Η σκυλίτσα του Αμερικανού στρατιώτη!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
όπα γιατί θα αγριέψω.

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΙΑΣ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟ ΚΟΚΟΝΙ ΜΕ ΜΙΑ MODERATOR TOY DOGFORUM?????????????????????????????

:mad::mad::mad::mad:
Xαχαχαχα, επρεπε να το φανταστω: ΚΟΚΟΝΙ>MODERATOR>DOGFORUM>θα χρειαστω καλο δικηγορο...:p:D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Έλα Σοφάκι σου άρεσε η ροζ φόρμα παραλλαγής που πρότεινε ο Λαυρέντης παραδέξου το!!!:D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μετα απο αυτο που ειδα, δεν το κλειδωνετε να μην αρχισουμε εδω μεσα και γινουμε μαλλιοκουβαρα;;;;:(:mad::mad:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μετα απο αυτο που ειδα, δεν το κλειδωνετε να μην αρχισουμε εδω μεσα και γινουμε μαλλιοκουβαρα;;;;:(:mad::mad:
Συμφωνώ γιατί "φόρτωσα" πάλι και δεν θέλω μέρα που είναι να αρχίσω βρισίδια με τους μ@@@@....:mad::mad::mad:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αρνούμαι να το δω,,,,

Αλλά αναρωτιέμαι,,,, (πολλές απορίες έχω σήμερα η ξανθιά)..... ποια η σχέση των δύο βίντεο ρε παιδιά? το ένα δείχνει την χαρά του σκύλου το άλλο την διαστροφή των δίποδων.....

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Η διαστροφή δεν έχει εθνικότητα, η ψυχασθένεια δεν έχει σημαία .
Ας μη μπούμε σε αυτό το μονοπάτι γιατί θα οδηγηθούμε σε δρόμους που θα αναπτύξουν θέματα που δε χωράνε στο ύφος και στο είδος του φόρουμ .

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Η διαστροφή δεν έχει εθνικότητα, η ψυχασθένεια δεν έχει σημαία .
Ας μη μπούμε σε αυτό το μονοπάτι γιατί θα οδηγηθούμε σε δρόμους που θα αναπτύξουν θέματα που δε χωράνε στο ύφος και στο είδος του φόρουμ .
Βαγγέλη θαυμάζω πάντα τη ψυχραιμία σου σε αυτά τα θέματα!
Εγώ όταν βλέπω τέτοιες βιαιότητες δε ξέρω,φουντώνω απο οργή και μίσος,και θέλω να τους σκοτώσω!!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
1)νομιζω οτι το θεμα το ειχαμε ξανασηζητησει και μαλιστα με το ιδιο βιντεο :cool:
2)απο το βιντεο κρατειστε μονο την χαρα του σκυλου που ειναι αληθινη και μην χαλιεστε με ολα τα αλλα μερες που ειναι ;)

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Βαγγέλη θαυμάζω πάντα τη ψυχραιμία σου σε αυτά τα θέματα!
Εγώ όταν βλέπω τέτοιες βιαιότητες δε ξέρω,φουντώνω απο οργή και μίσος,και θέλω να τους σκοτώσω!!
Δεν είναι ψυχραιμία , είναι άμυνα.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
η διαστροφη μπορει να μην εχει εθνικοτητα
αλλα ο ιμπεριαλισμος και η ανομια εχουν υποστηρικτες(και ξερουμε ολοι πιοι ειναι)

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
η διαστροφη μπορει να μην εχει εθνικοτητα
αλλα ο ιμπεριαλισμος και η ανομια εχουν υποστηρικτες(και ξερουμε ολοι πιοι ειναι)
Και τι σε κάνει να πιστεύεις πως το συγκεκριμένο θέμα πρέπει να αναλυθεί στο συγκεκριμένο φόρουμ ;

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
δεν ειπα οτι πρεπει να το αναλυσουμε
απλα το βιντεο δεν σε παραπεμπει σε ανομια για παραδειγμα;
μαλλον ναι και εφοσον ανεφερερθηκες περι εθνικοτητας απαντησα
αλλωστε με ενα τετοιο δευτερο βιντεο τι σχολια περιμενες να κανουμε;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Όταν γίνονται αναφορές σε Αλβανούς η Πακιστανούς είναι ρατσισμός.... όταν γίνεται αναφορά σε Αμερικάνους όλα καλώς καμωμένα.... δύο μέτρα και δύο σταθμά,,,,

Είναι διαστροφή ανθρώπων το δεύτερο βίντεο! Ξεκάθαρο αυτό!

Είναι αγάπη του σκύλου το πρώτο βίντεο! Ξεκάθαρο και αυτό!

Τι στο καλό το ψαχνετε αλλιώς μέρες που είναι..,,,, ήμαρτον πια!