Η ανάρρωση του Τζακ-παράλυση/ακρωτηριασμός

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
παιδια μερικες φορες μου ρχεται να το πυροβολησω πραγματικα :pPPP αλλα υπερισχυει το συναισθημα παντα.......χαχα...περα απο τη πλακα ειναι η αγαπη που τα κανει ολα αυτα και η ευθυνη φυσικα του να εχω ενα ζωο....σε οποιες συνθηκες λοιπον πρεπει να στεκομαι εκει διπλα του...οχι να το παρατησω και παντα ψαχνω για λυσεις σε οτι με προβληματιζει και με ανησυχει....ετσι και με το φλωρο....δλδ αφου μπορω να ανταπεξελθω θα το κανω μεχρι τελους...το μονο που με ενδιαδερει ειναι να μην ποναει και να ταλαιπωρειται απο εκει και επειτα παντα βρισκεται μια λυση σε ολα.....μη νομιζετε ουτε εγω ειχα βρεθει ποτε σε παρομοια κατασταση ουτε ειχα και καποιον να μου πει ή να βλεπω τι γινεται σε αυτες τις καταστασεις.ομως ανακαλυψα πως προσαρμοζομαστε και προχωραμε με οτι εχουμε και αν εχεις ελπιδα τπτ ποτε δε παει χαμενο.......ακομη και με το καροτσακι....μου λεει η κοπελα δοκιμασε και αυτο,ισως σου στειλουν καποιο ομως εγω σαν μαργαριτα το πιστευα το πιστευα πραγματικα οτι θα γινει εεε και αν δε γινοταν ειχα σκοπο να παω να μαζεψω τα χρηματα και οσο μου παρει.....παντως ολα γινοντε και οταν βαλω ιντερνετ θα σας τα πω πολυ πιο αναλυτικα απο τωρα που βιαζομαι....φιλια πολλα να στε καλα ολοι και ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Τι να σου πω? Μπραβο? Συγχαρητηρια? οτι και να πω λιγο ειναι! Μονο ευχαριστουμε για τα μαθηματα ανθρωπιας, αγαπης, κουραγιου, επιμονης και υπομονης που μας δεινεις! Πραγματικα ευχαριστουμε! Να ειστε καλα και ευχομαι πραγματικα τα καλυτερα!!!!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
...ποσο χαρα εχω οταν βλεπω τον τζακ εξω να περπαταει με το καροτσακι και γενικα το ποσο χαρουμενος ειναι δε περιγραφετε με λογια...
Τι να προσπαθησουμε να γραψουμε μετα απο αυτο που γραφεις....

chrisg22

Member
4 Δεκεμβρίου 2011
16
0
Δεν ξέρω τι άλλο να πω...Συγχαρητήρια !

Ο τζακ είναι πράγματι πολύ τυχερός που έχει εσένα !

Να είστε καλά !

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Πόσο χαίρομαι να διαβάζω τα νέα σας,μέσα από τα απρόσμενα γεγόνοτα που σας συμβαίνουν πάντα υπάρχει η ευχάριστη εξέλιξη!!!
Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ολο και κάτι παθαίνει ο κεφάλας. Δεν περνάει μέρα που να μην τρέχει η φουκαριάρα η Μαργαρίτα.
Πόσο θα 'θελα αυτό το θέμα, να το τρίβω συχνά-πυκνά, στα μούτρα κάποιων...:mad:

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
το μαρακι μου τα ξερει...εδω και 3 μερες ουρει αιμα...και τις δυο τελευταιες μοναχα αιμα....κατα 99% ειναι βαρια ουρολοιμωξη,το χουμε με τις ουρολοιμωξεις πολυ λογω τις βλαβης στο ουροποιητικο,παιρνει αντιβιωση και ελπιζω να στρωσει...
οψόμεθα...
πολυ κλαμα παντως και στεναχωρια παλι :( , και πολυ πλυντηριο και πολυ πλυσιμο στο χερι βαλε, βγαλε πανες καθε 3 ωρες γιατι του αδειαζω την κυστη πολυ συχνα ειδικα τωρα ακομη πιο συχνα και γενικα πολυ ταλαιπωρια αλλα δε πειραζει, χαλαλι , αρκει να γινει καλα και μακαρι να ειναι το τελευταιο και απο δω και περα να ειμαστε καλα.....ο τζακ δε σαν να μην τρεχει τπτ,χαρουμενος,ζωηρος,ορεξατος(τρωει τον αμπακο)στην βολτα πρωτος κτλ κτλ(ευτυχως δλδ).
ελπιζω σε ενα καλυτερο αυριο παντως και ευχομαι να πανε ολα καλα... :)
παντως δεν ειχα φανταστει ετσι το τριημερο που ετυχε να εχω καi ρεπο....παντα η ζωη βρισκει τροπο να με εκπλησσει,οχι παντα ευχαριστα αλλα που θα παει θα περασει κι αυτο :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πραγματικά υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου, κι εύχομαι όλα πια να είναι περαστικά κι αγύριστα!
Καλή χρονιά και να σαι πάντα καλά!

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
παντως στη δεδομενη θα προτιμουσα να ειμαι εγω ο σκυλος....χεχε,
ευτυχως σημερα το πρωι που τον αλλαξα ηταν πολυ ησυχος και ηρεμος,του τραγουδουσα και μαλλον λεει ωχ με βασανιζει αυτη ας κατσω ησυχος γιατι δε θα σταματησει...ποναει κιολας η μεση μου και δε μπορουσα να ειναι τρελαμενος και να μην καθεται να τον καθαρισω και να τον αλλαξω...εχθες παιδια μου χε βγαλει το λαδι,δε καθοταν με τπτ...δε ξερω τι ειχε παθει...αφου τα χε κανει ολα χαλια.....ειχα και ενα γυαλινο μπωλακι που του αδειαζω τη κυστη παει κι αυτο το σπαει γεμιζει γυαλια και αιματα παντου...μιλαμε μου ρθε να το σκοτωσω :p παντως σημερα ειχαμε αγκαλιες και τραγουδια...καλη μερα ειναι :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Θαυμάζω την υπομονή σου, λίγοι άνθρωποι θα έκαναν αυτό που κάνεις για τον φλωράκο σου. :)

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
δεν αντεχω αλλο να μου λενε να του κανω ευθανασια και οτι ταλαιπωρειται...σημερα τσακωθηκα πολυ ασχημα με μια κοπελα γιατι μου ελεγε οτι αυτο που κανω ειναι βασανιστηριο για το ζωο και οτι αν το αγαπαω πραγματικα πρεπει να το θανατωσω...και μαλιστα το ελεγε κοπελα που εχει αναπηρο ανθρωπο σπιτι της και σε καποια στιγμη εκει που με ειχε φερει στο αμην της λεω οκ αφου και η αδερφη σου επαθε αυτο που επαθε μην της δωσεις μια ευκαιρια πηγαινε την για ευθανασια γιατι ταλαιπωρειται.........δε μιλαω ετσι συνηθως και γενικα δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα κατσω να τσακωθω,αποφευγω τους τσακωμους αλλα δεν αντεξα...το ξερω οτι ταλαιπωρειται ο φλωρακος,το ξερω πως τραβαει και αυτος το λουκι του μαζι με εμενα αλλα σε τετοιου ειδους καταστασεις σιγουρα θα ταλαιπωρηθεις,σιγουρα θα τραβηξεις λουκι και σιγουρα δεν θα ειναι ουτε η δικη μου ζωη,ουτε η δικη του ξανα ιδια,σιγουρα εχει περιοριστει σε πολλα σε σχεση με πριν..ομως οταν τον βλεπω με τοση ζωντανια,να προσπαθει να σηκωθει,να κουναει την ουρα του συνεχεια το τελευταιο καιρο(που ειναι μια προοδος)οταν εχει τοση ορεξη γενικα σαν σκυλος να κανει πραγματα,να παιξει,να βγει,να το παιξει και μαγκας(γιατι ολα τα χει η μαριορι :p ) και σε γενικες γραμμες οταν βλεπω ποσο πολυ εχει προσαρμαστει στα νεα δεδομνα εεεεεε δε θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο...προσπαθω να συνειδητοποιησω πως κατι "κακο" ειναι μεσα στο προγραμμα και οτι μπορει να συμβει αλλα δε θα γινει απο εμενα για να εχω την βολη μου.... δε ξερω αλλα μερικες φορες βγαινω απο τα ρουχα μου....συγνωμη αλλα καπου ηθελα να τα πω....

τωρα το βραδυ σαν να ειδα λιγο πιο ανοιχτοχρωμα τα ουρα του και ναι ηταν και σημερα ενας κυριος...ειχαμε κατσει και αγκαλιτσα και μυριζει σαν μωρο μωρε με το ταλκακι του καθαρος καθαρος....ααααααχχχ τι θα κανω με αυτο το κουταβι...το βλεπω και λοιωνω....κατω στα πατωματα πεφτω οταν ειναι ετσι ησυχος.... :)