και όμως δουλεύει και δουλεύει καλά .Οπως δουλευεις με την Σανελ?
Με ΌΛΑ της τα πόδια και δαγκώνει με όλα της τα δόντια
λες βλακείεςΠλεον πιστευω οτι θα πας με λαπτοπ να του δειξεις και τα σχολια μου![]()
και όμως δουλεύει και δουλεύει καλά .Οπως δουλευεις με την Σανελ?
λες βλακείεςΠλεον πιστευω οτι θα πας με λαπτοπ να του δειξεις και τα σχολια μου![]()
όπως τον αντίκριζαν κάποιοι που τους πέτυχα δαγκωμένους με παγοκύστες στο πόδι στην πίσω αυλή του .ηθελα να ηξερα πως πηγες και τον αντικρυσες
υπονοεις κατι?και όμως δουλεύει και δουλεύει καλά .
Με ΌΛΑ της τα πόδια και δαγκώνει με όλα της τα δόντια![]()
Αυτο εγινε πριν 1 χρονο και επρεπε να παω διοτι μου το ζητησαν 2 ατομα που σεβομαι και δεν ηθελα να τους το αρνηθω και δεν εχουν σχεση με τον εκτροφεα...+ οτι εκει την περιοδο δεν ειχε γινει το μεγαλο μπαμ.όπως τον αντίκριζαν κάποιοι που τους πέτυχα δαγκωμένους με παγοκύστες στο πόδι στην πίσω αυλή του .
βρε βρε βρε καλώς τα τα παιδιά .Βαγγέλη σταμάτησε το εδώ ..... Είναι τουλάχιστον γελοίο να το συνεχίσεις ......Πραξε όπως νομίζεις με αυτόν που σε εκμεταλλεύτηκε δεν θα το σχολιάσω δικαίωμα σου αλλά για τον άνθρωπο που όταν εκλαιγες τα λεφτά σου και ενιωθες εξαπατημενος σε βοηθησε δεν θα ανεχθώ να διαβάσω από μέρος σου άλλο σχόλιο περιπαικτικο ειρωνικό και υποτιμητικο γιατί θα απαντήσω με άσχημο και αναλογο ύφος .... Καλή τύχη στη σανελ
. Η λέξη παραλήρημα είναι λάθος η σωστη λέξη είναι αλήθεια μπορεί να πονάει αλλά έτσι είναι μερικές φορές σκληρή την δε τελευταία πρόταση σου την εκλαμβάνω ως απειλή ;;;;; Αν έχεις να πεις κάτι για μένα ελεύθερα δεν έχω κάτι κρυφό αλλά πρόσεχε μην μου γράψεις καμία ανακρίβεια και ψέμα γιατί μετά θα είμαι οχετοςβρε βρε βρε καλώς τα τα παιδιά .
Εγώ προσωπικά δεν έχω λόγο να συνεχίσω κάτι .
Και καλό θα είναι να σταματήσει αυτό το παραλήρημα εδώ , θα είναι καλό για όλους .(σας)
Φυσικά και θα έχουνΕιλικρινής απορία:
Τα κουτάβια θα έχουν πέντιγκρυ ή όχι?
Δεν αρέσκομαι σε απειλές , οπότε μην το βλέπεις έτσι .. την δε τελευταία πρόταση σου την εκλαμβάνω ως απειλή ;;;;;
Έχουν αυξηθεί όλες της οι αισθήσεις στο έπακρο .δε γουστάρω τετοιες κουβέντες, δεν έχω γνώση, αρα ουτε γνωμη, και δεν ειναι η δουλειά μου, ρωτάω τα δικά μου λοιπόν
τι πρέπει να κάνεις τώρα; δηλαδή στη διάρκεια της εγκυμοσύνης; θα πρέπει να ασκείται; ας πουμε, μόνο ο τροχασμός θα τη βοηθάει; και υποθέτω οτι θα πρεπει να τρώει κάτι ενισχυμένο ε;
αν δεις αλλαγές στην προσωπικότητά της, πες ρε ρασουλη, θα ειναι ενδιαφέρον
ας πουμε, προτιμά να μένει πιο πολυ ωρα μόνη της; έχει ταράξει τον γιόχα στο γλύψιμο; τέτοια πράματα...
μετά την 45η ημέρα θα κάνουμε πάλι εξετάσειςΠοτε περιπου θα ξερεις ποσους κουταβους θα κανει?
η ακτινα όμως δεν κανει κακο σε μια εγκυμονούσα σκυλα και στα εμβρυα?το ποσους κουταβους θα κανει θα το ξερει με την ολοκληρωση της γεννας...
μπορει να κανει ενα υπερηχο ( δεν εχει ακριβεια...)
ειτε ακτινογρφια μετα τις 45 ημερες... (εχει ακριβεια αλλα δεν θαθελα να κανω...)