Μολις ανακαλυψα οτι ανοιξε παλι το dogforum... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Χρονια και ζαμανια βρε παιδιά, μου έλειψε η συντροφιά σας.
Εμείς εντομεταξί μεγαλώσαμε, μας ήρθε και περίοδος όταν ήμασταν 7 μηνών, στις 11/2 γιορτάσαμε και τα πρώτα μας γενέθλια, στις 13/4 είχαμε και ένα χρόνο επέτειο μαζί...
Γνωρίζουμε κάθε μέρα και καινούρια σκυλάκια, αλλά έχουμε 3 κολλητούς, τον Λάρυ το κοκεράκι, την Ηλέκτρα το γουέστι και την Μπέττυ το ημιαιμάκι. Κάθε φορά που τους βλέπουμε κάνουμε σαν τρελές, χοροπηδάμε, παίζουμε...
Και τώρα που μαγαλώσαμε, ξέρουμε και τα αγαπημένα μας πράγματα, που είναι:
-
Η βόλτα. Θάνατος. Κάθε φορά που της λέω "πάμε βόλτα;" πατέγεται πάνω ακόμα κι αν κοιμάται και καρφώνει το βλέμα της στο λουρί στην κρεμάστρα μου.
-
Το τρέξιμο. Επειδή ο αδερφός μου είναι τρελός με το μπάσκετ πηγαίνουμε μερικές φορές οι τρείς μας στο προαύλιο κάποιου σχολείου και την αμολάμε... πραγματικά, το λατρεύει. Μπορεί να κάνει το γύρο ίσα με 10 φορές χωρίς να σταματήσει για ανάσα! (δεν πήρε από την μάνα του το παιδί... -εμενα την μανα του, οχι την αλλη, γιατι κι η αλλη τετοια κανει.

με τα πιντσερ που μπλεξαμε...)
-
Ο ύπνος. Παρά την τρομερή ενέργεια που έχει την μέρα, τα βράδια ειναι σκέτο αγγελούδι. Καμιά φορά έχει τύχει να την πάρω να κοιμηθούμε αγκαλίτσα για αλλαγή, και αμα ξυπνήσω, π.χ. στις 3 (πραγμα που έχω κάνει πολλες φορες

) θα κοιμαται κι αυτη μεχρι τις τρεις! Οχι να ξαπλωνει και να βαριεται, εννοω πραγματικα να κοιμαται, και το ευχαριστιεται κιολας το κοριτσι μου!
-
Χαδια, φιλακια ξυσιμο. Αυτά πάντα τα είχε, λατρεύει να γυρνάει ανάποδα και να την χαϊδεύουμε στην κοιλιά /να την φιλάμε, και το αγαπημένο της είναι να την ξήνεις στην αριστερή βάση του σβέρκου. Κλείνει τα μάτια, ξεχνάει οτι κανει και απολαμβανει.
-
Επισκέπτες/παιδια. Αν και ειναι επιφιλακτικη με τους ξενους, αμα γνωρισει καποιον, την επομενη φορα που αυτος θα ερθει στο σπιτι μας τρελενεται. Ειδικα με τον παππου και την γιαγια μου που ερχονται καθε μερα το απογευμα για μπιριμπα, τους λατρευει, καθε φορα που πανε να φυγουν στεκεται μπροστα απο την πορτα και κλαιει! Και τα παιδια τα λατρευει, και ειναι πολυ υπομονετικη μαζι τους, το κοριτσι μου
-
Κροκοδειλακι, Αρουραιος, Τηγρακι. Τα τρια αγαπημενα της παιχνιδια. Το κροκοδειλακι ειναι πλαστικο και σκουζει, ο αρουραιος ειναι ενα λουτρινο που απλα ΛΑΤΡΕΥΕΙ και το τηγρακι ειναι ενα ακομα λουτρινο που ειχα παρει απο το μαγαζι στο αττικο παρκο -για οσους εχουν παει- , το οποιο τηγρακι η Μπελ καβαλαει. Κυριολεκτικα. Με παθος και ποθο. Μεχρι που λαχανιαζει και σωριαζεται στο εδαφος.
-
Λιχουδιες. Οχι ολες, καποιες συγκεκριμενες που παιρνουμε απο το πετ σοπ, και δεν μπορει να τους αντισταθει με τιποτα.
Αυτα.
Και καποιος αν μπορει να μου εξηγησει πως στο καλο ανεβαζουμε φωτογραφιες γιατι με ολες αυτες τις αναβαθμισεις τα εχω κανει κοσκινο...