Α, κατι ακομα! Πηγαμε να παρακολουθησουμε την εκθεση (τον οκτωβριο που μας περασε, νομιζω?) στο marathon land, και ηταν η πρωτη εκθεση που πηγα ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ και ηταν ΥΠΕΡΟΧΑ και ηταν εκει και η εκτροφεας μας με ενα απο τα ντοπερμαν, τον Aragron και διαγωνιστηκε και κερδισε διαφορα που δεν θυμαμαι...
Τελος παντων, περασα απιστευτα και η μπελ διασκεδασε πολυ με ολα αυτα τα σκυλακια, και το καλυτερο ηταν οτι ειδα τοσες ρατσες για τις οποιες ειχα διαβασει σε βιβλια και ηταν πολυ συναρπαστικο να τις βλεπεις ζωντανα... Αφηστε που φωναζα συνεχεια τα ονοματα της καθε ρατσας καθε σκυλου που εβλεπα δειχνωντας τον και χοροπηδωντας σαν πενταχρονο και ο μπαμπας μου με κοιταζε σαν να ειμαι τρελη... (ευτυχως οι ιδιοκτητες καταλαβαιναν και απλα μου χαμογελαγαν...
Και τελικως, αφου περασα απλως υπεροχα, αποφασισα να παρω το θεμα λιγο ποιο σοβαρα, και να διαγωνιστουμε και με την μπελ καμια φορα... με αποτερο σκοπο, σε 2 χρονια που θα τελειωσω το λυκειο και -με λιγη τυχη- θα περασω οπως θελω στην κτηνιατρικη και θα εχω χρονο, θα μπορεσω να κανω ενα ταξιδακι μεχρι το εκτροφειο του μπαμπα της στη ρουμανια και να την ζευγαρωσω με τον τυπα εδω:
http://www.transylvanianpinscher.com/#/discovery-of-valley-fairies
...και θα αρχισω και εγω την... εμ... σταδιοδρομια μου(?) στον τομεα της εκτροφης. (κατι που φυσικα απαιτει ΧΑΡΤΟΥΡΑ -μπλιαχ!- και μπολικα χρηματα, αλλα αν σκεφτεις το αποτελεσμα... το αξιζει και με το παραπανω!)