Η σχέση τους με τον κτηνίατρο


natalia

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2008
47
0
Αλήθεια πως τα πάνε τα σκυλάκια σας με τον γιατρό τους; Εμένα πάντως χάλια! Την πήγα χτες για εμβόλιο και πέρα από το οτι δεν έμπαινε με τίποτα μέσα στο κτηνιατρείο, όταν μπήκε δεν 'αφηνε τον γιατρό να την πλησιάσει με αποτέλεσμα να την κυνηγάμε σε όλο το ιατρείο για να της κάνει το εμβόλιο. Είχε αγριέψει πάρα πολύ και καλά που φόραγε φίμωτρο γιατί προσπαθούσε μέχρι και εμένα να δαγκώσει.. Πρώτη φορά την είδα έτσι. Αλλά και ο κτηνίατρος δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να την ηρεμήσει..
 


lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Πάντα έτσι ήταν όταν την πηγαίνεις στον κτηνίατρο; Είχε κάποια δυσάρεστη εμπειρία εκεί; πέραν των εμβολίων το τσίμπιμα της βελόνας δεν τα πονάει τόσο...
 


natalia

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2008
47
0
Εντάξει ποτέ δεν καθόταν ιδιαίτερα όμως όχι και έτσι..
Κάτι δυσάρεστο όχι δεν είχε όμως μετά το χτεσινό δε νομίζω να ξαναπάει στον ίδιο γιατρό.
 




Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
46
Αθηνα
Η δικια μου καθεται πολυ ησυχη (ακομα :lol: ) και δειχνει να τον συμπαθει πολυ το γιατρο της

Τι ειναι το "δαχτυλο";;; :roll:
 


mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
εγω την πηρα "ετοιμη".δηλαδη στειρωμενη,εμβολιασμενη κ ελεγμενη κ την εχω μολις 2,5-3 μηνες οποτε δεν εχω παει και πολλες φορες στον κτηνιατρο
την πρωτη που πηγα ηταν αρκετα υσηχη αν κ κολλημενη πανω μου αλλα εκατσε δεν ειχε προβλημα.μονο οταν της εβαλε η γιατρος το ξυλαρακι για να δει αν εχει τπτ στο λαιμο πεταχτηκε λιγο

και την δευτερη φορα που πηγα μια χαρα ηταν.υσηχη.ειχε φοβηθει λιγο βεβαια απο ενα μποξερ που χοροπηδαγε κ την εσπρωχνε.κατα τα αλλα δεν καθοταν μονο για ακτινογραφια με τπτ γτ επρεπε να την κραταει ο πατερας μ και δεν καθεται με κανενα υσηχη εχτως απο εμενα...αλλα κ θερμομετρο που της εβαλε ο γιατρος(ξερετε που :lol: )και που την εψαχνε και τετοια οσο την κραταγα δεν κουνιοταν

αυτα..ελπιζω να συνεχισει ετσι
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
natalia said:
Αλήθεια πως τα πάνε τα σκυλάκια σας με τον γιατρό τους;
Εμένα ο δικός μου μπαίνει μέσα στην τρελή χαρά στο ιατρείο, κάνει χαρές στις βοηθούς του γιατρού, ανεβαίνει μόνος του στον πάγκο εξέτασης, ξαπλώνει και περιμένει τον κτηνίατρο να τον εξετάσει! :lol:
 




ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ναι! Μάλιστα όταν περνάμε, κατά τη διάρκεια της βόλτας, έξω από το κτηνιατρείο, θελει να μπει μέσα και όταν τον τραβάω για να συνεχίσουμε τη βόλτα μας, κλαίει! :lol:
Η αλήθεια είναι πως και ο γιατρός και οι βοηθοί του τον λατρεύουν και κάθε φορά που πάμε, τον αρχίζουν στα χάδια και στις λιχουδιές!
 




vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
ROTTIE said:
Ναι! Μάλιστα όταν περνάμε, κατά τη διάρκεια της βόλτας, έξω από το κτηνιατρείο, θελει να μπει μέσα και όταν τον τραβάω για να συνεχίσουμε τη βόλτα μας, κλαίει! :lol:
:shock: :shock: :lol: :lol:
 




keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Από τη στιγμή που πήραμε την Μάγια έχουμε αλλάξει 4 κτηνίατρους αν δεν κάνω λάθος.Σε όλους η Μάγια με έσερνε κανονικά για να μπει μέσα στην αίθουσα εξέτασης και να ανέβει στο τραπέζι.Κανένας ομολογώ δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί της ούτε την "κεράσανε" ποτέ τίποτα :lol: Απλά είναι κοινωνική,κουτσομπόλα και περίεργη μέχρι αηδίας :lol: Άσε που όποτε συναντάμε άλλα σκυλάκια το κάνουμε παιδική χαρά....Το μόνο που δεν της αρέσει είναι να της εξετάζουν τα αυτιά,όλα τα άλλα τα δέχεται χωρίς να την νοιάζει.Ευτυχώς γιατί λόγω κάλου δικού μου επισκεπτόμαστε τον κτηνίατρο αρκετά συχνά :D

Πάντως υπάρχουν και κτηνίατροι που έρχονται στο σπίτι σου,όσων τα σκυλιά έχουν πρόβλημα νομίζω πως αξίζει να το δοκιμάσουν :wink:
 


nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
O Ρεξ π ειχα στυλωνε τα ποδια στη πορτα του ιατριου και δεν εμπενε με τπτ! και 30 κιλα σχεδον γαιδουρι π να τον σηκωνα εγω τοτε??!!! :lol:

Η Χιονα θελει κ εκεινη λιγο τραβηγμα αλλα ειναι πιο ανετη...μονο που...πανω στο τραπεζι π εξεταζουν βαζει την ουρα κατω απτα σκελια και αν την αφησω ειναι ετοιμη να πηδηξει κατω! :lol:
 


antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Εμένα η Φοίβη μου τρελένεται για την γιατρό της, το προβλημα είναι οτι δεν θέλει να φείγει. Όποτε πάμε της δείνει και ενα καινούριο παιχνίδι.Εχω την εντιποση οτι την έχει πάρει με καλό μάτι απο τότε που την πήρα και είχε γαστρενταιρίτιδα.Ευτυχός δεν αντιμετοπίζουμε τετοια θέματα, αλλα να δούμε απο την στείροση και μετά αν θα συνεχεισει να την συμπαθεί!!!
 








Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
46
Αθηνα
Ντροπη σας βρε να με δουλευετε :evil: :evil: :evil:

Εγω μεγαλωσα σε ενα γυναικοκρατουμενο σπιτι και με τους μονους αντρες που εχω συμβιωσει ειναι ο πατερας και ο συζυγος. Ακομα και το σκυλι μου θηλυκο ειναι :lol:

Που να ξερω τι εννοειται "αντρικη υποθεση";;; :oops:
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Η Νοέλα μου χαιρόταν στους κτηνιάτρους. Ο Λέων και η Μπλου είναι ψιλοαδιάφοροι. Από τη σχέση των κτηνιάτρων με τα ζώα βλέπεις ποιοί αγαπάνε αυτό που κάνουν και ποιοί περάσανε τυχαία στην κτηνιατρική.