απλα παραπλανεις οσους διαβαζουν με παιχνιδι λεξεων και οχι σταρατα λογια.
Ντροπη σου,ηθελα να ηξερα πως πηγες και τον αντικρυσες και καθησατε στο ιδιο τραπεζι...μετα απο τα τοσα που σου εχει κανει....Να μου πεις παρακατω τον διαφημιζεις κιολας......
Να μου πεις για το καλο της σκυλας σου το εκανες........:dohh:
Τουλάχιστον 2 σκυλιά από αυτή τη γέννα θα τα κρατήσω για να δουλέψω μαζί τους .
Οπως δουλευεις με την Σανελ?
Οπως επιλεγεις εκθεσεις...σε ποιες θα κατεβεις και σε ποιες οχι?
(ο μαθητης τον δασκαλο ακολουθει)
Πέρα από τις όποιες διαφορές μου με τον εκτροφέα του σκυλιού μου , είναι ο μόνος που μπορεί να κρίνει και να έχει άποψη για ένα σκυλί που δημιούργησε εκείνος
Δεν ξερει απο που χεζει ο σκυλος,αν ειναι δυνατον τι αλλο θα διαβασω.....
ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ????
(Εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι παρά του ότι τον έχω περάσει γενεές 14 , εκείνος και με το σκυλί του ασχολήθηκε αλλά και πρόθυμος είναι να παράσχει κάθε βοήθεια ,άσχετα από τις ανύπαρκτες πλέων προσωπικές μας σχέσεις
Να και η διαφημιση ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Αν νομιζεις οτι γενεες 14 ειναι να γραφεις ανωνυμα στο FACEBOOK παω πασο,γιατι αλλου δεν εχω δει κατι...
Καθε αλλο.... οι πραξεις σου δειχνουν το αντιθετο.
Πισωπλατα μαχαιρωμενος να τα πεις αλλου και οχι εδω.......γιατι ακομα με επιεικια γραφω.......
Θα κλεισω με μια προταση που σου ειχε πει ενας αληθινος φιλος
Απο εσενα πλεον ολα τα περιμενω.
Πλεον πιστευω οτι θα πας με λαπτοπ να του δειξεις και τα σχολια μου
Κοιτα μεγαλε εκτροφεα μου που ξερεις και απο εκτροφη (με 20κουταβια τον μηνα,πωλησεις σε χρυση ευκαιρια,πωλησεις σε οποιον δινει τα ποιο πολλα $$$ και ολες τις εξετασεις sureeeeee, το ιπο1 πισω απο την μαντρα)τι λεει ο ζουζουνος.
Να ξεκαθαρισω οτι η σανελ δεν μου φταει σε τιποτα και μακαρι να πανε ολα καλα.
Αυτο ηταν το τελευταιο ποστ απο εμενα σε αυτο το θεμα,οποιος καταλαβε καταλαβε.
Το σταματαω εδω γιατι δεν ειμαι σε θεση να συνεχισω να γραφω ηρεμα.
οποιος δεν καταλαβε ας συναντηθει με τον vagelis_ras να του εξηγησει πως πεταει ο γαιδαρος.Διοτι με αυτα που διαβαζω τον εκανε να πεταει............