Η Cookie μας!

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Πωπω ψυχουλες ομορφες!!!:love::love:Την καταλαβα την cookie!Η ασπρη ανταυγεια κανει μπαμ!!Αντε και εμεινε λιγοτερο απο 1 μερα για να την δουμε!!Τον μοσχο τον σιτευτο θα σφαξουμε για χαρη της!!:)

• Like
Reactions: haviharakennel

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Μετράτε ώρες πλέον!!! Με το καλό να τη δεχτείτε!!
Υγ: το ανέβασμα φωτογραφιών πάντως και για μένα ήταν σαν τα προβλήματα φυσικής στο σχολείο: εξουθενωτικά δύσκολο!!!

• Like
Reactions: filefi

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Σας ευχαριστουμε πολυ ολους!!
@tasos malinoua κι εσυ να χαιρεσαι τα δικα σου!!Παντως περισυ τετοιον καιρο, αν καποιος μου ελεγε οτι εχει μαλινουα,θα νομιζα οτι με κοροιδευει!Απολυτως αγνωστη λεξη!Για τετοιο βαθμο ασχετιλας μιλαμε!!!
Για να μην μιλησω και για τα Akita Inu,που αν καταλαβα καλα και να με συγχωρεσει αν κανω λαθος, ο @Beyond Wonderland ενδιαφερεται να αποκτησει!
Ξαναλεω!!!Μεγαλο σχολειο το φορουμ!!!
Και τελος ο @myEnzo !!!!ΑΥΤΗ η φατσα!!Να σου ζησει και να τον χαιρεσαι!!

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Αχ ποσο σε ζηλευω:LOL:! Θελω και εγω κουταβακι( θυμηθηκα τα νιατα της ηρας μου). Με το καλο να τη δεχτητε την κουκλιτσα σας!

• Like
Reactions: filefi

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Σας ευχαριστουμε πολυ ολους!!
@tasos malinoua κι εσυ να χαιρεσαι τα δικα σου!!Παντως περισυ τετοιον καιρο, αν καποιος μου ελεγε οτι εχει μαλινουα,θα νομιζα οτι με κοροιδευει!Απολυτως αγνωστη λεξη!Για τετοιο βαθμο ασχετιλας μιλαμε!!!
Για να μην μιλησω και για τα Akita Inu,που αν καταλαβα καλα και να με συγχωρεσει αν κανω λαθος, ο @Beyond Wonderland ενδιαφερεται να αποκτησει!
Ξαναλεω!!!Μεγαλο σχολειο το φορουμ!!!
Και τελος ο @myEnzo !!!!ΑΥΤΗ η φατσα!!Να σου ζησει και να τον χαιρεσαι!!
Ε,τουλαχιστον στο δικο μου το θεμα εμεινες μετεξεταστεα,δεν τα βρηκε ολα η NSA :p

• Like
Reactions: Orilis and filefi

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο beyond θέλει samoyed, αν δεν απατώμαι κι εγώ με τη σειρά μου.
Filefi, περιμένουμε φωτογραφίες κι εντυπώσεις από τα μικρά,ε;
Με το καλό να περάσουν κι οι μέρες να σας έρθει η μπισκοτένια!

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
@Orilis Ευχαριστουμε πολυ!Να χαιρεσαι κι εσυ τον Ρας και την Ναλλα!(η απολυτα ψαρωτικη γατα!)
Σε λιγο θα αρχισουμε να ετοιμαζομαστε για να ξεκινησουμε για το πρωτο ραντεβου μας με την cookie, την @haviharakennel και οχι μονο!!Εννοειται πως μετα θα σας ενημερωσω!!:D
@Beyond Wonderland με το καλο το samoyed λοιπον!!!Η NSA εχει πολλους καλους πρακτορες!!!:cool:Αν δεν ηταν η @Orilis ακομα θα εψαχνα!:LOL:

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Καλως να τη δεχτεις!! Δεν υπαρχουν αυτα τα κουταβια!!
εσύ καλύτερα μάζευε χρήματα για το φαγηρό γιατί έχουν φοβερή όρεξη ;)

View attachment 53350
@haviharakennel πριν σου φυγουν, βγάλτα μια φωτογραφια στη σειρα αναλογα με τον τονο. Ετσι απο πάνω. Για να φανει η ολοκληρη η παλετα. Τα κουταβια εχουν απαιτητικους θαυμαστες... :cool:

Last edited:

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
@Orilis Ευχαριστουμε πολυ!Να χαιρεσαι κι εσυ τον Ρας και την Ναλλα!(η απολυτα ψαρωτικη γατα!)
Σε λιγο θα αρχισουμε να ετοιμαζομαστε για να ξεκινησουμε για το πρωτο ραντεβου μας με την cookie, την @haviharakennel και οχι μονο!!Εννοειται πως μετα θα σας ενημερωσω!!:D
@Beyond Wonderland με το καλο το samoyed λοιπον!!!Η NSA εχει πολλους καλους πρακτορες!!!:cool:Αν δεν ηταν η @Orilis ακομα θα εψαχνα!:LOL:
Ε ναι γιατι το αβαταρ και η υπογραφη δεν υποδηλωνουν κατι χαχαχα

p.s. Θεωρητικα ειχες δικαιο για τα ακιτα,απλα ας αρκεστω να πω οτι δεν "εκατσε" η αγορα καποιου,για αυτο και δεν επιθυμω την αποκτηση ενος ακιτα πλεον.

• Like
Reactions: filefi and Orilis

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Ειναι επισημο!!!Εχουμε ξετρελαθει!!Πριν απο λιγο γυρισαμε!!Δεν ξερω τι να πρωτοπω!!!Διποδοι και τετραποδοι ολοι εξαιρετικοι!!Συγχαρητηρια στην @haviharakennel για ολα της τα σκυλακια, μικρα και μεγαλα!Ειναι ολα απιστευτα!!
Κι επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, εχουμε και φωτο!Δυστυχως μονο 3, γιατι στις αλλες θα βλεπατε μονο μουτζουρες!:D
Η cookie(με μπλε ματακι βεβαια,αλλα τι να κανουμε)
Και οι αφεντομουτσουναρες μας με την cookie και στην δευτερη και με την aella

cookie111.jpg 1 meeting with Cookie2.jpg 1 meeting with Cookie1.jpg

Attachments