Η γλυκιά Μπιάνκα! Βρέθηκε στα Μέγαρα

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Αυτή εδώ η φατσούλα βρέθηκε πριν περίπου 2εβδομάδες, στα Μέγαρα (συγκεκριμένα 8 χιλιόμετρα έξω από την πόλη, στην περιοχή Κοκκιναρέα).

Την ονόμασα Μπιάνκα (για προφανείς λόγους :) ) και εικάζω πως ή χάθηκε ή την ξαπόστειλαν γιατί βρέθηκε με περιλαίμιο και στις αρχές είχε και ιδιαίτερες προτιμήσεις με την τροφή, άρα δεν ήταν αδέσποτη! Είναι ένα γλυκήτατο, παιχνιδιάρικο σκυλάκι, που χοροπηδάει συνέχεια για αγκαλιές και χάδια!

Έχω μιλήσει με τη φιλοζωική της περιοχής και έχω στείλει και φωτογραφίες. Τη βάζω όμως κι εδώ (οι φωτογραφίες είναι από κινητό, γι αυτό δεν είναι πολύ καθαρές αλλά θα προσπαθήσω σύντομα να βάλω κι άλλες καλύτερες) αν έχει χαθεί, να βρεθεί πιο γρήγορα, ή αν σε κάποιον γυαλίσει ( :) ) να της χαρίσει ένα σπιτάκι!

Attachments

Last edited:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ηλικία περίπου? Κιλά?
Είναι πράγματα που στάνταρ θα σε ρωτήσουν!
Τηλέφωνο?
Αγγελία στο fb οπωσδήποτε!
Και οπουδήποτε αλλού, aggeliopolis, χρυσή ευκαιρία, παρατρίχα, adespoto.gr

Για τσιπάκι την κοίταξες? Μπας και!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Πρέπει να είναι μικρή όπως γράφω, αλλά πόσο περίπου δεν ξέρω. Την πήγαμε και στον γιατρό και της κάναμε και τα εμβόλια (σε περίπτωση που ήταν όντως αδέσποτο και δεν είχε κάνει να είμαστε καλυμμένοι). Έχω στείλει όπως είπα φωτογραφίες στη φιλοζωική της περιοχής, αλλά όπως είδα τις προάλλες δεν τις έχουν ανεβάσει ακόμα. Εικάζω πως επειδή η κοπέλα με την οποία μίλησα βρήκε σκοτωμένο το ένα από τα δύο της σκυλιά και το άλλο ακόμα αγνοείται, έχει τρέξιμο με αυτά και γι' αυτό αμέλησε. Έστειλα ένα μήνυμα προχθές στο facebook, αλλά δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση.

Θέλω να βγάλω και πιο καθαρές φωτογραφίες αλλά έχω αμελήσει γιατί μου συνέβησαν διάφορα περιστατικά μαζεμένα (κλειδώθηκε το κινητό μου και είχα θέμα για να το ανοίξω πάλι, έχουν ενταθεί στο έπακρο τώρα με το διάβασμα τα μυοσκελετικά μου προβλήματα και διάφορα άλλα) και ΚΥΡΙΩΣ είμαι στην τελική ευθεία για την παράδοση της πτυχιακής και άλλης μίας εργασίας και κυριολεκτική πνίγομαι και η μητέρα μου δεν γνωρίζει να ασχοληθεί από αυτό (διαδίκτυο και τα συναφή).

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78