Η "περιβόητη" Sakae μου!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
δεν θέλω να ξαναρχίσουμε την γνωστή συζήτηση αλλά είμαι πολύ περίεργη και θα σε ρωτήσω:από όλη αυτή την εμπειρία και τις γνώμες που άκουσες εδώ και από άλλους ίσως εκτός φόρουμ,τι σου έμεινε?Πήρες κάποιο "μάθημα" να το πω???Εσύ θα την ζευγαρώσεις την σκύλα σου όταν έρθει η ώρα?Αν σου έλεγε κάποιος φίλος πως θέλει και εκείνος σκυλάκι που θα του έλεγες να απευθυνθεί?

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
keyman said:
δεν θέλω να ξαναρχίσουμε την γνωστή συζήτηση αλλά είμαι πολύ περίεργη και θα σε ρωτήσω:από όλη αυτή την εμπειρία και τις γνώμες που άκουσες εδώ και από άλλους ίσως εκτός φόρουμ,τι σου έμεινε?Πήρες κάποιο "μάθημα" να το πω???Εσύ θα την ζευγαρώσεις την σκύλα σου όταν έρθει η ώρα?Αν σου έλεγε κάποιος φίλος πως θέλει και εκείνος σκυλάκι που θα του έλεγες να απευθυνθεί?
Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν έχω σκοπό να τη ζευγαρώσω. Τη σκυλίτσα μου τι θέλω γιατί είναι η σκλίτσα μου. Δε τη βλέπω σα μια μηχανή που θα μου δίνει λεφτά.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
συγγνώμη,τελικά ΠΛΗΡΩΣΕΣ κιόλας???

τι να πω..πλήρωσες και για ΗΜΙΑΙΜΟ????

αυτή θέλει καταγγελία!!!!
KAI MOΛΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ INTERNET???ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ MAIL ;H TO THΛ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ.ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΗΔΗ...και έστειλα και στον ΚΟΕ.Ποιός είναι αρμόδιος γι αυτό?Υπάρχει τιμωρία???ΠΑράνομη πώληση είναι!!!

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΙΝΣΕΡ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ ΥΜΗΑΙΜΑ (Κιλκίς)
Τιμή: 150 €
Email επικοινωνίας:

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΥΜΗΑΙΜΑ ΠΙΝΣΕΡ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ 2 ΜΗΝΩΝ.ΑΦΡΟΔΙΤΗ

tasosrules said:
keyman said:
Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν έχω σκοπό να τη ζευγαρώσω. Τη σκυλίτσα μου τι θέλω γιατί είναι η σκλίτσα μου. Δε τη βλέπω σα μια μηχανή που θα μου δίνει λεφτά.

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Strays' help said:
συγγνώμη,τελικά ΠΛΗΡΩΣΕΣ κιόλας???

τι να πω..πλήρωσες και για ΗΜΙΑΙΜΟ????

αυτή θέλει καταγγελία!!!!
KAI MOΛΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ INTERNET???ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ MAIL ;H TO THΛ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ.ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΗΔΗ...και έστειλα και στον ΚΟΕ.Ποιός είναι αρμόδιος γι αυτό?Υπάρχει τιμωρία???ΠΑράνομη πώληση είναι!!!

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΙΝΣΕΡ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ ΥΜΗΑΙΜΑ (Κιλκίς)
Τιμή: 150 €
Email επικοινωνίας:

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΥΜΗΑΙΜΑ ΠΙΝΣΕΡ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ 2 ΜΗΝΩΝ.ΑΦΡΟΔΙΤΗ

tasosrules said:
keyman said:
Συγνώμη. Την αγγελία πότε την ανέβασε? Διότι μου είπε ότι τα σκυλάκια ήταν ήδη δωσμένα. Προφανώς για να βιαστώ να το αγοράσω... 'Οπως και να έχει όμως θα ήθελα να μην αναμειχθώ εγώ με αυτή την υπόθεση.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
εγώ τώρα την είδα σε ένα site που μπαίνω καθημερινά και δεν υπήρχε πριν λίγες μέρες.και δεν ξέρω αν είναι η ίδια που σου δωσε το σκυλί.εσύ θα μας πεις.εγώ δεν έχω σκοπό να σ αναμείξω,αλλά ήδη ενημέρωσα γι αυτή την αγγελία τον ΚΟΕ και θα κινηθώ και νομικά ή εγώ ή σωματείο από Θεσ/κη.

Είσαι και συ συμμέτοχος πάντως εφόσον αγόρασες ημίαιμο.αλλά εγώ δεν έχω σκοπό να δωσω στοιχεία σου σε κανέναν.κοίτα βα φροντίσεις το σκυλάκι σου απο δω και πέρα και να είσαι πιο υπεύθυνος.[/img]

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Strays' help said:
εγώ τώρα την είδα σε ένα site που μπαίνω καθημερινά και δεν υπήρχε πριν λίγες μέρες.και δεν ξέρω αν είναι η ίδια που σου δωσε το σκυλί.εσύ θα μας πεις.εγώ δεν έχω σκοπό να σ αναμείξω,αλλά ήδη ενημέρωσα γι αυτή την αγγελία τον ΚΟΕ και θα κινηθώ και νομικά ή εγώ ή σωματείο από Θεσ/κη.

Είσαι και συ συμμέτοχος πάντως εφόσον αγόρασες ημίαιμο.αλλά εγώ δεν έχω σκοπό να δωσω στοιχεία σου σε κανέναν.κοίτα βα φροντίσεις το σκυλάκι σου απο δω και πέρα και να είσαι πιο υπεύθυνος.[/img]
Να είμαι πιο υπεύθυνος? Τι εννοείς? Πω προσβάλλεις κάποιον έτσι απλά? Έδειξα εγώ κάποιου είδους ανευθυνότητα? ζευγάρωσα εγώ το σκυλί μου για να κερδίσω λεφτα? Επειδή η απαντηση είναι σαφέστατα όχι θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τις εκφράσεις σου.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
εγώ σαν 1 πρώτη κίνηση το στειλα με mai,δεν ξερω αν θα ασχοληθεί.απο κει και πέρα ψάχνω τώρα τι γίνεται νομικά,τι θα κάνω,έχω μιλήσει και με σωματεία.περιμένω απάντηση.
Θα μας πει η Ροτυ,αν έχει αρμοδιότητα ο ΚΟΕ?please! :oops:

Ετσι νομίζω παντως.
Eλεος πια.Εχουμε ξεπεράσει κάθε όριο.

Amelie said:
Απο περιέργεια, εσυ, εγω ο δίπλα κάνουμε καταγγελια, ο ΚΟΕ τι μετρα θα λάβει?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
MHN AΡΧΙΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ... τα έχουμε χιλιοπεί ... υπεύθυνος Τάσο, εννοεί όχι νομικά, μην τρελαίνεσαι ... κάπως σαν ''συνένοχος στο έγκλημα'' δές το ...
αυτά γίνονται κάθε μέρα ... ελπίζω να κατάλαβες ότι αυτή σου έλεγε ΣΙΓΟΥΡΑ ψέμματα, ενώ κάποιοι φιλόζωοι που ήταν ίσως αγενείς ΜΠΟΡΕΙ να σου έλεγαν αλήθεια ... αυτό μόνο, στείρωσε την σκυλίτσα από μικρή, και έληξε ...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Οχι, ρε παιδιά, τί αρμοδιότητα να έχει ο ΚΟΕ?? Εκτός κι αν είναι εκτροφέας, που δεν νομίζω ... μπορείτε να μάθετε, αλλά 100% δεν είναι ... ούτε είναι 100% παράνομο αυτό που κάνει ...

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
Γεια ονομα,ρε παιδια φτανει :shock: θα μετανοιωσει την ωρα και την στιγμη που εβαλε τις φωτογραφιες το παιδι παλι μια απο τα ιδια.Αφηστε τον να το χαρει θα το ματιαξουμε στο τελος απο το πες πες :wink:

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
ήρθε η απάντηση απ τη κοπέλα.
PROTON TA SKILAKIA DEN TA DINO ME LAFTA KAI IDI TA EXO XARISEI.ALLA OPOIS ENDIAFERETE NA PAREI ENA SKILAKI KAI NA DOSEI LEFTA EINAI GIATI SIGOYRA TO THELEI PRAGMATIKA KAI OTI DEN THA TO PAREI GIA ENAN MINA KAI META THA TO PETAKSEI KAI DEN EINAI KATHOLOY EKMETALEFSI NOMIZO GIATI MAKARI OLA TA SKILAKIA NA HTAN SAN TIN DIKI MOY ETIXE OMOS KAI EMINE EGIOS KAI TI NOMIZEIS OTI THA HTAN KALITERA NA TA PETOYSA ZONTANA?KAI STIN TELIKI TI NA SOY PO KANE OTI NOMIZEI DEN EXEI KAMIA APODIKSI OTI PEIRA KAPIA LEFTA GIATI STIN TELIKI DEN PIRA.
KALES GIORTES NA EXEIS.....

τάσο θα ήθελα να ξέρω αν είναι αυτή η Αφροδίτη,έχω το τηλ και το mail.θα θελά να μου πεις αν πηρες απο κει το σκυλί γιατί ισχυρίζεται ότι δεν πήρε λεφτά ενώ μας είπες για προκαταβολή.δεν θα αναφερθεί πουθενά το όνομά σου,αλλά δε θα ανεχτώ κοροϊδία απ αυτην.
ευχαριστώ.

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
denis said:
MHN AΡΧΙΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ... τα έχουμε χιλιοπεί ... υπεύθυνος Τάσο, εννοεί όχι νομικά, μην τρελαίνεσαι ... κάπως σαν ''συνένοχος στο έγκλημα'' δές το ...
αυτά γίνονται κάθε μέρα ... ελπίζω να κατάλαβες ότι αυτή σου έλεγε ΣΙΓΟΥΡΑ ψέμματα, ενώ κάποιοι φιλόζωοι που ήταν ίσως αγενείς ΜΠΟΡΕΙ να σου έλεγαν αλήθεια ... αυτό μόνο, στείρωσε την σκυλίτσα από μικρή, και έληξε ...
Τη σκυλίτσα θα τη στειρώσω έτσι κι αλλιώς όμως δεν δέχομαι από κανένα να με αποκαλεί εμμέσως ανεύθυνο χωρίς φυσικά να με γνωρίζει σαν άτομο αλλά και φυσικά σαν πορεία μεχρι τώρα όσων αφορά και τα ζωάκια. Και επειδή έχω βαρεθεί πια να "απολογούμαι" ακόμη και για δύο φωτογραφίες που ανεβάζω Γεια χαρά σε όλους και καλή συνέχεια.
(Για να σε βοηθήσω ναι της έδωσα 50 ευρώ και είναι να της βάλω άλλα 50 αλλά με αυτά που ακούω φυσίκα και θα πάρει... ξέρετε τι.)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Strays' help said:
Θα μας πει η Ροτυ,αν έχει αρμοδιότητα ο ΚΟΕ?please! :oops:
Όχι Κλειαννα. Δεν έχει αρμοδιότητα ο ΚΟΕ για τα ζευγαρώματα των ιδιωτών.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Δεν έχω κανενα προβλημα με το ζωάκι,να ναι καλά.
Αλλά περα από συναισθηματισμούς,δεν γίνεται να πουλιούνται ημίαιμα!Exω εγώ όρεξη να ασχολούμαι τώρα με τη καθεμιά και να τσακώνομαι με μαιλ,δεν έχω άλλες δουλειές?

Αλλά δεν θα περασει έτσι.Μόνο το κράξιμο που θα φαει φτάνει.

LUNA07 said:
Γεια ονομα,ρε παιδια φτανει :shock: θα μετανοιωσει την ωρα και την στιγμη που εβαλε τις φωτογραφιες το παιδι παλι μια απο τα ιδια.Αφηστε τον να το χαρει θα το ματιαξουμε στο τελος απο το πες πες :wink:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Aμα δεν θέλεις, Τάσο, φύγε ... δεν σε κρατάει κανένας με το ζόρι ...
όπως κι εσύ θές να πείς τα δικά σου, άλλος θέλει να πεί τα δικά του ...
η αλήθεια είναι ότι προσέφερες πολλά στο forum, περισσότερα από άλλους που γράφουν και γράφουν ... με το (αντι)παράδειγμά σου, μπορεί κάποιος να καταλάβει τί παίζεται με τις ''κοπελίτσες'' που ζευγαρώνουν και πωλούν ημίαιμα ... ευχαριστούμε ...

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Tάσο,δεν σε ξέρω προσωπικά έτσι?
Οταν μιλάμε πόσο καιρό με mail και προσπαθώ να σε βοηθήσω να υιοθετήσεις ημίαιμο από σωματείο και τελικά πας και αγοράζεις από ημίαιμη σκυλίτσα..τι να πω?συγγνώμη αν σε προσβάλλει,αλλά δε μοιυ φαίνεται υπεύθυνη σταση όπως και να το κάνουμε!Θα το λεγα στον καθενα.ΑΚόμα και στη ΡΟτυ αν το κανε.

Και σου λεει ψέμματα,και λεει και σ εμενα γιατί φοβαται τώρα ότι δηθεν δεν πηρε λεφτά!!

Ελεος.Εγώ δεν θελω να τσακωθω μαζι σου και με το να φύγεις δεν κερδίζεις κάτι.ΚΑι σου είπα οτι δεν θα σε αναμείξω κιόλας,δεν καταλαβαίνω λοιπόν το πρόβλημα σου.Δε γίνεται να κανουμε γουτσου γουτσου μόνο επειδή πηρες σκυλάκι...

Εχουμε μια καραμπαμ πωληση ημίαιμου και θα κατσω με σταυρω,ένα χέρια για να μη σε στεναχωρήσω?

tasosrules said:
Τη σκυλίτσα θα τη στειρώσω έτσι κι αλλιώς όμως δεν δέχομαι από κανένα να με αποκαλεί εμμέσως ανεύθυνο χωρίς φυσικά να με γνωρίζει σαν άτομο αλλά και φυσικά σαν πορεία μεχρι τώρα όσων αφορά και τα ζωάκια. Και επειδή έχω βαρεθεί πια να "απολογούμαι" ακόμη και για δύο φωτογραφίες που ανεβάζω Γεια χαρά σε όλους και καλή συνέχεια.
(Για να σε βοηθήσω ναι της έδωσα 50 ευρώ και είναι να της βάλω άλλα 50 αλλά με αυτά που ακούω φυσίκα και θα πάρει... ξέρετε τι.)

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Εχω λάβει απίστευτα mail απ την κοπέλα.Προσπαθώ να συννενοηθώ μαζί της και σε κάθε mail με ρωτά αν απαγορεύεται απ το νόμο,και δως μου το νομο για να ξερω κλπ.Δηλ.προσπαθεί να λουφαρει.

Με τα πολλά της εξηγησα ότι καταρχην είναι τρελλό το ότι πουλα ημίαιμα!
Με τα πολλά...βγηκε απ τα mail ότι δεν είναι υπερ της στείρωσης,μην δημιουργηθεί ορμονικό πρόβλημα.Εχει φίλους που ασχολούνται λέει με αδέσποτα και επίσης δεν είναι υπερ,γιατί είναι αρρωστα ενώ τα δικά της τα δίνει με εμβόλια.
Της είπα συνοπτικά ότι ΔΕΝ πρέπει να ζευγαρώνεις ημίαιμα και αν έχεις καθαρόαιμο να σαι υπευθυνος,ότι δεν είναι υποχρεωτικό νβα τη ζευγαρώσεις και να μην πουλας τα κουτάβια.
ΕΙρωνικά της είπα την τιμή 150 πως την εβγαλες?Εϊναι το μισό του 300 που έχει το καθαρόαιμο?Και κόλλησε εκεί και ρωτ
αγε''τόσο εχουν τα καθαροαιμα΄΄
Οπως της είπα,γιατί ρωτας?Για να πουλησεις την επόμενη φορά πιο ακριβα?

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ αρνιόταν ότι οποιοσήποτε της έδωσε λεφτά για να παρει σκυλί και έλεγε ότι θα τα δωσει σε φιλους της,ενώ στον taso είπε ότι εχουν δοθεί,στα μετεπειτα mail και αφού της μιλούσα πιο φιλικά,είπε ''ε τα δίνω 100 για να μαι σίγουρη ότι δε θα τα πεταξουν'',και είναι γενικά της αποψης ότι όποιος πληρωνει δεν το πεταει το ζωο.

Φυσικά της απαντησα και γι αυτό,ότι μεχρι και 1000 δινουν σε πετ σοπ και το πετανε το σκυλι.Αλλα την νοοτροπία την πηρε μαλλον και η ίδια απο κει που πηρε το σκυλί της καποτε γιατί και εκεί είχε πληρωσει ένα μικρό ποσο για εγγυηση ότι δε θα το πεταξει.Δεν αντέχω αλλη ανοησία!

Της ανεφερα ότι μονο εκτροφείς μπορούν να ζευγαρωνουν για λόγοιυς μορφολογικούς,υγείας κλπ. και απαντησε οτι ενδιαφερεται,να παρει αρσενικο να κανουν καθαροαιμα με χαρτιά κλπ.
Και παλι της απανατησα ότι εκτροφεας δε γίνεσαι ετσι ευκολα,θελει ενασχόληση και μπλα μπλα μπλα...

Το συμπερασμα:
η κοπελιά χεστηκε που θα την καταγγείλλω και προσπαθεί όπως όπως να τα μπαλώσει.η σκυλα της ζευγαρωσε στο χωριό οταν πηγανε γιατί της εφυγε παρεπιπτόντως.

ΕΠίσης,τάσο,αν είσαι ακόμα στο φόρουμ,ρωτά συνέχεια αν εσύ εισαι αυτός που πηρες το σκυλί και εδωσες λεφτά.σου εδωσε λεει αριθμο λογαριασμου γιατί εσύ επεμενες,αλλα εκείνη λεει δε πειραζει μωρε και σε λυπηθηκε γιατί εψαχνες καιρό σκυλί και δεν το εδωσε σε μια κυρία που της εδινε 250 αλλα σε σενα.και τωρα λεει ''να τι επαθα.ειπα να κνω το καλο'' και εχει νευριασει λεει πολυ.φυσικά της είπα,όπως σου είπα,ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιός μου τα πε.

Και ότι δεν κατηγορώ εσένα,αλλά εκείνη.

ΕΠίσης,λεει θα τα δώσει σε γνωστούς της,αλλα ακριβώς απο κατω ελεγε και που ξερω εγω,αν στα πε ο τασος αν λεει βλακείες,αυτος το σκυλί θα παρει και φευγει,χεστηκε.Αρα πώς θα τα δωσει σε γνωστους της που θα ξερει λεει που είναι και πως περνανε,αφου ηδη 1 εδωσε σε σενα που εισαι ξενος?

Απίστευτη η κοπελα..Δε ξέρω κατά πόσο έχει πονηριά,παντως είναι αρκετά φανερό ότι είναι οι απόψεις της,λανθασμένες βεβαια για αυτό και μπήκα στο κοπο να συζητω μαζί της.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia