'Ηρθε!!!Αφού κρίθηκε έτοιμη από τον κτηνίατρο και την εκτροφέα της,την πήραμε λίγες μέρες νωρίτερα!(Σήμερα κλείνουμε τις εννιά εβδομάδες)Είμασταν βέβαια λίγο απροετοίμαστοι, όσο αφορά την προίκα της,αλλά τελικά ίσως να ήταν και καλύτερα, γιατί κάθε στιγμή που περνάει, καταλαβαίνω με ποιον τρόπο πρέπει να φτιάξω τον χώρο της,ώστε να την εξυπηρετεί περισσότερο.
Χθες, με το που ήρθαμε, το κακόμοιρο ήταν σαν χαμένο.Μπήκαμε μαζί στο πάρκο του, για να το βάλουμε στην πάνα,αλλά τίποτα.Μετά απο λίγο πήρε μόνο του τον δρόμο για την φωλίτσα που του είχαμε φτιάξει με δυο κουβερτούλες,μύρισε μόνο το κουκλάκι με την μυρωδιά της μανούλας του, που μας είχε δώσει η Μπεάτα και κοιμήθηκε αμέσως.Έκανε τόσο ανήσυχο ύπνο, που πραγματικά το καταλυπηθήκαμε!
Μετά απο δυο ώρες ξυπνάει, και με το που κατεβαίνει από την φωλίτσα του, αρχίζει να κατουράει.Το αρπάζει ο Φίλιππας και το παει στην πάνα.Κάνει 2 σταγόνες εκεί κι αρχίζουμε τα μπράβο και τα χάδια!!
Καθαρίζω κι εγω(2 κουβερτάκια και μία μοκέτα με την μία η Cookie!),στρώνω άλλο κουβερτάκι και ξαναπάει κατευθείαν για ύπνο!Σαν χαμένο σας λέω το κουτάβι!Για να μην τα πολυλογώ,πάει κι αυτό το κουβερτάκι!!Λέω κι εγώ,θα βάλω μια πετσετούλα, μέχρι να προσανατολιστεί, και μετά βλέπουμε!Και ξανακοιμάται...και ξυπνάει μετά από λίγο....άλλο σκυλί!!!Τι χαρές να μας κάνει,το πως δεχόταν τα χάδια μας, ήταν το κάτι άλλο!Την πάμε στην πάνα, και κάνει και τσίσα και κακά!Χαρές και πανηγύρια!!Από εκείνη την στιγμή και μετά, δεν είχαμε ούτε μία σταγόνα εκτός πάνας.Για ανταμοιβή,της χαλάλισα ένα αγαπημένο μας σετ φανελένια σεντόνια,έξτρα απαλά και ζεστά, κι έτσι εχει δυο καινούργια κρεβατάκια, και πραγματικά την χάρηκε πολύ την καινούργια της φωλίτσα!
Κατα τα άλλα, περάσαμε ένα σχετικά ήσυχο πρώτο βράδυ, και μια (μέχρι στιγμής) ακόμη καλύτερη δεύτερη μέρα!!
Την έχουμε λατρέψει ήδη, και νομίζω, πως μας αγαπαει κι εκείνη!!!Μα αν δείτε τις αντιδράσεις τις σε κάποια πράγματα, θα τρελαθείτε!!Κάποιες στιγμές είμαι σίγουρη πως μας καταλαβαίνει!!!
Αύριο έχουμε ραντεβού στον κτηνίατρό μας, για να μας γνωρίσει!
Αυτά για την ώρα, γιατί αν τα γράψω όλα με λεπτομέρειες, θα χρειαστώ 7 σελίδες!!