορεσουμε νΑ το σωσουμε...καθε μερα που περνουσε το ποδι του μυριζε σαν σαπιο και φυσικα σε καθημερινη και εντατικηγ εποικινωνια με το γιατρο τον πηγα εκει και τον κρατησε την τριτη μερα οπου στην επισκεψη μας πιεζοντας το λιγο αρχισε να τρεχει πυον τοσο πολυ οπου δε γινοταν να τον ξαναπαρω...τον κραταει εκει για να προσπαθησουν και οι ιδιοι με ενδοφλεβια αντιβιωση μηπως μπορεσουμε να τον σωσουμε...τελικα η μολυνση ηταν τοσο προχωρημενη που ξεκινησε να νεκρωνει ολο το ποδι και φυσικα σε αποφυγη σηψαιμιας αναγκαστηκαμε να τον ακρωτηριασουμε....φυσικα μετεγχειριτικα υπηρχε αλλη διαδικασια που δεν αλλαζε ομως πολυ απο καθημερινοτητα μας.... ετσι λοιπον με τρια ποδια πλεον ο φλωρακος ειναι μια χαρα και εξακολουθει να λυσσομαναει και να το παιζει αγριος και ωραιος....
σε αναζητηση μου για ενα ελαφρυτερο μεσω μεταφορας γιατι τον ειδα οτι δυσκολευοταν σε καποιες ανηφορες κτλ. ανακαλυψα ενα site www.handicappets.com οπου ειναι ενα καινοτομο και ισως απο τα μοναδικα τοσο καλα site που να αφορουν τα ζωακια με ειδικες αναγκες....εχει τα παντα,οτι χρειαζεται ενα ζωακι με ειδικες αναγκες για να καλυφθει και να εχει οτι χρειαστει που θα κανει την δικη του ζωη αλλα και την δικη μας φυσικα πολυ καλυτερη... απο εκει λοιπον αρχισα να συνομιλω με μια κοπελα που εργαζεται ως υπαλληλος και σε μια συζητηση μας για το οικονομικο σκελος(που ουτε λιγο ουτε πολυ ενα καροτσακι για τον τζακ στα μετρα του δλδ κοστιζε περιπου στα 600 δολαρια με τα μεταφορικα)
μου ανεφερε για ενα οργανισμο της συγκεκριμενης εταιριας που λεγεται www.handicappetsfoundation.com(με επιφυλαξη γιατι δεν θυμαμαι πολυ καλα αλλα μεσα απο το site τους μπορει οποιοσδηποτε να το βρει. εκει λοιπον συμπληρωσα μια φορμα με την ιστορια και τα στοιχεια του τζακ σε αποπειρα μου να μου κανουν δωρεα ενα καροτσακι μιας που δεν ειχα χρηματα να καλυψω η ιδια το ποσον... το εκανα και αυτο μιας που μου ειπε η κοπελα οτι καποιες φορες δωριζουν καροτσακια...εστειλα φωτογραφιες για του λογου το αληθες και μου ειπαν οτι εντος 10 ημερων θα λαβω απαντηση ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΤΖΑΚ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......η χαρα μου φυσικα δεν περιγραφεται αφου μεχρι και οι ανθρωποι μου ειπαν οτι δεν εχουν ξαναδει καποιον τοσο ενθουσιασμενο με καποια ΔΩΡΕΑ....μετα απο 10 μερες ελαβα το καροτσακι του τζακ....δλδ τωρα πριν κατι μερες...το οποιο ειναι παναλαφρο και διπλωνει και το πΑΙρνεις παντου μαζι.....Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.....ειμαι στη δουλεια και δε μπορω να φορτωσω βιντεο και φωτογραφιες αλλα οσοι μπειτε στον οργανισμο θα δειτε σε το ακριβως ανφερομαι....οσο για την φορμα που συμπληρωσα και λοιπα στοιχεια θα σας τα περασω με εγγραφασ μολις βαλω ιντερνετ γιατι τα εχω ολα περασμενα στον υπολογιστη μου και εδω ειναι περιορισμενη η περιηγηση μου....αυτα τα νεα μας πανω κατω και πιο αναλυτικα σε καποιες μερες......φιλια σε ολους σας....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ο τυχερότερος κοπρόσκυλος του κόσμου...καταρχάς που τον έχεις εσύ, εννοείται :rolleyes::)

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
αχ ρε μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιι...αχ ρε μαρακιιιι..... ευχαριστω σταματια μου να σαι καλα....... παντως αν το διαλυσει και αυτο θα του παρω απο σουπερ μαρκετ και θα τον πηγαινω με αυτο και αν του αρεσει........τελειωσε!!!!! ετσι οπως τρεχει το φερνει τουμπες κι αυτο!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πραγματικά deliaki μένω άναυδη από την αποφασιστικοτητα σου το κουράγιο σου το πείσμα σου και πόσο αγωνίστρια είσαι.
Ελπίζω όλα να σου έρθουν ρόδινα στην ζωή σου για πάντα και ποτέ ξανά να μην δοκιμαστεί το κουράγιο σου. Είσαι όχι απλά παράδειγμα προς μίμηση κάτι περισσότερο, δεν έχω λόγια!!!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Σπάνια σοκάρομαι θετικά!
Τουλάχιστον μου συμβαίνει ακόμα και όποτε γίνεται αυτό χαίρομαι ειλικρινά...
Έκατσα και διάβασα τα μηνύματα σου και εξεπλάγην.
Σε ευχαριστώ ειλικρινά για όλα αυτά τα μηνύματα που περνάς με πράξεις και όχι με λόγια και έχουν να κάνουν με την αγάπη, την δύναμη, την επιμονή, το κουράγιο και την υπομονή.
Είσαι παράδειγμα προς μίμηση ειλικρινά για όλα τα παραπάνω.
Σου εύχομαι σύντομα καλή ανάρρωση & όλα να πάνε καλά!
Είστε και οι δύο τυχεροί που έχετε ο ένας τον άλλον! :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μπράβο σου για τις τόσες θυσίες που κάνεις.Απότι έχω καταλάβει είσαι άνθρωπος που δίνεις απλόχερα την αγάπη,πράγμα σπάνιο για την εποχή μας! Εύχομαι να πάνε όλα καλά κι απο δω και πέρα να μην έχετε άλλα προβλήματα.
Οπως είπε και η miminoula είσαστε τυχεροί που έχετε ο ένας τον άλλον!!!