Εχω λάβει απίστευτα mail απ την κοπέλα.Προσπαθώ να συννενοηθώ μαζί της και σε κάθε mail με ρωτά αν απαγορεύεται απ το νόμο,και δως μου το νομο για να ξερω κλπ.Δηλ.προσπαθεί να λουφαρει.
Με τα πολλά της εξηγησα ότι καταρχην είναι τρελλό το ότι πουλα ημίαιμα!
Με τα πολλά...βγηκε απ τα mail ότι δεν είναι υπερ της στείρωσης,μην δημιουργηθεί ορμονικό πρόβλημα.Εχει φίλους που ασχολούνται λέει με αδέσποτα και επίσης δεν είναι υπερ,γιατί είναι αρρωστα ενώ τα δικά της τα δίνει με εμβόλια.
Της είπα συνοπτικά ότι ΔΕΝ πρέπει να ζευγαρώνεις ημίαιμα και αν έχεις καθαρόαιμο να σαι υπευθυνος,ότι δεν είναι υποχρεωτικό νβα τη ζευγαρώσεις και να μην πουλας τα κουτάβια.
ΕΙρωνικά της είπα την τιμή 150 πως την εβγαλες?Εϊναι το μισό του 300 που έχει το καθαρόαιμο?Και κόλλησε εκεί και ρωτ
αγε''τόσο εχουν τα καθαροαιμα΄΄
Οπως της είπα,γιατί ρωτας?Για να πουλησεις την επόμενη φορά πιο ακριβα?
ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ αρνιόταν ότι οποιοσήποτε της έδωσε λεφτά για να παρει σκυλί και έλεγε ότι θα τα δωσει σε φιλους της,ενώ στον taso είπε ότι εχουν δοθεί,στα μετεπειτα mail και αφού της μιλούσα πιο φιλικά,είπε ''ε τα δίνω 100 για να μαι σίγουρη ότι δε θα τα πεταξουν'',και είναι γενικά της αποψης ότι όποιος πληρωνει δεν το πεταει το ζωο.
Φυσικά της απαντησα και γι αυτό,ότι μεχρι και 1000 δινουν σε πετ σοπ και το πετανε το σκυλι.Αλλα την νοοτροπία την πηρε μαλλον και η ίδια απο κει που πηρε το σκυλί της καποτε γιατί και εκεί είχε πληρωσει ένα μικρό ποσο για εγγυηση ότι δε θα το πεταξει.Δεν αντέχω αλλη ανοησία!
Της ανεφερα ότι μονο εκτροφείς μπορούν να ζευγαρωνουν για λόγοιυς μορφολογικούς,υγείας κλπ. και απαντησε οτι ενδιαφερεται,να παρει αρσενικο να κανουν καθαροαιμα με χαρτιά κλπ.
Και παλι της απανατησα ότι εκτροφεας δε γίνεσαι ετσι ευκολα,θελει ενασχόληση και μπλα μπλα μπλα...
Το συμπερασμα:
η κοπελιά χεστηκε που θα την καταγγείλλω και προσπαθεί όπως όπως να τα μπαλώσει.η σκυλα της ζευγαρωσε στο χωριό οταν πηγανε γιατί της εφυγε παρεπιπτόντως.
ΕΠίσης,τάσο,αν είσαι ακόμα στο φόρουμ,ρωτά συνέχεια αν εσύ εισαι αυτός που πηρες το σκυλί και εδωσες λεφτά.σου εδωσε λεει αριθμο λογαριασμου γιατί εσύ επεμενες,αλλα εκείνη λεει δε πειραζει μωρε και σε λυπηθηκε γιατί εψαχνες καιρό σκυλί και δεν το εδωσε σε μια κυρία που της εδινε 250 αλλα σε σενα.και τωρα λεει ''να τι επαθα.ειπα να κνω το καλο'' και εχει νευριασει λεει πολυ.φυσικά της είπα,όπως σου είπα,ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιός μου τα πε.
Και ότι δεν κατηγορώ εσένα,αλλά εκείνη.
ΕΠίσης,λεει θα τα δώσει σε γνωστούς της,αλλα ακριβώς απο κατω ελεγε και που ξερω εγω,αν στα πε ο τασος αν λεει βλακείες,αυτος το σκυλί θα παρει και φευγει,χεστηκε.Αρα πώς θα τα δωσει σε γνωστους της που θα ξερει λεει που είναι και πως περνανε,αφου ηδη 1 εδωσε σε σενα που εισαι ξενος?
Απίστευτη η κοπελα..Δε ξέρω κατά πόσο έχει πονηριά,παντως είναι αρκετά φανερό ότι είναι οι απόψεις της,λανθασμένες βεβαια για αυτό και μπήκα στο κοπο να συζητω μαζί της.