Η Cookie μας!

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Κι εγω το παθαινω συχνα!Και δεν εχω και δικαιολογια,γιατι το ματι...γαριδα!!!Απλα δεν μου αρεσει καθολου οταν μου συμβαινει,για αυτο το λεω!Τελος παντων!Που θα παει!Θα το ξεπερασω!¨Η θα το ξεπερασετε εσεις!:confused:

• Like
Reactions: ghelly

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Σ ευχαριστώ! :)
Τώρα που βρήκατε πως ανεβαίνουν οι φωτογραφίες, ελπίζω να μας ανεβάσετε πολλές όταν έρθει η μικρή, ναι; Να γλυκαινόμαστε κ εμείς :love:

• Like
Reactions: Orilis and filefi

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Εννοειται!Την Κυριακη θα εχουμε την πρωτη γνωριμια και στις 30 του μηνα θα την φερουμε στο σπιτι μας!Μετα θα σας γλυκαινω,αλλα και θα σας πρηζω με τις αποριες μας!!Γιατι,οσο κι αν προσπαθουμε να μαθουμε οσα περισσοτερα μπορουμε,σιγουρα καπου θα σας χρειαστουμε!Πρωτο σκυλακι γαρ!

• Like
Reactions: ghelly and *Kiara*

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Ευχαριστουμε πολυ!Η Mucca νομιζω πως ειναι απο τα πιο γλυκα σκυλια του φορουμ!Να την χαιρεσαι!
Οσο για την επιλογη,νομιζω πως τελικα ετσι ηταν γραφτο να γινει εξαρχης και ολα κουμπωσαν σχεδον τυχαια,οταν επρεπε!

• Like
Reactions: ProudtobeGreek

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Ευχαριστουμε yorkaddict!Κι εσυ να χαιρεσαι τα yorkshire σου!Καταπληκτικα πλασματα!Αξιζουν και με το παραπανω,οσες διακρισεις εχουν παρει ηδη και τις πολλες ακομη που θα παρουν μελλοντικα!:)

• Like
Reactions: Yorkaddict

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Δεν με πτοουν τα μικρα κιτρινα γραμματακια!Ολα τα διαβαζω!Ειπαμε.....το ματι γαριδα!:D
Περα απο την πλακα,διαβαζω το φορουμ απο τον Απριλιο,αν θυμαμαι καλα,και καποιοι μου μεινατε!!Αλλους τους ψαχνω στα γρηγορα τωρα,για αλλους ειναι λιγο πιο δυσκολο...Ασε!Χαμος!:D

• Like
Reactions: ProudtobeGreek

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δεν με πτοουν τα μικρα κιτρινα γραμματακια!Ολα τα διαβαζω!Ειπαμε.....το ματι γαριδα!:D
Περα απο την πλακα,διαβαζω το φορουμ απο τον Απριλιο,αν θυμαμαι καλα,και καποιοι μου μεινατε!!Αλλους τους ψαχνω στα γρηγορα τωρα,για αλλους ειναι λιγο πιο δυσκολο...Ασε!Χαμος!:D
το χειμώνα θα αλλάξω χρώμα σε λευκό του πάγου

• Like
Reactions: Orilis and filefi

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αναρχια στο φορουμ;;;:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:Bullying στα νεα μελη;;;;:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Στο τελος θα μας πεις ότι εχετε και δικαιώματα τα νέα μέλη

(αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα μείνει το thread σου σε νορμαλ κατάσταση, το ξερεις? )

• Like
Reactions: filefi

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Φτου!!!!Και το ελεγα εγω να γραφτουμε πιο νωρις!!!Τωρα,θα ειχαμε ανεβει λιγα σκαλοπατια!!Θα ειμασταν σε καπως καλυτερη κατασταση!!!

(μηπως ειμαι κι εγω πολυ νορμαλ για να παραμεινει και το θεμα?):p:p:p

• Like
Reactions: Orilis and ghelly

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Το εχω σχεδον "ξεκοκκαλισει" το φορουμ!Και συνεχιζω!Μαλλον μεχρι να ερθει η Cookie στο σπιτι!Μετα θα περασουμε απο την θεωρια στην πραξη!