Η καλυτερη ξηρα τροφη..

Status
Κλειδωμένο θέμα

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
To σκυλι μας βρηκε σε παρκινγκ,ειναι εκπαιδευμενο σ εντολες,ησυχο και πολυ εξυπνο,δεν ξερουμε τι ετρωγε πριν,φυσικα και καναμε εμβολια,αμπουλες αποπαρασιτωση.
Πόσο καιρό το έχετε και ταιζετε αυτή τη τροφή??

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
To σκυλι μας βρηκε σε παρκινγκ,ειναι εκπαιδευμενο σ εντολες,ησυχο και πολυ εξυπνο,δεν ξερουμε τι ετρωγε πριν,φυσικα και καναμε εμβολια,αμπουλες αποπαρασιτωση.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.450
8.469
Kαλησπερα στο φορουμ
Νεοι σκυλοιδιοκτητες μιας και μας ετυχε ενα κοκονακι 10 κιλα που ηρθε και μας βρηκε καθως παρκαραμε,προβληματα συμπεριφορας δεν εχουμε καθολου,η χαθηκε,η το πεταξαν,αδιαφορο μιας και το αγαπησαμε απο την πρωτη στιγμη,μετα τα εμβολια μονο θεμα η τροφη,διαβαζοντας εδω πηραμε Sam's field κοτοπουλο,γενικα με την ξηρα δεν τα παει καλα,ειναι λιχουδης,παρατηρω οτι τελευταια ενω ειχε σκληρα και λιγοτερα κοπρανα κανει πλεον 3 στασεις για να κενωσει και ειναι μαλακοτερα,περασαμε μια δοιαρροια σχετικα γρηγορα,κατι θα εφαγε απο τα σκουπιδια το βραδυ,τα απομονωσαμε αυτα,

καποια συμβουλη για το τι να κανουμε?
ο κτηνιατρος λεει φταιει η τροφη,διαβαζω οτι ειναι απο τις σχετικα καλες για τα χρηματα της,δυσκολατην τρωει και μονο οταν πεινασει,δεν με απασχολει να τον αφησω να πεινασει ωστε να την συνηθισει,με απασχολει οτι θελει να κανει κοπρανα 2-3 φορες καθε εξοδο και αρκετα τις 2 πρωτες.
Καποιος να βοηθησει?
Καλως ηρθες , εαν θες παρουσιασες μας και το ζουζουνι στην ενοτητα νεα μελη!

Και εγω το ιδιο θεμα ειχα με τη συγκεγκριμενη τροφη, ισως δεν του καθεται καλα το καλαμποκι /πατατα που εχει μεσα.Εαν εισαι σιγουρος οτι δε φταιει κατι αλλο, δοκιμασε να πας σε καποια low grain χωρις καλαμποκι βρισκεις με περιπου τα ιδια λεφτα.

Harry59

Active Member
9 Ιουλίου 2017
28
22
65
Το εχουμε δυο μηνες,τρωει αυτη την τροφη απο τοτε εκτος απο τις πρωτες ημερες που παιρναμε απο Σ/Μ κονσερβες,αρχισαμε την sam's field,κανονικα οι κενωσεις.
Μετα επαθε την δοιαρροια,καναμε την θεραπεια με ειδικη τροφη που εδωσε ο κτηνιατρος και προβιοτικα,περασε αμεσα,και με την επαναληψη της διατροφης με την Sam's field αρχισε το προβλημα των πολλαπλων κενωσεων,δεν ειναι πολυ μαλακα,δεν τα λες ομως και σκληρα οπως πριν.

Harry59

Active Member
9 Ιουλίου 2017
28
22
65
Καλως ηρθες , εαν θες παρουσιασες μας και το ζουζουνι στην ενοτητα νεα μελη!

Και εγω το ιδιο θεμα ειχα με τη συγκεγκριμενη τροφη, ισως δεν του καθεται καλα το καλαμποκι /πατατα που εχει μεσα.Εαν εισαι σιγουρος οτι δε φταιει κατι αλλο, δοκιμασε να πας σε καποια low grain χωρις καλαμποκι βρισκεις με περιπου τα ιδια λεφτα.
Θα το κανω,ευχαριστω,καποια εταιρεια που να ξερετε?Δεν ειχαμε ποτε σκυλο κι ειμαστε πολυ αρχαριοι.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Το εχουμε δυο μηνες,τρωει αυτη την τροφη απο τοτε εκτος απο τις πρωτες ημερες που παιρναμε απο Σ/Μ κονσερβες,αρχισαμε την sam's field,κανονικα οι κενωσεις.
Μετα επαθε την δοιαρροια,καναμε την θεραπεια με ειδικη τροφη που εδωσε ο κτηνιατρος και προβιοτικα,περασε αμεσα,και με την επαναληψη της διατροφης με την Sam's field αρχισε το προβλημα των πολλαπλων κενωσεων,δεν ειναι πολυ μαλακα,δεν τα λες ομως και σκληρα οπως πριν.
Πολύ πιθανον τοτε να έχει κάποια αλλεργία στα συστατικά της τροφής..το κοτόπουλο και το καλαμπόκι δημιουργούν αρκετά συχνά αλλεργίες.Με μια αναζήτηση στο φόρουμ μπορείς να βρεις αρκετές αξιολογήσεις διαφόρων τροφών... προσωπικα εγώ δίνω brit care με αρνί και ρύζι... Είμαι αρκετά ευχαριστημένος..το θέμα όμως είναι να βρεις μια τροφή που να κάτσει καλά στο σκύλο σ

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.450
8.469
Εγω μετα την sam;s εδωσα naturea naturals. Τωρα δοκιμαζω Platinum.(χωρις καλαμποκι ειναι μονο το αρνι και το ιβηρικο κρεας) Aλλες εδω μεσα που εχω δει καλα σχολια ειναι π.χ η Brit care, η N&D κ.τ.λ , γενικα καλυτερα ψαξε μονος σου μεσα στην ενοτητα διατροφη. Θα ελεγα απεφυγε το καλαμποκι, δε καθεται μου φαινεται καλα σε πολλα σκυλια. Εαν εχεις δυνατοτητα οικονομικη και εφοσον δε τρωει πολυ μπορεις να πας σε ακομα καλυτερες χωρις καθολου ρυζι (acana κ.τ.λ).

Ο,τι και αν κανεις βεβαιωσου μονο οτι δεν ειναι καποιο θεμα υγειας, δίνεις τη σωστη ποσότητα (παραπανω ποσοτητα μπορει να σου κανει τετοια θεματα) και να κανεις ομαλη μεταβαση εφοσον ειχες και προσφατα θεμα.

Harry59

Active Member
9 Ιουλίου 2017
28
22
65
Πολύ πιθανον τοτε να έχει κάποια αλλεργία στα συστατικά της τροφής..το κοτόπουλο και το καλαμπόκι δημιουργούν αρκετά συχνά αλλεργίες.Με μια αναζήτηση στο φόρουμ μπορείς να βρεις αρκετές αξιολογήσεις διαφόρων τροφών... προσωπικα εγώ δίνω brit care με αρνί και ρύζι... Είμαι αρκετά ευχαριστημένος..το θέμα όμως είναι να βρεις μια τροφή που να κάτσει καλά στο σκύλο σ
Θα το παρακολουθησω και θα δω,αν ειναι συνεχομενο τοτε θα αλλαξω τροφη,το θεμα ειναι οπως αναφερεις να βρουμε μια να του ταιριαζει.Ευχαριστω

Harry59

Active Member
9 Ιουλίου 2017
28
22
65
Εγω μετα την sam;s εδωσα naturea naturals. Τωρα δοκιμαζω Platinum.(χωρις καλαμποκι ειναι μονο το αρνι και το ιβηρικο κρεας) Aλλες εδω μεσα που εχω δει καλα σχολια ειναι π.χ η Brit care, η N&D κ.τ.λ , γενικα καλυτερα ψαξε μονος σου μεσα στην ενοτητα διατροφη. Θα ελεγα απεφυγε το καλαμποκι, δε καθεται μου φαινεται καλα σε πολλα σκυλια. Εαν εχεις δυνατοτητα οικονομικη και εφοσον δε τρωει πολυ μπορεις να πας σε ακομα καλυτερες χωρις καθολου ρυζι (acana κ.τ.λ).

Ο,τι και αν κανεις βεβαιωσου μονο οτι δεν ειναι καποιο θεμα υγειας, δίνεις τη σωστη ποσότητα (παραπανω ποσοτητα μπορει να σου κανει τετοια θεματα) και να κανεις ομαλη μεταβαση εφοσον ειχες και προσφατα θεμα.
Ευχαριστω πολυ,ο κτηνιατρος τον βρηκε υγιη,και δεν ειχε τετοιο θεμα πριν την δοιαρροια που παρουσιασε πριν 10 μερες και την θεραπαυσαμε,θα δω πως παει,θελω να ειναι χαρουμενος και χορτασμενος

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Θα το παρακολουθησω και θα δω,αν ειναι συνεχομενο τοτε θα αλλαξω τροφη,το θεμα ειναι οπως αναφερεις να βρουμε μια να του ταιριαζει.Ευχαριστω
Τπτ...να σ πω ότι εγώ παρρηγειλα taste of the wild για το κάτι παραπάνω..

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.450
8.469
Μπορει να του εχει μεινει και μια ευαισθησια με τη διαρροια...Και να απανελθει σιγα σιγα. Κατι αλλο δε ρωτησα, δινεις ενα γευμα ή δυο? Μπορει αν δινεις ενα να θελει μοιρασμα για καλυτερη χωνεψη.

Harry59

Active Member
9 Ιουλίου 2017
28
22
65
Μπορει να του εχει μεινει και μια ευαισθησια με τη διαρροια... Κατι αλλο δε ρωτησα, δινεις ενα γευμα ή δυο? Μπορει αν δινεις ενα να θελει μοιρασμα για καλυτερη χωνεψη.
Δοκιμασα με ενα,και δυο μικροτερα,τα ιδια,οι κενωσεις παραμενουν 2-3 σε καθε εξοδο.... δεν τρωει πολυ 100-120 γρ την φορα. 10 κιλα σκυλακι.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μπορει ολα αυτα να μην εχουν καμια σχεση με τις πολλες κενωσεις...

Αν κ συνηθως με το που ακουσεις πολλες κενωσεις ο νους σου παει οτι ίσως τρωει πολυ κ κακης ποιοτητας φαι το σκυλι...

Όταν ηταν μικρη η Ήρα πάντως,παντα το εκοβε σε 2-3 διαφορετικα σημεία,δεν καταλαβα ποτε το γιατι καθως δεν της αλλαζα κατι το ιδιαιτερο,το μονο που κάπως υποψιαστηκα ηταν μηπως το κανε επιτηδες για να αφησει την μυρωδια της...γιατι δεν έστεκε...(κ μην αρχισω να λεω για οταν με αναγκασε να πετάξω την ολοκαινουρια θήκη του καπνου μου μιας κ αποφασισε να μου επιφυλαξει εκπληξη με 4η φορα)
Με το που ενηλικιωθηκε το κοψε αυτο
Αλλα οποτε εχει περιοδο το κάνει με τα τσισα της,κ την καταλαβαινω ότι το κανει επιτηδες για ναχει να μαρκάρει!

Harry59

Active Member
9 Ιουλίου 2017
28
22
65
Μπορει ολα αυτα να μην εχουν καμια σχεση με τις πολλες κενωσεις...

Αν κ συνηθως με το που ακουσεις πολλες κενωσεις ο νους σου παει οτι ίσως τρωει πολυ κ κακης ποιοτητας φαι το σκυλι...

Όταν ηταν μικρη η Ήρα πάντως,παντα το εκοβε σε 2-3 διαφορετικα σημεία,δεν καταλαβα ποτε το γιατι καθως δεν της αλλαζα κατι το ιδιαιτερο,το μονο που κάπως υποψιαστηκα ηταν μηπως το κανε επιτηδες για να αφησει την μυρωδια της...γιατι δεν έστεκε...(κ μην αρχισω να λεω για οταν με αναγκασε να πετάξω την ολοκαινουρια θήκη του καπνου μου μιας κ αποφασισε να μου επιφυλαξει εκπληξη με 4η φορα)
Με το που ενηλικιωθηκε το κοψε αυτο
Αλλα οποτε εχει περιοδο το κάνει με τα τσισα της,κ την καταλαβαινω ότι το κανει επιτηδες για ναχει να μαρκάρει!
Μα η Sam's field εχει πολυ καλες κριτικες οπου διαβασα,γιαυτο την επιλεξαμε,θα περιμενω 1 βδομαδα ακομα να δω αν ειναι απο την δοιαρροια που ειχε και θα αλλαξω τροφη με no grain σιγα σιγα μαζι με την τωρινη και βλεπουμε

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Μα η Sam's field εχει πολυ καλες κριτικες οπου διαβασα,γιαυτο την επιλεξαμε,θα περιμενω 1 βδομαδα ακομα να δω αν ειναι απο την δοιαρροια που ειχε και θα αλλαξω τροφη με no grain σιγα σιγα μαζι με την τωρινη και βλεπουμε
Δεν έχουν τόσο σχέση ή κριτικές αλλά αν θα κάτσει καλά η τροφή στο δικό σ σκυλο.Η orijen π.χ θεωρείται κορυφαία τροφή με πάρα πολύ καλά συστατικά αλλά εμάς δε μας έκατσε καλά...Αυτό δε σημαίνει πως η orijen δεν είναι κορυφαία.(Σημαίνει ότι ο Δίας είναι ένα γαμωσκυλο που το αρέσει να με ταλαιπωρεί ,άντε μη το αρχίσω τα friskies και τον ύπνο κάτω από τα αστέρια στα διαλα)..Σημαίνει ότι δεν έκατσε καλά στο σκύλο μ..

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Καλα...στην προκείμενη δεν κατηγορησα για κατι την Σαμς,ειπα απλα τι είθισται...

Να ξερεις ενα πράμα πάντα ομως
Οτι μια ξηρα πλασάρεται ως πολυ καλη δεν παει να πει οτι εξισου πολυ καλα θα κατσει κ στον σκύλο μας...
Οπως επίσης εαν στο δικο μου κάποια κατσει αψογα,δεν σημαινει οτι το ιδιο θα κατσει κ στο δικό σου...οργανισμοι ειναι κ διαφερουν

Επίσης κατα την αποψη μου,εαν δεν κρατησεις μια τροφη τουλαχιστον ενα 2μηνο,τριμηνο,να δεις τριχα,δοντια,κενωσεις,ενέργεια,αερια...αποψη δεν μπορεις να βγαλεις...ειδικα με πολλα σκυλια που ειναι συνηθισμενα να τρωνε ενα συγκεκριμένο πράγμα κ μετα οτιδηποτε αλλο κ αν τους δωσεις τα παει αιμα...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
(Σημαίνει ότι ο Δίας είναι ένα γαμωσκυλο που το αρέσει να με ταλαιπωρεί ,άντε μη το αρχίσω τα friskies και τον ύπνο κάτω από τα αστέρια στα διαλα)
Fed up much?:p
Αααχχ κ εισαι ακομη στην αρχη...νεολαια σου λεει μετα :D

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Fed up much?:p
Αααχχ κ εισαι ακομη στην αρχη...νεολαια σου λεει μετα :D
Μπαααααα...απλά λένε ότι ο μεγαλύτερος φόβος ενός ιδιοκτήτη γ.π είναι μήπως ο σκύλος του είναι πιο έξυπνο από τον ίδιο...ε έχω αρχίσει να φοβάμαι...

Harry59

Active Member
9 Ιουλίου 2017
28
22
65
Καλα...στην προκείμενη δεν κατηγορησα για κατι την Σαμς,ειπα απλα τι είθισται...

Να ξερεις ενα πράμα πάντα ομως
Οτι μια ξηρα πλασάρεται ως πολυ καλη δεν παει να πει οτι εξισου πολυ καλα θα κατσει κ στον σκύλο μας...
Οπως επίσης εαν στο δικο μου κάποια κατσει αψογα,δεν σημαινει οτι το ιδιο θα κατσει κ στο δικό σου...οργανισμοι ειναι κ διαφερουν

Επίσης κατα την αποψη μου,εαν δεν κρατησεις μια τροφη τουλαχιστον ενα 2μηνο,τριμηνο,να δεις τριχα,δοντια,κενωσεις,ενέργεια,αερια...αποψη δεν μπορεις να βγαλεις...ειδικα με πολλα σκυλια που ειναι συνηθισμενα να τρωνε ενα συγκεκριμένο πράγμα κ μετα οτιδηποτε αλλο κ αν τους δωσεις τα παει αιμα...
Ναι,το καταλαβα,ευχαριστω,οταν εισαι νεος σε αυτο αγχωνεσαι

Status
Κλειδωμένο θέμα