Η ζωή με τη Channel

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Βαγγέλη, κάνε θέμα και στις αναγγελίες των εκτροφέων, όπως κάνουμε για όλες τις γέννες.
Δεν έχουν γεννηθεί ακόμα

Μάλλον κάτι λάθος κάνω και τον βλέπω στην σελίδα με τα αρσενικά του Del Vento Margio;;; :confused:
Δεν κάνεις λάθος , στο Del Vento ανήκει ο σκύλος .

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Με το καλο αν και λογο παλιας γνωριμιας δεν θα μπω σε λεπτομεριες.

μπορει να τα κολησε και ο ιδιος ποτε δεν ξερεις..............
έχουν ενσωματωμένο αντάπτορα και κολλάνε αυτόματα ..........

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Δεν έχουν γεννηθεί ακόμα
Δεν έχει σημασία. Μπορεί να γίνει η αναγγελία του ζευγαρώματος, αφού αποφάσισες ότι είναι καλή χρονική στιγμή, να ανοίξεις συζήτηση. Η οποία συζήτηση, δεν θα μπορεί αλλιώς να συνεχιστεί.

Δεν κάνεις λάθος , στο Del Vento ανήκει ο σκύλος .
Αν και...τι συζήτηση να συνεχιστεί ε;

Θα επικαλεστώ κι εγώ λοιπόν α) την παλιά γνωριμία και β) τους κανονισμούς του φόρουμ, και μετά λύπης μου, δεν θα συνεχίσω την "συζήτηση".

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Αν και...τι συζήτηση να συνεχιστεί ε;

Θα επικαλεστώ κι εγώ λοιπόν α) την παλιά γνωριμία και β) τους κανονισμούς του φόρουμ, και μετά λύπης μου, δεν θα συνεχίσω την "συζήτηση".
Σοφή απόφαση

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
έχουν ενσωματωμένο αντάπτορα και κολλάνε αυτόματα ..........
παλι καλα...τουλαχιστον γλυτωσες το service fee για την πραξη!!!

Η πολυετή πείρα, η γνώση μας στην επιλεκτική εκτροφή Γερμανικών Ποιμενικών και η συνεργασία με το μεγαλύτερο εκτροφείο της Γερμανίας μας καθιστά πρώτους στην προτίμηση σας.

Δεν θυμαμαι την σχεση εχει η βομβα που βαζουν καποιοι αγανακτησμενοι με τα 1000ε πανσιον και εκπαιδευση.
Το ψαχνω και θα επανελθω...αν και 25-30 ευρω καθε Δευτερα δεν μου κολανε..

Κλεινοντας και εγω να πω με εναν πονο και τα κουταβια να πανε σε καλα χερια,ακολουθεις τα χναρια του... τουλαχιστον μην ακουλουθησεις και τον τροπο που επιλεγει τους αγοραστες $$$$$$

Last edited:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
α) δεν χρειάζεται να γίνει αναγγελία γέννας μιας που δεν έγινε με σκοπό να διατεθούν κουτάβια .
Β) Για ποιους λόγους έγινε το ζευγάρωμα και με ποιον έγινε είναι μια άλλη ιστορία που όσοι θέλουν και μπορούν , έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν
γ) έχω πάψει από καιρό να ασχολούμαι με το ασκέρι

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
α) Ok...τότε θα πρέπει να μάθουμε από την διαχείρηση, αν επιτρέπεται να συνεχιστεί η συζήτηση:

-Δεν επιτρέπονται οι αναγγελίες ζευγαρώματος ή γέννας από μη εκτροφείς καθώς και οι δημοσιεύσεις με την παραπάνω θεματολογία από μη εκτροφείς (για γέννες ή ζευγαρώματα μη εκτροφέων).

β) Τι εννοείς, γιατί πράγματι δεν κατανοώ. Αν δεν είσαι εκτροφέας και δεν σκοπεύεις να διαθέσεις τα κουτάβια, για ποιό λόγο έκανες το ζευγάρωμα; Σε ρωτάω, όπως θα ρώταγα τον οποιοδήποτε.

γ) Ποιό ασκέρι εννοείς;

Γενικώς αν θέλεις, θα σε παρακαλούσα, κάπως πιο ξεκάθαρα, γιατί δεν είμαστε όλοι γνώστες προσώπων και πραγμάτων.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Επειδή έφτιαξα ποπ κορν και θα πάνε χαμένα...να βοηθήσω λίγο την κουβέντα...
γ) Ποιό ασκέρι εννοείς;
ασκέρι ουδέτερο

Έτσι, το 1780, κατέπλευσε στο λιμάνι του Γυθείου. Είχε μαζί του μεγάλο ασκέρι και στόλο.
Πλάκωσε τ' ασκέρι των συγχωριανών.
Πάω να μαζέψω τ' ασκέρι μου.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
εδώ είναι που κάνεις το λάθος zouzouno
εγώ δεν ψάχνω αγοραστές
Σε αυτο το ξερω οτι κανω λαθος και εχεις δικιο.
Απλα θολωνω οταν βλεπω το ονομα του....

Περιμενω να δω τις εξετασεις δυσπλασιας μπρος-πισω και απο τους 2 γονεις(επισημες ε?)
Εξετασεις εργασιας(εγω θα την περασω ιπο1 και μετα θα την ζευγαρωσω...(ΒΗ?)
Αποτελεσματα σε Εκθεσεις Μορφολογιας(απαγορευονται η φωτογραφιες διπλα διπλα με τον ακατανομαστο).
Εγω δεν θα παψω να κλεινω τα ματια παντως....
Και οπως τοτε που ΜΟΝΟΣ μου τον εκραζα και δεν εγραψες τιποτα(ειχες τον λογο σου:dohh:) ετσι και τωρα θα γραψω αυτα που δεν μου αρεσουν,με επιεικια παντα λογο που εχουμε κατσει στο ιδιο τραπεζι καποιες φορες........

Υπαρχει και συνεχεια.

Υσ για τις Βομβες και τα χιλιαρικα δεν μου απαντησες

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Πάντως τον αρσενικό που τον είδα στο pedigree database ,τα τυπικά του είναι παραπάνω από εξαιρετικά
δυσπλασίες μηδέν μέχρι και τους παππούδες IPO3 για τους περισσότερους κλπ
Η Chanel σου πως είναι από τέτοια? (Σόρρυ αν αναφέρονται κάπου εδώ,δεν έχω παρακολουθήσει όλο το θέμα από την αρχή του)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Πάντως τον αρσενικό που τον είδα στο pedigree database ,τα τυπικά του είναι παραπάνω από εξαιρετικά
Εγώ τουλάχιστον...δεν τον σχολίασα για τα προσόντα του :)
Αλλού είναι η έκπληξή μου...

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
α) Ok...τότε θα πρέπει να μάθουμε από την διαχείρηση, αν επιτρέπεται να συνεχιστεί η συζήτηση:
το όλο θέμα έχει σαν τίτλο <<Η Ζωή με την Chanel >>
Μέσα στην ζωή της λοιπόν υπάρχει και αυτό το ζευγάρωμα .

-Δεν επιτρέπονται οι αναγγελίες ζευγαρώματος ή γέννας από μη εκτροφείς καθώς και οι δημοσιεύσεις με την παραπάνω θεματολογία από μη εκτροφείς (για γέννες ή ζευγαρώματα μη εκτροφέων).
Αρ. Καταχώρησης FCI -- GR 028/13

β) Τι εννοείς, γιατί πράγματι δεν κατανοώ. Αν δεν είσαι εκτροφέας και δεν σκοπεύεις να διαθέσεις τα κουτάβια, για ποιό λόγο έκανες το ζευγάρωμα; Σε ρωτάω, όπως θα ρώταγα τον οποιοδήποτε.
τα κουτάβια θα πάνε σε συγκεκριμένους ανθρώπους αλλά δεν είναι προς πώληση .
Το ζευγάρωμα έγινε γιατί στα χέρια μου έχω έναν εξαιρετικό σκύλο (μια πολύ ουσιώδη αναπαραγωγική σκύλα .<τα λόγια των γερμανών κριτών > )
Τουλάχιστον 2 σκυλιά από αυτή τη γέννα θα τα κρατήσω για να δουλέψω μαζί τους .
Ο συγκεκριμένος αρσενικός επιλέχτηκε γιατί θεωρείτε πολύ καλός συνδυασμός γραμμών με τη Chanel .
Πέρα από τις όποιες διαφορές μου με τον εκτροφέα του σκυλιού μου , είναι ο μόνος που μπορεί να κρίνει και να έχει άποψη για ένα σκυλί που δημιούργησε εκείνος
(Εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι παρά του ότι τον έχω περάσει γενεές 14 , εκείνος και με το σκυλί του ασχολήθηκε αλλά και πρόθυμος είναι να παράσχει κάθε βοήθεια ,άσχετα από τις ανύπαρκτες πλέων προσωπικές μας σχέσεις . )[/QUOTE]

γ) Ποιό ασκέρι εννοείς;

Γενικώς αν θέλεις, θα σε παρακαλούσα, κάπως πιο ξεκάθαρα, γιατί δεν είμαστε όλοι γνώστες προσώπων και πραγμάτων.
Γενικά όταν μπήκα στον μαγικό σκυλόκοσμο είχα την ψευδαίσθηση ότι μπορώ να τους δω όλους φιλικά .
Ανθρώπους που έβαλα στο σπίτι μου τους άκουσα να με σχολιάζουν πισώπλατα.
Άτομα που τους είδα φιλικά και χωρίς δόλο τους είδα να με κατηγορούν χωρίς λόγο
Βέβαια έχω συναντήσει και άτομα αξιόλογα με καλή ψυχική υγεία και αξιοπρέπεια

Έτσι λοιπόν έχω πάψει εδώ και πολύ καιρό να ασχολούμαι με το γενικό ''ασκέρι "

C'est la vie

Παρακαλώ τη διαχείριση αν θεωρεί ότι δεν πρέπει να αναπτυχθεί τέτοια κουβέντα σε ότι αφορά το ζευγάρωμα της Chanel να προχωρήσει σε διαγραφή .

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Πέρα από τις όποιες διαφορές μου με τον εκτροφέα του σκυλιού μου , είναι ο μόνος που μπορεί να κρίνει και να έχει άποψη για ένα σκυλί που δημιούργησε εκείνος
το λογικόν

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Απο τη στιγμη που υπαρχει επωνυμια στο δρομο, δεν υπαρχει λογος διαγραφης.

Να πανε ολα καλα ευχομαι Βαγγελη και να δειτε μουτρακια ομορφα :)

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Με τέτοια Μαμα τα κουτάβια θα ειναι πανέμορφα!!!Ευχομαι να πανε όλα καλα Βαγγέλη και να τα δεις όπως ονειρευεσαι!Καλο κουράγιο ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Γενικά όταν μπήκα στον μαγικό σκυλόκοσμο είχα την ψευδαίσθηση ότι μπορώ να τους δω όλους φιλικά .
Ανθρώπους που έβαλα στο σπίτι μου τους άκουσα να με σχολιάζουν πισώπλατα.
Άτομα που τους είδα φιλικά και χωρίς δόλο τους είδα να με κατηγορούν χωρίς λόγο
Βέβαια έχω συναντήσει και άτομα αξιόλογα με καλή ψυχική υγεία και αξιοπρέπεια

Έτσι λοιπόν έχω πάψει εδώ και πολύ καιρό να ασχολούμαι με το γενικό ''ασκέρι "

C'est la vie
Αυτά τα 'χεις ξαναγράψει και εδώ και αλλού. Πάντα ανώνυμα. Δεν νομίζω ότι αφορούν κανέναν. Σίγουρα όχι, το θέμα της Σανέλ. Με όσους δεν τα πήγες καλά, ελπίζω να τα έχεις συζητήσει και κατ'ιδίαν, γιατί μπορεί να έχουν κι αυτοί, να σου προσάψουν αντίστοιχα παράπονα. Αλλιώς, δεν έχει κανένα νόημα, να το αναφέρεις συνεχώς.

Προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου, αν τα κουτάβια θα πουληθούν. Είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε και ποτέ [εκτός απροόπτου βέβαια, γιατί σ'αυτή την ζωή, έχει αποδειχθεί ότι ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, και ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός κλπ κλπ κλπ :)]. Αν και...όπως έχουμε συζητήσει επανειλημμένα σ'αυτό το φόρουμ, μια γέννα με όλες τις σωστές προδιαγραφές...κοστίζει. Πολύ. Μακάρι, να είσαι τόσο large και τόσο πολύ κουβαρντάς. Χαρά στους φίλους, που θα καρπωθούν το μεράκι σου, δωρεάν.

Τα των "σχέσεων" με εκτροφικούς παράγοντες, που μέχρι πρότινος καταριόσουν, όπου βρισκόσουν κι όπου στεκόσουν, ας τα κρίνουν άλλοι. Εγώ, αν είχα σούρει τόσα, και άντρας που δεν είμαι [αν και..διίστανται οι απόψεις περί αυτού], θα ντρεπόμουν να ανακοινώσω τουλάχιστον δημόσια, τέτοια συνεργασία.

Κατά τα λοιπά, μακάρι η Σανέλ και τα μωρά της, να χαίρουν άκρας υγείας. Αν φέρουν γνήσιο pedigree, όταν θα γεννηθούν, όπου και να διατεθούν, θα μπουν σε πορεία κρίσης, όταν έρθει η ώρα τους. Αλλιώς...δεν βαριέσαι...μυριάδες κουτάβια γεννιούνται και διατίθενται καθημερινά. Τι διαφορά θα κάνουν μερικά ακόμη ε;

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
απλα παραπλανεις οσους διαβαζουν με παιχνιδι λεξεων και οχι σταρατα λογια.
Ντροπη σου,ηθελα να ηξερα πως πηγες και τον αντικρυσες και καθησατε στο ιδιο τραπεζι...μετα απο τα τοσα που σου εχει κανει....Να μου πεις παρακατω τον διαφημιζεις κιολας......
Να μου πεις για το καλο της σκυλας σου το εκανες........:dohh:

Τουλάχιστον 2 σκυλιά από αυτή τη γέννα θα τα κρατήσω για να δουλέψω μαζί τους .
Οπως δουλευεις με την Σανελ?
Οπως επιλεγεις εκθεσεις...σε ποιες θα κατεβεις και σε ποιες οχι?

(ο μαθητης τον δασκαλο ακολουθει)

Δεν ξερει απο που χεζει ο σκυλος,αν ειναι δυνατον τι αλλο θα διαβασω.....
ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ????

(Εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι παρά του ότι τον έχω περάσει γενεές 14 , εκείνος και με το σκυλί του ασχολήθηκε αλλά και πρόθυμος είναι να παράσχει κάθε βοήθεια ,άσχετα από τις ανύπαρκτες πλέων προσωπικές μας σχέσεις
Να και η διαφημιση ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Αν νομιζεις οτι γενεες 14 ειναι να γραφεις ανωνυμα στο FACEBOOK παω πασο,γιατι αλλου δεν εχω δει κατι...
Καθε αλλο.... οι πραξεις σου δειχνουν το αντιθετο.
Πισωπλατα μαχαιρωμενος να τα πεις αλλου και οχι εδω.......γιατι ακομα με επιεικια γραφω.......

Θα κλεισω με μια προταση που σου ειχε πει ενας αληθινος φιλος

Απο εσενα πλεον ολα τα περιμενω.

Πλεον πιστευω οτι θα πας με λαπτοπ να του δειξεις και τα σχολια μου:D

Κοιτα μεγαλε εκτροφεα μου που ξερεις και απο εκτροφη (με 20κουταβια τον μηνα,πωλησεις σε χρυση ευκαιρια,πωλησεις σε οποιον δινει τα ποιο πολλα $$$ και ολες τις εξετασεις sureeeeee, το ιπο1 πισω απο την μαντρα)τι λεει ο ζουζουνος.

Να ξεκαθαρισω οτι η σανελ δεν μου φταει σε τιποτα και μακαρι να πανε ολα καλα.

Αυτο ηταν το τελευταιο ποστ απο εμενα σε αυτο το θεμα,οποιος καταλαβε καταλαβε.
Το σταματαω εδω γιατι δεν ειμαι σε θεση να συνεχισω να γραφω ηρεμα.
οποιος δεν καταλαβε ας συναντηθει με τον vagelis_ras να του εξηγησει πως πεταει ο γαιδαρος.Διοτι με αυτα που διαβαζω τον εκανε να πεταει............