Η "περιβόητη" Sakae μου!

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Καλησπερα! Μολις καταφερα να τη βγαλω μερικες φωτογραφιες! Και λεω καταφερα γιατι... ειναι τοσο ζουζουνι που τρεχει απο δω και απο κει συνεχεια και επρεπε να παιξουμε γυρο στη μια ωρα για να κουραστει και να κατσει στην αγκαλια μου! Οι φωτο δεν ειναι και πολυ καθαρες γιατι αν και κουρασμενη κουνιοταν συνεχεια! χεχε... :) :) :)

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
ROTTIE said:
Είναι υπέροχη Τάσο! Να την χαίρεσαι! :p
να στε καλα παιδια... Rottie να σου πω την αληθεια οταν την πηρα ηταν τοσο μικρουλα που... πιστευα οτι ισως δε τα καταφερει.. την πρωτη μερα ειδικα ετρεμε... ομως τωρα ειναι σκετη σκανδαλια.. και παμπονηρη!!!!

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Καλησπερα! μιας και ειμαστε στο σπιτακι μας πλεον στη Θεσσαλονικη
βρηκα ευκαιρια να της βγαλω μερικες ακομη φωτογραφιες...
Αυτες ειναι καααααπως πιο καθαρες...
Οκ Οκ υποσχομαι να μην ξαναστειλω!!!! :p :p :p

Βασίλης

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2007
143
0
THESSALONIKI
tasosrules said:
Οκ Οκ υποσχομαι να μην ξαναστειλω!!!! :p :p :p ]
Επιβάλλεται να ξαναστείλεις, άλλωστε τα ομορφότερα ποστ είναι αυτά που περιέχουν φωτογραφίες και η μικρή είναι κούκλα!! :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
keyman said:
:shock: Ελπίζω η συνυφάδα σου να μην μπει στο φόρουμ ποτέ....ή τη λες ηλίθια και μπροστά της???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κι εγω το ελπιζω :lol: :lol: :lol: οχι φυσικα δεν το λεω μπροστα της :lol: δεν ειναι ομως?το εχει ρημαξει το σκυλι :evil: ευτυχως που δεν εχει ιδεα απο υπολογιστη η συνυφαδα :wink:

Τασο η μικρη σου'χει κλεψει την ΚΑΡΔΙΑ *agapoylas* μου φαινεται.... :lol: προσεχε ειναι πονηρουλα θα σε τρεχει :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε σχετικό θέμα.

tasosrules said:
Καλησπερα! Θελω απλα να σας πω κατι που εγινε και με χαροποιησε ιδιατερα!!!
Η μανα μου ειναι η μονη στην οικογενεια που απεχθανεται τα σκυλια διοτι μικρη καθως πηγαινε στο σχολιο μια μερα την περυκυκλωσαν κατι τσοπανοσκυλα και τη δαγκωσαν και εκανε εγχειρησεις κλπ. Χθες λοιπον ηρθαν απο το χωριο μου να με δουνε και ηταν και η μικρη φυσικα μαζι μας στο σαλονι. Η μανα μου στην αρχη επεμενε να την κλεισω τη μικρη στο δωματιο της ενω στη συνεχεια καταληκανε να παιζουν μαζι!!!!! Και σημερα μιλουσε ακομη και στη θεια μου-αδερφη της για τη μικρη μου!!! Αυτο για μενα ηταν ενα θαυμα!!!! Αλλα και η μικρη μου σταθηκε στο υψος των περιστασεων..! Καποιες φορες της φευγουν οι.. αναγκες της και σε αλλα μερη εκτος της πανας. Χθες και σημερα ομως τα εκανε μονο εκει με αποτελεσμα η μητερα μου να φυγει με τις καλυτερες εντπωσεις!!! Ετσι.. και η τελευταια μαυρη τρυπα στη σχεση μου με την Σακάη μου εκλεισε με αισιο τελος!!!!!

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
:D :D
Mπράβο, Τάσο, φοιτητής δεν είπες είσαι?
Έχω παρόμοια εμπειρία γτ όταν ήταν να πάρω την την Πέρσα οι δικοί μου μου γκρίνιαζαν οτι θα μου λερώνει και θα με ταλαιπωρεί και τέτοια, τους ενέπνευσε η Περσούλα όμως μάλλον που τελικά κατέληξαν να βρούν τη Λώρα στο δρόμο και να την πάρουν!!
Και έχουν κάνει πολλά βήματα και σε υπευθυνότητα κτλ. μη τους ματιάσω.. :oops:
Άσε που από τότε που ήρθε η Πέρσα στο σπίτι έμαθα να καθαρίζω και να τακτοποιώ τόσο καλά, που η μητέρα μου που έλεγε οτι θα λερώνει ο σκύλος σε τόσο μικρό σπίτι έλεγε: Δεν τον έπαιρνες από το 1ο έτος?
Γενικά, όταν θες κάτι πολύ μπορείς να πεισμώσεις και να το καταφέρεις, και τότε όσοι σε αμφισβήτησαν τρίβουν τα μάτια τους. Εμένα δε μου έλεγαν μόνο οι γονείς να μην πάρω σκύλο, αλλά και φίλοι και οι περισσότερες από τις φιλοζωικές που τηλεφώνησα.
Πολλά έγραψα αλλά έχω μία ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα. :wink:

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
η προτελευταια φωτο με τα ματακια της να σε κοιτάνε ετσι είναι όλα τα λεφτά ! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia