Kαι τα τιγρε!χμ... καλως ήλθες...
μερικοί είμαστε αναποφασιστοι.... μας αρεσουν τα μαυρα αλλα και τα άσπρα σκυλι.α!!!!![]()
Kαι τα τιγρε!χμ... καλως ήλθες...
μερικοί είμαστε αναποφασιστοι.... μας αρεσουν τα μαυρα αλλα και τα άσπρα σκυλι.α!!!!![]()
αχ αυτά τα μάτια τους τα αράπικα τι μας έχουν κάνει...Έχω φτιάξει άλμπουμ της Κίρκης για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες...
Εσύ παιδί μου Θεόδωρε, με τέτοιο avatar, τι θέλεις ο κόσμος να καταλάβει; Για βάλε γρήγορα Μανού...αχ αυτά τα μάτια τους τα αράπικα τι μας έχουν κάνει...![]()
χαχα έχεις δίκιο το έφτιαξα...Εσύ παιδί μου Θεόδωρε, με τέτοιο avatar, τι θέλεις ο κόσμος να καταλάβει; Για βάλε γρήγορα Μανού...
Το οτι δεν έκανε τη σύνδεση του nick με τον γνωστό... που σπέρνει την "τύχη"Ποιο είναι ευοίωνος συνειρμός καλέ? Το Λύκειο?:shock::eyecrazy: Με πιάνει σύγκρυο μόνο που το θυμάμαι!! Οι περισσότεροι άνθρωποι κλαψουρίζουν να γυρνούσε ο χρόνος και να πήγαιναν πάλι στο σχολείο, αλλά πάντοτε ήμουν η εξαίρεση. Δε λέω ότι δεν έχω κάνει λάθη στη ζωή μου που θα ήταν καλό να μην τα είχα κάνει, αλλά ακόμα κι αν μου δινόταν η ευκαιρία με αντάλλαγμα να πάω πάλι στο λύκειο θα έλεγα όχι!! (σύγκρυο!)
[-X[-X[-X[-X[-X:nono::nono::nono::nono::flip::flip::flip::flip::flip::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy:*sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick*
Πικραμένη, με happy end όμωςχαχα έχεις δίκιο το έφτιαξα...
Τέλειος *agapoylas**agapoylas*
τι ιστορία άραγε να έχει η Κίρκη;;![]()
![]()
Δεν θα πήγαινα σχολειό ούτε μια του απείρου τι να κάνω να μου χαρίζουν αποβολές;Ποιο είναι ευοίωνος συνειρμός καλέ? Το Λύκειο?:shock::eyecrazy: Με πιάνει σύγκρυο μόνο που το θυμάμαι!! Οι περισσότεροι άνθρωποι κλαψουρίζουν να γυρνούσε ο χρόνος και να πήγαιναν πάλι στο σχολείο, αλλά πάντοτε ήμουν η εξαίρεση. Δε λέω ότι δεν έχω κάνει λάθη στη ζωή μου που θα ήταν καλό να μην τα είχα κάνει, αλλά ακόμα κι αν μου δινόταν η ευκαιρία με αντάλλαγμα να πάω πάλι στο λύκειο θα έλεγα όχι!! (σύγκρυο!)
[-X[-X[-X[-X[-X:nono::nono::nono::nono::flip::flip::flip::flip::flip::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy:*sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick**sick*
καλώς ήρθες και άκου να δεις τι καλή αναστάτωση μου δημιούργησες
Διαβάζω Μητσοτάκης μουσικός λέω έχει γούστο να είναι ο Μητσοτάκης από τους Ενδελέχεια λογικά δεν είσαι γιατί εκείνον το λένε Δημήτρη
ε όμως από εκείνη την ώρα ακούω ενδελέχεια πού είχα αιώνες να ακούσω από όταν ήμουν στο Λύκειο
http://www.youtube.com/watch?v=_LuEJbIXVt4
Ειμαι ετοιμος για... Βουτια απο ψηλα σε μολυβενια θαλασσα!!!Ο Δημήτρης είναι αδερφός μου!!!
Σ ευχαριστώ πολύ κι εγώ κι ο Δημήτρης!Πραγματικά χάρηκα γιατί τελικά εχω παρακολουθήσει και τους δύο σας συγχαρητήρια για το έργο σας
Για την Κίρκη έπρεπε να μιλάμε αλλά το χάλασα το Thread συγγνώμη :roll::roll:
εντάξει... μας έστειλες τώρα!!Ο Δημήτρης είναι αδερφός μου!!!