Η μικρόσωμη Εύκολη

Status
Κλειδωμένο θέμα

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
:)Χαρίζεται η μικρόσωμη Εύκολη (ή αλλιώς Κοκκάλω).
Ημιαίμη γκέκας, χρώμα μαύρο με καφέ, μακριά αυτάκια, περίπου 1 έτους, περίπου 12 κιλά, στειρωμένη, δίνεται για υιοθεσία.
Είναι το απόλυτα εύκολο σκυλί ακόμα και για αρχάριο, απόλυτα συνεργάσιμη, φιλική με όλους (σκύλους και ανθρώπους, με γάτες δεν γνωρίζουμε αλλά πιθανών δεν έχει πρόβλημα), μεταφέρεται εύκολα ακόμα και αγκαλιά.
Είναι πολύ καλή συνοδηγός, ξαπλώνει ήσυχα-ήσυχα στο πίσω κάθισμα και περιμένει υπομονετικά, δεν είναι κτητική με το φαί της, δεν έχει άγχος αποχωρισμού και γενικότερα είναι το τέλειο εύκολο σκυλί.
Αυτή τη στιγμή δεν φιλοξενείται κάπου ούτε καν ταίζεται συστηματικά (εξού και το δεύτερο όνομα:() οπότε ακόμα και φιλοξενία είναι επιθυμητή. (Είναι ένα σκυλί που δεν θα σας προβληματίσει σε τίποτα)
τηλ. 6937750544 (απογευματινές ώρες παρακαλώ) (περιοχή Αττικής ή και Χαλκίδας)

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Αύριο κάποια στιγμή, και θα με βοηθήσεις να μου φτιάξεις το μέγεθος ναι?:):p (Παραμένω άσχετη:()
Σευχαριστώ πολύ:)

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Το σκυλάκι αυτή την στιγμή ζει στο δρόμο;
Μα όχι!!!:)
Νομίζω ότι φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες ότι το ζώο είναι μέσα σε σπίτι. :confused:Δεν φαίνεται?
Ενδιαφέρεσαι να την φιλοξενήσεις?

Όταν ανακάλυψα ότι κοιμάται πάνω στις ράγες του τρένου δεν ήταν δυνατόν να την αφήσω εκεί.
Έτσι την έφερα σε σπίτι φιλοξενίας στην Αθήνα.:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Κουκλίτσα :)
Μπράβο και πάλι βρε irma!
Καλότυχη να είναι η μικρή!
Έχεις βάλει αγγελίες στα διάφορα sites?

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
:)Οχι ακόμα Λάρα.
Σε λίγο. Όποιος θέλει και μπορεί ας προωθήσει όπου μπορεί. Ευχαριστώ:)
Ειναι το απόλυτα ερωτεύσιμο σκυλάκι.
Και μάλλον έχει το πρώτο της ραντεβού το Σάββατο.Για να δούμε...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Μα όχι!!!:)
Νομίζω ότι φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες ότι το ζώο είναι μέσα σε σπίτι. :confused:Δεν φαίνεται?
Ενδιαφέρεσαι να την φιλοξενήσεις?

Όταν ανακάλυψα ότι κοιμάται πάνω στις ράγες του τρένου δεν ήταν δυνατόν να την αφήσω εκεί.
Έτσι την έφερα σε σπίτι φιλοξενίας στην Αθήνα.:)
Ρώτησα γιατί στην πρώτη αγγελία λέει ότι δεν ταίζεται συστηματικά οπότε μπερδεύτηκα! Mε συγχωρείς για την παρανόηση, εύχομαι το καλύτερο για την Ίρμα, επειδή είμαι σε φάση αλλαγών αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να φιλοξενήσω σκυλάκι.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Και αυτή η αγγελία μπορεί να κλειδωθεί.

Το σκυλάκι βρήκε σπίτι.

ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Ξαναβγάζω στο κλαρί τη μικρή χαριτωμένη.
Όχι δεν έχει κάποιο ελάττωμα το σκυλάκι και εξηγώ:

Την έιχα σε σπίτι φιλοξενίας, όταν έγραψα ότι θα την κρατήσω υπολογίζα ότι θα πεθάνει απτο καλαζάρ γιατί ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Βελτιωθηκε και παρέμεινε στο σπίτι φιλοξενίας μέχρι τον Ιούνιο. Τότε την έδωσα σε φιλικό μου σπίτι με την προοπτική μόλις μάθουμε τελειωτικά τι έκανε με το καλαζάρ να μείνει εκεί δια παντός (όσο ζούσε τελοσπάντων) ή να την ξαναβάλουμε για υιοθεσία. Η κλινική της εικόνα είναι άριστη και το PCR βγήκε αρνητικό οπότε είναι έτοιμη για υιοθεσία.
Ουσιαστικά έχει ζήσει μαζί μου μόνο τον μήνα της θεραπείας της με μιλτεφοράν και περιστασιακά την έπάιρνα σπίτι όταν την είχα στο πρώτο σπίτι φιλοξενίας για να βγαίνει και καμιά βόλτα.Αυτά.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τι αυτά μαρή?
Βάλε καμιά φωτογραφία! Πες μας για το χαρακτήρα της!
Αγγελία είναι αυτή? :p

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Οι φωτογραφίες αργούνε (γιατί είμαι αργή!!!).
Ο χαρακτήρας της είναι τέλειος. Πολύ εύκολη, πολύ συνεργάσιμη, πολύ ευαίσθητη (ούτε να φωνάζω δεν μπορώ νομίζει ότι την μαλώνω και πέφτει ξερή στο κρεβάτι της), πολύ γλυκειά, πολύ τρυφερή.
Ζει για την μεγάλη απόδραση (τύφλα να χει ο Στηβ Μακουίν -καλά τον λέω?), κοινώς για την βόλτα χωρίς λουρί, όπου μπορεί να τρέχει και να χοροπηδάει σαν το κατσίκι.
Θέλει να την χαίδεύεις με τις ώρες και αυτή να σου δίνει το ένα χεράκι, το άλλο χεράκι, και τα δυο χεράκια συγχρόνως (στέκεται σαν το κουνέλι ένα πράγμα) και ξανα μανά απτην αρχή ή να ξαπλώνει τα ανάσκελα και να βγάζει ήχους και να κάνει χαριτωμενιές (τρομάρα της).
Συμπαθεί τους άλλους σκύλους (αγόρια-κορίτσια) και τους κάνει αγάπες όπως της κάνουν και αυτοί (έχει τακιμιάσει με τους αδέσποτους που ζουν έξω απτο σπίτι που ζει αυτή).
Με τις γάτες (κι αφού έφαγε μπόλικες φάπες από αυτές) τις αγνοεί (κατά βάθος τρέμει το φυλλοκάρδι της) και τους αφήνει μέχρι και το φαί της (κάνει την ανάγκη φιλοτιμία).

:DΑυτά φτάνουν αγαπητή μου?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
όχι, θέλει και φωτογραφίες :rolleyes:

Επίσης θέλει αγγελίες σε adespoto.gr, παρατρίχα, aggeliopolis, oxl, χρυσή ευκαιρία, ΠΑΝΤΟΥ.

Κοινώς...έχεις δουλειά :D

Status
Κλειδωμένο θέμα