Η Cookie μας!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Filefi, μισές δουλειές!
Α) γλυκό δεν αφήνουμε ΠΟΤΕ να πάει χαμένο.
Β) με δυο φωτογραφίες (και μάλιστα σχεδόν πανομοιοτυπες) θεωρείς ότι καθάρισες; Πρόστιμο για όταν έρθει σπίτι σας, δέκα φωτογραφίες σε διαφορετικές πόζες και φάσεις!

(παιδιά εγώ θέλω εκείνο το σκούρο στο βάθος... Πρέπει να είναι εκείνο που έχει βουτηξει τα ποδαράκια του στον κουβά με την μπογιά.)

• Like
Reactions: johnk and filefi

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Εχεις τα δικια σου @Orilis ,αλλα εκεινη την ωρα που μυαλο για φωτογραφιες!Εννοειται ομως πως θα επανορθωσω!10 ζητατε;;;20 θα βαζω!!!!
Οσο για το γλυκο...Αστα!Ακομη το μετανοιωνω!!!

• Like
Reactions: Orilis

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά καλά! Έτσι λες, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν. Θα σου κουοτάρω όταν θα γράφεις "δεν μπορώ και φωτογραφική και σφουγγαριστρα ταυτόχρονα".
Μετράτε μέρες σαν φαντάροι;

(για το γλυκό, συχωρείσαι, είχες ολόκληρο μπισκοτίνι στην αγκαλιά)

• Like
Reactions: filefi

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Μετραμε μερες δεν θα πει τιποτα!!!!Τωρα για τις φωτο,πιστεψε με,κι εγω να μην ανεβαζω,απο τον Φιλιπ δεν θα γλιτωσετε ευκολα!!(y)

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
'Ηρθε!!!Αφού κρίθηκε έτοιμη από τον κτηνίατρο και την εκτροφέα της,την πήραμε λίγες μέρες νωρίτερα!(Σήμερα κλείνουμε τις εννιά εβδομάδες)Είμασταν βέβαια λίγο απροετοίμαστοι, όσο αφορά την προίκα της,αλλά τελικά ίσως να ήταν και καλύτερα, γιατί κάθε στιγμή που περνάει, καταλαβαίνω με ποιον τρόπο πρέπει να φτιάξω τον χώρο της,ώστε να την εξυπηρετεί περισσότερο.DSC03210.JPG DSC03214-001.JPG DSC03215.JPG DSC03250.JPG DSC03265.JPG DSC03261.JPG DSC03254.JPG DSC03264.JPG
Χθες, με το που ήρθαμε, το κακόμοιρο ήταν σαν χαμένο.Μπήκαμε μαζί στο πάρκο του, για να το βάλουμε στην πάνα,αλλά τίποτα.Μετά απο λίγο πήρε μόνο του τον δρόμο για την φωλίτσα που του είχαμε φτιάξει με δυο κουβερτούλες,μύρισε μόνο το κουκλάκι με την μυρωδιά της μανούλας του, που μας είχε δώσει η Μπεάτα και κοιμήθηκε αμέσως.Έκανε τόσο ανήσυχο ύπνο, που πραγματικά το καταλυπηθήκαμε!
Μετά απο δυο ώρες ξυπνάει, και με το που κατεβαίνει από την φωλίτσα του, αρχίζει να κατουράει.Το αρπάζει ο Φίλιππας και το παει στην πάνα.Κάνει 2 σταγόνες εκεί κι αρχίζουμε τα μπράβο και τα χάδια!!
Καθαρίζω κι εγω(2 κουβερτάκια και μία μοκέτα με την μία η Cookie!),στρώνω άλλο κουβερτάκι και ξαναπάει κατευθείαν για ύπνο!Σαν χαμένο σας λέω το κουτάβι!Για να μην τα πολυλογώ,πάει κι αυτό το κουβερτάκι!!Λέω κι εγώ,θα βάλω μια πετσετούλα, μέχρι να προσανατολιστεί, και μετά βλέπουμε!Και ξανακοιμάται...και ξυπνάει μετά από λίγο....άλλο σκυλί!!!Τι χαρές να μας κάνει,το πως δεχόταν τα χάδια μας, ήταν το κάτι άλλο!Την πάμε στην πάνα, και κάνει και τσίσα και κακά!Χαρές και πανηγύρια!!Από εκείνη την στιγμή και μετά, δεν είχαμε ούτε μία σταγόνα εκτός πάνας.Για ανταμοιβή,της χαλάλισα ένα αγαπημένο μας σετ φανελένια σεντόνια,έξτρα απαλά και ζεστά, κι έτσι εχει δυο καινούργια κρεβατάκια, και πραγματικά την χάρηκε πολύ την καινούργια της φωλίτσα!
Κατα τα άλλα, περάσαμε ένα σχετικά ήσυχο πρώτο βράδυ, και μια (μέχρι στιγμής) ακόμη καλύτερη δεύτερη μέρα!!
Την έχουμε λατρέψει ήδη, και νομίζω, πως μας αγαπαει κι εκείνη!!!Μα αν δείτε τις αντιδράσεις τις σε κάποια πράγματα, θα τρελαθείτε!!Κάποιες στιγμές είμαι σίγουρη πως μας καταλαβαίνει!!!
Αύριο έχουμε ραντεβού στον κτηνίατρό μας, για να μας γνωρίσει!
Αυτά για την ώρα, γιατί αν τα γράψω όλα με λεπτομέρειες, θα χρειαστώ 7 σελίδες!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλώς τη δεχτήκατε τη μικρή και επισήμως και καλώς μπήκες στον κόσμο του σκυλογονιού με τις έγνοιες και τα ανελέητα κουταβίσματα (απολαυσε κάθε δευτερόλεπτο τους, γιατί περνάει γρήγορα)!!!

Πολλά μπράβο και στην @haviharakennel για την φροντίδα και προσοχή που μεγάλωσε τις φατσούλες!!!

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Ευχαριστούμε πάρα πολύ!Όλες οι στιγμές με την Cookie είναι πραγματικά τέλειες!!!@haviharakennel όταν με το καλό τακτοποιήσεις τα κουτάβια, σας περιμένουμε!!!

• Like
Reactions: haviharakennel

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Καλως τη δεχτηκατε την γλυκα σας! Να ειναι παντα ευτιχισμενη και να σας γεμιζει χαρες! Να της δωσεις πολλα πολλα φιλακια στη μουσουδιτσα:love:!

• Like

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
το post της Έφης γέμισε την καρδιά μου με πολύ χαρά. Αν και πρώτη φορά σκυλογονείς, η Έφη και ο Φίλιππας είναι υποδείγματα υπευθυνότητας και είμαι 1000% σίγουρη ότι η cookie θα περάσει παραμυθένια ζωή. Έχουμε τέλεια επικοινωνία, έτσι όπως πρέπει να είναι ο καθε εκτροφέας με τους "γονείς" του κουταβιού του. Συγχαρητήρια!!!
Η ελπίδα για την κυνοφιλία στην Ελλάδα δεν έσβησε ακόμα :)

Σε ευχαριστώ @ghelly! Εμένα αυτή η φροντίδα μου έδωσε πραγματικά μεγάλη απόλαυση, είναι φανταστική αίσθηση να τα βλέπεις να γεννιούνται , να μεγαλώνουν και να πηγαίνουν σε πολύ καλά σπίτια για να δίνουν χαρά στους ανθρώπους τους. Ξέχνάς όλα τα ξενύχτια και τα σφουγγαρίσματα ;)
Μακάρι όλα τα υπόλοιπα να έχουν εξίσου καλή τύχη.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Να σας ζησει και επισημα ! Πολυ μελαγχολικες οι φωτογραφιες ρε παιδι μου ! Αλλα παραλληλα και ομορφες ! Γενικα ολα τα κουταβια της γεννας μου αρεσαν πολυ,αν και δυσκολα μου αρεσουν σκυλια πλην του Group 5 :p

• Like