Η σκυλίτσα του Αμερικανού στρατιώτη!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν είμαι σίγουρη...
Και στο περίπτερο να πάω και να γυρίσω στο λεπτό τα σκυλάκια μου χαίρονται. Θυμάμαι, όμως, όταν το παιδί είχε να δει τη μαμά μου 2 εβδομάδες κι εκείνη γύρισε, η καρδούλα του πήγε να σπάσει από την ταραχή. Τον βγάλαμε κατευθείαν βόλτα για να ξεχαστεί και να ηρεμήσει, γιατί δεν πρέπει να συγχύζεται έτσι!!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
την εχουν,αλλα οχι οπως εμεις.εσυ εστω κ υποσυνειδητα μετρας,αυτο τι θα μετρησει....?θελω να πω,οτι εχουμε την αισθηση των μοναδων κ των μετρων γενικα.αυτα,στα "τυφλα",απλα νιωθουν τον χτυπο της καρδιας τους.το περασμα του χρονου απο πανω τους,δεν τα επιβαρυνει νομιζω εγκεφαλικα,παρα μονο βιολογικα.θα ελεγα ,οτι ο δικος τους ζρονος,μοιαζει με τον δικο μας,μονο σε περιπτωσεις που "χανομαστε"...καπως ετσι αισθανονται,αλλα μονιμα.κ παλι ομως,εμεις το αισθανομαστε αυτο,γιατι μετα απο το "χασιμο",επανερχομαστε σε μια πραγματικοτητα ,την οποια οριζει ενα ρολοι...αν δεν το ειχαμε?τι αισθηση θα ειχαμε?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
τσιλ παλουκάρι μου, τσίλ (που' ναι η τσίλι...)

το βιντ ήταν καλόοο, καλόοοο βιντ
και βέβαια δεν θα δείξουν τα σκυλιά των στρατιωτών που δε γύρισαν, δεν πουλάει
αλλα είναι πάντα όμορφο να βλέπεις γνήσια χαρά, γνήσια όμως

(καλόοοοο βιντ, καλόοοο, μη δαγκάνεις:p )
Δείξανε και αυτά. :( Όπως π.χ. το σκυλάκι του στρατιώτη που φύλαγε το φέρετρό του στην κηδεία μέσα στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της τελετής.

[video=youtube;juY8XcVV9gM]http://www.youtube.com/watch?v=juY8XcVV9gM[/video]

Επίσης θα σας παρακαλέσω να δείχνετε λίγο σεβασμό διότι τους φοιτητές μου, πολλοί από τους οποίους είναι στρατιώτες και έχουνε περάσει πάρα πολλά, τους αγαπάω πάρα πολύ. Επίσης δεν έχω ακούσει κακό λόγο ποτέ απ' αυτούς για τους Έλληνες. Ποτέ. Και έχω ζήσει στην Αμερική μέχρι τώρα 14 χρόνια.

Τέλος, τα διάφορα που έχουν ξαναγραφτεί για τις γυναίκες τους που τραβάνε τα βίντεο, προφανώς και οι γυναίκες πήγανε άνευ σκύλου να τους φέρουνε από το αεροδρόμιο, αφού απαγορεύεται ο σκύλος. Τους αγκαλιάσανε και τους φιλήσανε ήδη, από κει και πέρα θέλανε απλώς να βιντεοσκοπήσουνε μια ανθρώπινη συγκινητική στιγμή όταν γυρίσανε στο σπίτι και βγάλανε το σκύλο να καλωσορίσει τ' αφεντικό του. Δε χτυπήσανε οι άνθρωποι το κουδούνι χωρίς να τους ανοίγουνε την πόρτα μέχρι να βγει ο σκύλος.

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Η σκυλίτσα του τον υποδέχεται όλο χαρά, το βίντεο ανεβαίνει στο youtube και... next thing you know, ο στρατιώτης γίνεται διάσημος, βγαίνει στην τηλεόραση και ακολουθεί ένας μικρός χαμός δημοσιότητας.
Ειναι δυνατον; :rolleyes: Δηλαδη τι σπανιο ειχε αυτο το βιντεο και ακολουθησε ενας μικρος χαμος δημοσιοτητας και μαλιστα στην τιβί;

Ολα τα σκυλακια λιγο πολυ ετσι κανουνε μετα απο καποια σχετικα μεγαλη απουσια και σε συνδιασμο με γλυκολογα και χαρες απο τον επιστρέφοντα...Ο ανθρωπος καθησε και κατω, τι θα εκανε το σκυλακι;

Αφου δεν κατουρηθηκε απο την χαρα του παλι καλα...

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
καλο το βιντεο αλλα δεν μπορουσε να γυρναει απο καμια ειρηνευτικη αποστολη με την πραγματικη σημασια της λεξεως
και οχι οπως την χρησιμοποιουν οι αμερικανοι (σαν δικαιολογια για να παρουνε τα πετρελαια)

η απο διακοπες βρε παιδι μου

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
σαρα,ουτε λογος για τους στρατιωτες...κ αυτο γιατι δεν ξερουμε κατα ποσο οι δικη τους επιλογη ,ηταν διαταγη η απλα...επιλογη...κατα τα αλλα,τον σεβασμο τον κερδιζεις οπως θα ξερεις κ το αμερικανικο κρατος κ οι τακτικες του,δεν εχουν κερδισει τιποτα τετοιο.η αναγουλα μου κ τα αλλεργικα μου σοκ λοιπον,αφορουν κατα κυριο λογο,το κρατος κ τις τακτικες αλλα κ τις ιδεες που υπηρετουν τα κομαντα.

κατα τα αλλα,σε καποια αλλη ακρη του πλανητη,τον ιδιο σεβασμο απαιτουν κ αλλοι ανθρωποι.δεν μπορω να βλεπω να μου τσαμπουνανε βιντεακια για καποιον στρατιωτη ,που μπορει να ειναι κ ηθοποιος,δειχνοντας μας την ανθρωπινη πλευρα ενος "δολοφονου".
βγαλε τον στρατιωτη κ βαλε στην θεση του εναν σιριαλ κιλερ ,να του κανει χαρες το σκυλι του ,μετα απο δυο βδομαδες που ειχε να τον δει ,γιατι του ηρθε να σκοτωσει 5000 χλμ μακρυτερα.εχεις αναγουλα?την ιδια αναγουλα εχω κ εγω.δεν μπορω να παραβλεψω τα εγκληματα,οσο γλυκο κ να ειναι το ζωακι στην αγγαλια του.με συγχωρεις αν προσβαλω τους μαθητες σου,αλλα ολοι αυτοι που εχουν πολεμησει με τετοιους σκοπους,εχουν κ αυτοι ενα μικρο μεριδιο ευθυνης.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Σαν ένα βίντεο σε φόρουμ για σκυλιά είναι μια χαρά συμπαθέστατο .
Θα μείνω μόνο εκεί και θα πω πως καλά κάνανε και το δείξανε , αλλά θα μείνω μόνο στην εικόνα και όχι στο μήνυμα .
Μετά από κάποια χρόνια στην Αμερική κι εγώ , αλλά σαν Έλληνας στρατιωτικός και με υπηρεσία στο Γκουαντάναμο θα μπορούσα να κάνω δεκάδες σελίδες με αναλύσεις περί αμερικανιάς και μεθοδευμένων μηνυμάτων , αλλά θα προτιμήσω να μείνω στην εικόνα του σκύλου που είναι απλά χαρούμενος.
Να σκεφτείτε πως μιλάμε για ένα λαό άκρος τηλεκατευθυνόμενο.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Όταν έχασα την Ράνυ και την βρήκα 13 μέρες μέτα, έκανε έτσι και χειρότερα για πάνω από μισή ώρα..
Το θυμήθηκα τώρα και συγκινήθηκα :(

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ειναι δυνατον; :rolleyes: Δηλαδη τι σπανιο ειχε αυτο το βιντεο και ακολουθησε ενας μικρος χαμος δημοσιοτητας και μαλιστα στην τιβί;
Δεν ξέρω ακριβώς. Υποθέσεις μπορώ να κάνω. Στις ΗΠΑ ο κόσμος συγκινείται πάρα πολύ με τις καθημερινές ιστορίες των στρατιωτών που βρέθηκαν στα μέτωπα του Αφγανιστάν και του Ιράκ. Επίσης, η συνάντηση ενός σκύλου μετά από πολύ καιρό με το αφεντικό του, το γεγονός ότι ο σκύλος τον θυμάται και παραμένει πιστός, γενικά αρέσει, "πουλάει", συγκινεί όλο τον κόσμο, όχι μόνο τους Αμερικανούς (την αρχή έκανε ο Όμηρος με τον Άργο - μια ιστορία που συγκινεί τους πάντες, πάντα). Είναι ο λόγος που τα σκυλιά είναι τόσο υπέροχα ρε παιδί μου.
Κι εδώ βλέπουμε τη στιγμή της επανασύνδεσης του ανθρώπου με τον σκύλο μετά από καιρό, και μάλιστα σχετικά καλογυρισμένη, σε εξωτερικό χώρο, αληθινή και αυθόρμητα. Δηλαδή αν βλέπαμε τη στιγμή που η Sofouli ξαναβρήκε τη Ράνι δεν θα μας άρεσε? Δεν θα σε συγκινούσε?

Πες με αφελή, αλλά εγώ το πιστεύω απόλυτα, πέρα από τα όποια μηνύματα θέλησαν ΑΛΛΟΙ αργότερα να περάσουν και όχι ο δημιουργός του βίντεο. Ξέρεις γιατί το λέω αυτό το τελευταίο?
Γιατί ο άνθρωπος λέει, για όταν τον φώναξαν στην τηλεόραση "yes, we did a short (2-min) spot on the Today Show this morning. They were nice, but I didn't get to say what I wanted to say about my friends deployed or the many Guardsmen overseas right now".

πραγματικα προσπαθησα να μεινω στο βιντεο,αλλα με χαλασε πολυ ο τιτλος....
Κι εγώ πραγματικά, μ' αυτό το σχόλιο προσπάθησα πολύ να μην τα πάρω!
Τι έχει ο τίτλος, δεν κατάλαβα? :confused: Ένας περιγραφικός του θέματος τίτλος είναι! Και ακολουθεί στο τόπικ μια απλή καταγραφή των γεγονότων σε πέντε γραμμές, χωρίς σχόλια. :-?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν ξέρω ακριβώς. Υποθέσεις μπορώ να κάνω. Στις ΗΠΑ ο κόσμος συγκινείται πάρα πολύ με τις καθημερινές ιστορίες των στρατιωτών που βρέθηκαν στα μέτωπα του Αφγανιστάν και του Ιράκ. Επίσης, η συνάντηση ενός σκύλου μετά από πολύ καιρό με το αφεντικό του, το γεγονός ότι ο σκύλος τον θυμάται και παραμένει πιστός, γενικά αρέσει, "πουλάει", συγκινεί όλο τον κόσμο, όχι μόνο τους Αμερικανούς (την αρχή έκανε ο Όμηρος με τον Άργο - μια ιστορία που συγκινεί τους πάντες, πάντα). Είναι ο λόγος που τα σκυλιά είναι τόσο υπέροχα ρε παιδί μου.
Κι εδώ βλέπουμε τη στιγμή της επανασύνδεσης του ανθρώπου με τον σκύλο μετά από καιρό, και μάλιστα σχετικά καλογυρισμένη, σε εξωτερικό χώρο, αληθινή και αυθόρμητα. Δηλαδή αν βλέπαμε τη στιγμή που η Sofouli ξαναβρήκε τη Ράνι δεν θα μας άρεσε? Δεν θα σε συγκινούσε?
Συμφωνω. Η απορια μου ηταν ως προς το οτι μιλαμε για κατι συνηθισμενο κατα την γνωμη μου το οποιο πηρε καποιες διθαστασεις στην τηλεοραση, αλλα οπως ειπες και εσυ συγκινουνται καθως συνδιαζουν το πατριωτικο αισθημα με τις οικογενειακες στιγμες και τους τετραποδους φιλους. Απλα εγω ξερω οτι τετοιες σκηνες συμβαινουν καθε μερα παντου, δεν ειπα οτι δεν ειναι ομορφες και κυνοφιλικες. Συνεχιζω ομως να μην βλεπω κατι πολυ φοβερο ή σπανιο στο βιντεο της επιστροφης του στρατιωτη.

Με την Sofouli ειναι κατι διαφορετικο, μιλαμε για ενα θριλλερ εξαφανισης, για ενα σκυλι με αναγκες, μια μεγαλη κινητοποιηση, και μια ανελπιστη εύρεση...Αν βλεπαμε την στιγμη ολοι εμεις που παρακολουθουσαμε σιγουρα θα ηταν συγκινητικη, αλλα και παλι δεν νομιζω οτι θα ηταν κατι που θα επρεπε να παρει εθνικες διαστασεις στην τηλεοραση, να την καλεσουν σε εκπομπες κλπ. Ποσο μαλλον την περιπτωση καποιου που ελειπε καιρο και απλα γυριζει στο σπιτι του και το σκυλακι του χαιρεται πολυ που τον ξαναβλεπει...:)

Αλλα βεβαια, εκεινος ηρθε με την στολη της πατριδας και ηταν και ενας απο τους χιλιαδες ηρωες,
του hi tech εξοπλισμου και των 15000 δολλαριων μηνιαιως...
;)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Συμφωνω. Η απορια μου ηταν ως προς το οτι μιλαμε για κατι συνηθισμενο κατα την γνωμη μου το οποιο πηρε καποιες διθαστασεις στην τηλεοραση, αλλα οπως ειπες και εσυ συγκινουνται καθως συνδιαζουν το πατριωτικο αισθημα με τις οικογενειακες στιγμες και τους τετραποδους φιλους. Απλα εγω ξερω οτι τετοιες σκηνες συμβαινουν καθε μερα παντου, δεν ειπα οτι δεν ειναι ομορφες και κυνοφιλικες. Συνεχιζω ομως να μην βλεπω κατι πολυ φοβερο ή σπανιο στο βιντεο της επιστροφης του στρατιωτη.

Με την Sofouli ειναι κατι διαφορετικο, μιλαμε για ενα θριλλερ εξαφανισης, για ενα σκυλι με αναγκες, μια μεγαλη κινητοποιηση, και μια ανελπιστη εύρεση...Αν βλεπαμε την στιγμη ολοι εμεις που παρακολουθουσαμε σιγουρα θα ηταν συγκινητικη, αλλα και παλι δεν νομιζω οτι θα ηταν κατι που θα επρεπε να παρει εθνικες διαστασεις στην τηλεοραση, να την καλεσουν σε εκπομπες κλπ. Ποσο μαλλον την περιπτωση καποιου που ελειπε καιρο και απλα γυριζει στο σπιτι του και το σκυλακι του χαιρεται πολυ που τον ξαναβλεπει...:)

Αλλα βεβαια, εκεινος ηρθε με την στολη της πατριδας και ηταν και ενας απο τους χιλιαδες ηρωες,
του hi tech εξοπλισμου και των 15000 δολλαριων μηνιαιως...
;)

όπα γιατί θα αγριέψω.

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΙΑΣ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟ ΚΟΚΟΝΙ ΜΕ ΜΙΑ MODERATOR TOY DOGFORUM?????????????????????????????

:mad::mad::mad::mad: