Ειναι δυνατον;

Δηλαδη τι σπανιο ειχε αυτο το βιντεο και ακολουθησε ενας μικρος χαμος δημοσιοτητας και μαλιστα στην τιβί;
Δεν ξέρω ακριβώς. Υποθέσεις μπορώ να κάνω. Στις ΗΠΑ ο κόσμος συγκινείται πάρα πολύ με τις καθημερινές ιστορίες των στρατιωτών που βρέθηκαν στα μέτωπα του Αφγανιστάν και του Ιράκ. Επίσης, η συνάντηση ενός σκύλου μετά από πολύ καιρό με το αφεντικό του,
το γεγονός ότι ο σκύλος τον θυμάται και παραμένει πιστός, γενικά αρέσει, "πουλάει", συγκινεί όλο τον κόσμο, όχι μόνο τους Αμερικανούς (την αρχή έκανε ο Όμηρος με τον Άργο - μια ιστορία που συγκινεί τους πάντες, πάντα). Είναι ο λόγος που τα σκυλιά είναι τόσο υπέροχα ρε παιδί μου.
Κι εδώ βλέπουμε τη στιγμή της επανασύνδεσης του ανθρώπου με τον σκύλο μετά από καιρό, και μάλιστα σχετικά καλογυρισμένη, σε εξωτερικό χώρο, αληθινή και αυθόρμητα. Δηλαδή αν βλέπαμε τη στιγμή που η Sofouli ξαναβρήκε τη Ράνι δεν θα μας άρεσε? Δεν θα σε συγκινούσε?
Πες με αφελή, αλλά εγώ το πιστεύω απόλυτα, πέρα από τα όποια μηνύματα θέλησαν ΑΛΛΟΙ αργότερα να περάσουν και όχι ο δημιουργός του βίντεο. Ξέρεις γιατί το λέω αυτό το τελευταίο?
Γιατί ο άνθρωπος λέει, για όταν τον φώναξαν στην τηλεόραση "yes, we did a short (2-min) spot on the Today Show this morning. They were nice, but I didn't get to say what I wanted to say about my friends deployed or the many Guardsmen overseas right now".
πραγματικα προσπαθησα να μεινω στο βιντεο,αλλα με χαλασε πολυ ο τιτλος....
Κι εγώ πραγματικά, μ' αυτό το σχόλιο προσπάθησα πολύ να μην τα πάρω!
Τι έχει ο τίτλος, δεν κατάλαβα?

Ένας περιγραφικός του θέματος τίτλος είναι! Και ακολουθεί στο τόπικ μια απλή καταγραφή των γεγονότων σε πέντε γραμμές, χωρίς σχόλια. :-?