Η Cookie μας!

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Ευχαριστούμε πολύ!
@Beyond Wonderland Γλαρωμένη ειναι στις φωτό!Η μονη περιπτωση να την βγαλεις καθαρη φωτογραφια, ειναι λιγο πριν κοιμηθεί!Όλες οι άλλες είναι μουτζούρες!!Έχουμε πλέον καταλήξει ότι έχει μέσα της κάτι από καγκουρώ και τεριέ!!:D

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ευχαριστούμε πολύ!
@Beyond Wonderland Γλαρωμένη ειναι στις φωτό!Η μονη περιπτωση να την βγαλεις καθαρη φωτογραφια, ειναι λιγο πριν κοιμηθεί!Όλες οι άλλες είναι μουτζούρες!!Έχουμε πλέον καταλήξει ότι έχει μέσα της κάτι από καγκουρώ και τεριέ!!:D
και από λαγό θα έλεγα ;)

• Like
Reactions: filefi

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
@haviharakennel σου είπα ότι ο Φίλιππας θέλει να την κάνει πρωταθλήτρια στο frisbee??Την κάνει βόλτα στο σπίτι με το λουρί και κάνουν σχέδια!!:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Εσύ πρόσεχε, γιατί θα κάνουν κόμμα και ποιος την είδε την cookie :D

• Like

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Το έχουν κάνει ήδη!!!(y)Το μεσημεράκι, του είπα ότι το σκυλί είχε υπερένταση και έπαιρνε τηλ την μαμά μου για να ξεματιάσει την cookie!!:ROFLMAO::ROFLMAO:Την μάτιασαν λέει χθες στον κτηνίατρο!!!:ROFLMAO::ROFLMAO:

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Αυτή η περίοδος έχει πολλή κούραση αλλά και πολλή πλάκα!!! Enjoy it και βγάλτε όσο περισσότερες φωτό μπορείτε γιατί περνάει υπερβολικά γρήγορα... <3 <3

• Like

PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Είναι πανέμορφη. Πάντα γερή και τυχερή.:)

Στις πρώτες photos φαίνεται μέσα σε crate. Σε λίγο, μόλις χαλαρώσετε, θα το κάνετε δώρο...:LOL:

• Like

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Μπράβο βρε Μπεάτα!!Γιατι αν περιμένατε από εμένα....:oops:

Τόσο καιρό σας διαβάζω, αλλά ούτε καν σύνδεση στον λογαριασμό μου δεν έκανα, γιατί πραγματικά, όταν εχεις μωρό στο σπίτι, ψάχνεις για να βρεις ελεύθερο χρονο!!! @Beyond Wonderland θα τα ζήσεις κι εσύ!!Που θα πάει!!Και μετά να σε δω!!:whistle::DΚι όταν βρεθεί λίγος, ζαλίζεις την @haviharakennel με τις απορίες σου!!!

@PXM-DANBULL ,σε crate και πάρκο την έχουμε(πλέον μόνο το βράδυ και όταν λείπουμε), αλλά δεν πρόκειται να τα δώσουμε!!Το δεύτερο που θα το βάζουμε στην αρχή;;;;)

@Aslan και julius-k9 και του πουλιού το γάλα η μικρή!!!Θα αρχίσω να την πηγαίνω στο παζάρι τις Παρασκευές, μήπως και ρεφάρουμε!!!:p:D

@mariatheo είναι κούκλα η άτιμη και μεγάλη μαφία!!:)

Στα νέα της τώρα!Είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!Πολύ γλυκιά, αλλά και τσαμπουκάς, και πανέξυπνη!!

Με το που τελείωσε τα εμβόλια της, ξεκινήσαμε εκπαίδευση και τα πάμε τέλεια (η cookie δηλαδη, εμείς θέλουμε λίγη ακόμα δουλειά και κυριολεκτώ!!), στο σπιτι είναι πάρα πολύ καλή, όπως και σε φιλικό σπίτι που την πήγαμε είχε διαγωγή κοσμιοτάτη!!Ήπιαμε και τον πρώτο μας καφέ έξω, και ήταν σχεδόν άψογη!Το πρόβλημα εδώ είναι, ότι το μικρό και χαριτωμένο σκυλάκι τραβάει τον κόσμο σαν μαγνήτης, με ότι αυτό συνεπάγεται!!Θα αρχίσω να λέω οτι δαγκώνει μου φαίνεται!!:cool:

Αυτή ειναι λοιπον η cookie μας, που μας άλλαξε όλη την ζωή και κάθε μέρα που περνάει, πιστεύω όλο και περισσότερο οτι το πως βρήκαμε την @haviharakennel και εκείνη μας εμπιστεύτηκε την κούκλα μας, ήταν το γραφτό όλων μας!!!:love:

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Μπράβο βρε Μπεάτα!!Γιατι αν περιμένατε από εμένα....:oops:

Τόσο καιρό σας διαβάζω, αλλά ούτε καν σύνδεση στον λογαριασμό μου δεν έκανα, γιατί πραγματικά, όταν εχεις μωρό στο σπίτι, ψάχνεις για να βρεις ελεύθερο χρονο!!! @Beyond Wonderland θα τα ζήσεις κι εσύ!!Που θα πάει!!Και μετά να σε δω!!:whistle::DΚι όταν βρεθεί λίγος, ζαλίζεις την @haviharakennel με τις απορίες σου!!!

@PXM-DANBULL ,σε crate και πάρκο την έχουμε(πλέον μόνο το βράδυ και όταν λείπουμε), αλλά δεν πρόκειται να τα δώσουμε!!Το δεύτερο που θα το βάζουμε στην αρχή;;;;)

@Aslan και julius-k9 και του πουλιού το γάλα η μικρή!!!Θα αρχίσω να την πηγαίνω στο παζάρι τις Παρασκευές, μήπως και ρεφάρουμε!!!:p:D

@mariatheo είναι κούκλα η άτιμη και μεγάλη μαφία!!:)

Στα νέα της τώρα!Είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!Πολύ γλυκιά, αλλά και τσαμπουκάς, και πανέξυπνη!!

Με το που τελείωσε τα εμβόλια της, ξεκινήσαμε εκπαίδευση και τα πάμε τέλεια (η cookie δηλαδη, εμείς θέλουμε λίγη ακόμα δουλειά και κυριολεκτώ!!), στο σπιτι είναι πάρα πολύ καλή, όπως και σε φιλικό σπίτι που την πήγαμε είχε διαγωγή κοσμιοτάτη!!Ήπιαμε και τον πρώτο μας καφέ έξω, και ήταν σχεδόν άψογη!Το πρόβλημα εδώ είναι, ότι το μικρό και χαριτωμένο σκυλάκι τραβάει τον κόσμο σαν μαγνήτης, με ότι αυτό συνεπάγεται!!Θα αρχίσω να λέω οτι δαγκώνει μου φαίνεται!!:cool:

Αυτή ειναι λοιπον η cookie μας, που μας άλλαξε όλη την ζωή και κάθε μέρα που περνάει, πιστεύω όλο και περισσότερο οτι το πως βρήκαμε την @haviharakennel και εκείνη μας εμπιστεύτηκε την κούκλα μας, ήταν το γραφτό όλων μας!!!:love:
Μπράβο χαίρομαι πολύ για όλο αυτό που σας συμβαίνει.να την χαίρεστε και μόνο χαρές για το πολύ μακρινό σας μέλλον.

• Like

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Τί έκανε το νούμερο;;!!Θα με τρελάνει αυτό το σκυλί!:love:

Γενικά, με κάλτσες και παπούτσια δεν την αφήνουμε, το έχουμε κόψει νωρίς νωρίς!Την τριβελίζει όμως το θέμα, που και που, και σε ένα συγκεκριμένο ζευγάρι κάλτσες μου, είναι σχεδόν αδύνατον να αντισταθεί!!

Είμαι που λέτε στην κουζίνα, και η Cookie με τον άντρα μου αράζουν στο σαλόνι.Πάει κάποια στιγμή ο Φίλιππας στην κρεβατοκάμαρα να πάρει κάτι και τον ακολουθεί τάχα μου αδιάφορη.Πηγαίνει από την πλευρά μου και βλέπει το αντικείμενο του πόθου!!!Κοκκαλώνει, φεύγει σφαίρα στο σαλόνι και επιστρέφει με ένα παιχνίδι της, σχεδόν στο μέγεθος της κάλτσας μου!Αφήνει το παιχνίδι, παίρνει την κάλτσα και φεύγει καμαρωτή για το σαλόνι να την απολαύσει!Όταν της την πήραμε δε, ειχε ένα ύφος....Φτου!!!Με κατάλαβαν!!

Δεν ξέρω αν εμείς το βλέπουμε έτσι, αλλά μας εντυπωσίασε ο τρόπος σκέψης της!!Το λέω σε εσάς, γιατί καταλαβαίνετε πως αισθάνεται ένας σκυλογονιός για το καμάρι του, με ότι χαζομαρούλα αυτό κάνει!!:D