Η μοιρα του εκτροφέα...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Aπο τους κανονισμούς του φόρουμ:

- Δεν επιτρέπεται το άνοιγμα θέματος σχετικά με το κλείδωμα ή το σβήσιμο μηνυμάτων. Όποιες απορίες υπάρχουν σχετικά με κάτι τέτοιο θα πρέπει να απεθύνονται στους moderators ή τον administrator του φόρουμ με προσωπικό μήνυμα.
Ωραια λοιπον περιμενω το λογο που εσβησες το μυνημα μου σε πμ. Αν και θα επρεπε ηδη να το ειχες κανει.

BLOODIATOR

Member
6 Απριλίου 2010
13
0
KORYDALLOS
Το θεμα ειναι πως αν καποιος θελει να απορριψει καποιον,το κανει και δεν ξαναασχολειται.Ετσι κανει ο σωστος εκτροφεας.Γιατι για να ειναι καλος δεν φτανει μονο να εχει καλα σκυλια.Χρειαζεται και σωστος χειρισμος.Οταν ο εκτροφεας μετα απο μια απορριψη γυρναει απο φορουμ σε φορουμ και παιρνει 10 τηλεφωνα τη μερα επειδη δεν μπορει να το χωνεψει,τοτε δεν ειναι σοβαρος.Απλα αποριπτεις,τον ξεχνας και συνεχιζεις.Αυτη ειναι η δικη μου απαντηση στο θεμα.Αν και αποτι βλεπω η παρεκτροπη συνεχιζεται κιεδω.Αναμενομενο ητανε αφου αυτος ητανε ο αρχικος σκοπος.

Καλη συνεχεια.

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Για να τον αποκλεισει ο εκτροφεας δε θα ειναι συνειδητοποιημενος.Και αυτοι ειναι τοσο βλακες που θα πανε καρφι σε πετ σοπ και θα αρχισουν να κατηγορουν τον εκτροφεα
Ναι εχεις πολυ δικιο, ξερεις ποσοι εχουν παρει εμενα και μολις τους κανω ερωτησεις με βρισκουν αυστηρή? ή απο την αλλη είχα και ενα περιστατικο που μια κοπελα ερχοταν συνεχεια στο σπιτι για καφε και ενημερωση (καθε σ/κ) πριν καν εχω γεννα και εκλεισε κουταβι οταν γεννηθικαν... φαινοταν μια χαρα ανθρωπος πηρε το κουταβι και σε 20 μερες το εφερε πισω με την δικαιολογια οτι εχει αλλεργία στα σκυλιά... και μου ζηταγε αν μπορει να το εχει με σπιτακι στην ταρατσα!!! και φυσικα πηρα το σκυλο πισω και δεν μπορω να καταλαβω πως επεσα τοσο εξω στην εκτιμηση μου... και απο την αλλη βλεπεις σοβαροι εκτροφεις του εξωτερικου ή ψαγμενοι pet owners που σου λενε εχω δει τα σκυλια, θελω να απο την ταδε σκυλα και περιμενουν 8-10 μηνες να παρουν και ακουν πιο τους προτεινω εγω που τα ζω και τα ξερω καλα τα σκυλια..
Μονο στην Ελλαδα πρεπει να υπαρχει τετοια ανευθυνοτητα βεβαια μια φιλη μου στην Ιταλια λεει οτι και στην Ιταλια-Ισπανια ετσι ειναι... οι βορειες χωρες εχουν κυνολογικη παιδεία.

Last edited: