Μπράβο βρε Μπεάτα!!Γιατι αν περιμένατε από εμένα....
Τόσο καιρό σας διαβάζω, αλλά ούτε καν σύνδεση στον λογαριασμό μου δεν έκανα, γιατί πραγματικά, όταν εχεις μωρό στο σπίτι, ψάχνεις για να βρεις ελεύθερο χρονο!!!
@Beyond Wonderland θα τα ζήσεις κι εσύ!!Που θα πάει!!Και μετά να σε δω!!

Κι όταν βρεθεί λίγος, ζαλίζεις την
@haviharakennel με τις απορίες σου!!!
@PXM-DANBULL ,σε crate και πάρκο την έχουμε(πλέον μόνο το βράδυ και όταν λείπουμε), αλλά δεν πρόκειται να τα δώσουμε!!Το δεύτερο που θα το βάζουμε στην αρχή;;;
@Aslan και julius-k9 και του πουλιού το γάλα η μικρή!!!Θα αρχίσω να την πηγαίνω στο παζάρι τις Παρασκευές, μήπως και ρεφάρουμε!!!

@mariatheo είναι κούκλα η άτιμη και μεγάλη μαφία!!
Στα νέα της τώρα!Είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!Πολύ γλυκιά, αλλά και τσαμπουκάς, και πανέξυπνη!!
Με το που τελείωσε τα εμβόλια της, ξεκινήσαμε εκπαίδευση και τα πάμε τέλεια (η cookie δηλαδη, εμείς θέλουμε λίγη ακόμα δουλειά και κυριολεκτώ!!), στο σπιτι είναι πάρα πολύ καλή, όπως και σε φιλικό σπίτι που την πήγαμε είχε διαγωγή κοσμιοτάτη!!Ήπιαμε και τον πρώτο μας καφέ έξω, και ήταν σχεδόν άψογη!Το πρόβλημα εδώ είναι, ότι το μικρό και χαριτωμένο σκυλάκι τραβάει τον κόσμο σαν μαγνήτης, με ότι αυτό συνεπάγεται!!Θα αρχίσω να λέω οτι δαγκώνει μου φαίνεται!!
Αυτή ειναι λοιπον η cookie μας, που μας άλλαξε όλη την ζωή και κάθε μέρα που περνάει, πιστεύω όλο και περισσότερο οτι το πως βρήκαμε την
@haviharakennel και εκείνη μας εμπιστεύτηκε την κούκλα μας, ήταν το γραφτό όλων μας!!!