Η σκυλίτσα του Αμερικανού στρατιώτη!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έπεσα πάνω σ' αυτό το βίντεο, που γυρίστηκε πριν από χρόνια. Η γυναίκα του Αμερικανού στρατιώτη μαγνητοσκοπεί την επιστροφή του στο σπίτι από το Αφγανιστάν. Η σκυλίτσα του τον υποδέχεται όλο χαρά, το βίντεο ανεβαίνει στο youtube και... next thing you know, ο στρατιώτης γίνεται διάσημος, βγαίνει στην τηλεόραση και ακολουθεί ένας μικρός χαμός δημοσιότητας.

Διαβάστε την ιστορία στην περιγραφή του βίντεο στο youtube.

[video=youtube;ysKAVyXi0J4]http://www.youtube.com/watch?v=ysKAVyXi0J4&feature=related[/video]

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
@@ριες....ετσι κανει κ η περλα οταν εχει να με δει 3-4 μερες,που δεν ειναι κ δικο μου σκυλι....αβγανισταν με μπεικον κ ξερω γω κτλ κτλ αμερικανιες!να μας δειξουν κ τα σκυλια στρατιωτων που δεν καταφεραν να γυρησουν σπιτια τους.μου αναψαν τα λαμπακια...μερα που ειναι δε λεω,μου πανε,αλλα το ρευμα ειναι ακριβο,μην πληρωνω χαρατσι κ για το σωμα μου...σωματοχαρατσο...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
@@ριες....ετσι κανει κ η περλα οταν εχει να με δει 3-4 μερες,που δεν ειναι κ δικο μου σκυλι....αβγανισταν με μπεικον κ ξερω γω κτλ κτλ αμερικανιες!να μας δειξουν κ τα σκυλια στρατιωτων που δεν καταφεραν να γυρησουν σπιτια τους.μου αναψαν τα λαμπακια...μερα που ειναι δε λεω,μου πανε,αλλα το ρευμα ειναι ακριβο,μην πληρωνω χαρατσι κ για το σωμα μου...σωματοχαρατσο...
Καλά μην τσαντίζεσαι, μια ανθρώπινη, οικογενειακή στιγμή ήταν που γυρίστηκε αυθόρμητα... κι αυτό κάνει μπαμ.
Σε "αμερικανιές" συνήθως αναφερόμαστε όταν έχουμε να κάνουμε με χολιγουντιανά στημένα σκηνικά.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
αληθινό είναι
ωραίο είναι
εγώ που είμαι πολύ αλλεργικός με τους αμερικανόβλαχους και συγκινήθηκα........
:)

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
τσιλ παλουκάρι μου, τσίλ (που' ναι η τσίλι...)

το βιντ ήταν καλόοο, καλόοοο βιντ
και βέβαια δεν θα δείξουν τα σκυλιά των στρατιωτών που δε γύρισαν, δεν πουλάει
αλλα είναι πάντα όμορφο να βλέπεις γνήσια χαρά, γνήσια όμως

(καλόοοοο βιντ, καλόοοο, μη δαγκάνεις:p )

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
έλα δω να σου δώκω εγώ μια φουσιντίν να πασαλειφτεις ολοκληρος να σου περάσει
βάλε και την σκυλούμπα διπλα και χάιδευέ την να σου πεσει η πιεση

η σύζυγος το τραβαγε το βιντ νομίζω

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εδώ κάτι μου βρώμησε τώρα
μόλις γύρισε απο αυγάτηγανιστάν
και η γυναίκα του αντί να ορμήσει πάνω του
.....τραβάει βίντεο???????
ε ζαμέ...............

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
θα ημουν στο ομελετισταν κ οταν θα επεστρεφα σπιτι θα ειχα τετοια υποδοχη απο την σκυλα κ οχι απο την "σκυλα"?????γυρησα ζωντανος ρε !!!!!!!θα την εστελνα πακετο στον οσαμα!!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
εδώ κάτι μου βρώμησε τώρα
μόλις γύρισε απο αυγάτηγανιστάν
και η γυναίκα του αντί να ορμήσει πάνω του
.....τραβάει βίντεο???????
ε ζαμέ...............
ναι κι εμένα, και άλλων στα σχόλια. Δεύτερο σχόλιο του ανθρώπου: @tomas1151: uh ... she picked me up from the airport. This is called "Seeing my dog," not "seeing my wife." Wake up, McFly.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Βρε παιδια δεν ειναι απιθανο!! Ο Ντιεγκο κανει ετσι οταν εχει να με δει μιση μερα, και δεν υπερβαλω καθολου!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
ναι,μπορουμε,αλλα θα προτιμουσα να μου εδειχναν το σκυλι του μουτζαχεντιν οταν γυρησε σπιτι του κ θα τον υποδεχοταν οι 17 γυναικες του.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
ποιο πραγμα να ειναι απιθανο?

πας κ ερχεσαι στο ομελετισταν σε μιση μερα?ταχυμεταφορες ,3ος λοχος λεωντες!!!!!???????
Οχι εγω δεν παω και ερχομαι στο ομελετισταν, αλλα και στη σχολη μου να παω και να καθυστερησω παραπανω απο το φυσιολογικο ο Ντιεγκο κανει τετοιες χαρες οπως το σκυλακι στο video. Το αν ειναι αληθινο η οχι, δεν με πολυνοιαζει. Αυτο που βλεπω εγω ειναι ενα σκυλακι που εχει λατρεια στον ιδιοκτητη του και οπως και να εχει αυτο ειναι πολυ ομορφο.