Η Cookie μας!

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Και βγήκε και διπλά χαμένη η κακομοίρα!!Το wubba της, έμεινε μέσα, γιατί μόλις φεύγουμε από ένα δωμάτιο, η πόρτα κλείνει!Αύριο θα της το δώσω τώρα!Κακούργα μάνα!!!

• Like
Reactions: haviharakennel

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Μην μου το κάνεις αυτό τώρα!!!Η αλήθεια είναι πως αν το έψαχνε, μάλλον θα της το έφερνα..Αλλά μην την κλαις!!Από παιχνίδια άλλο τιποτα!!

Χωρίς πλάκα τώρα!Έκανα βλακεία;Λες να της το φέρω;

• Like
Reactions: ghelly

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μην μου το κάνεις αυτό τώρα!!!Η αλήθεια είναι πως αν το έψαχνε, μάλλον θα της το έφερνα..Αλλά μην την κλαις!!Από παιχνίδια άλλο τιποτα!!

Χωρίς πλάκα τώρα!Έκανα βλακεία;Λες να της το φέρω;
Κάτσε καλέ ήσυχα... αμεσως να σε πιάσουν τύψεις!

• Like
Reactions: Orilis and filefi

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Ε λέω...πρωτάρα εγώ, πιο έμπειρη εσύ... Κάτσε μήπως έκανα βλακεία.

Αλλά τώρα βλέπω κάτι πιο σημαντικο!!Celine is 4 years & 1 day old!!!Να το χαίρεσαι το νίντζα!!Να είναι γερή δίπλα σου για πολλά πολλά χρόνια!!

• Like
Reactions: ghelly

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ε λέω...πρωτάρα εγώ, πιο έμπειρη εσύ... Κάτσε μήπως έκανα βλακεία.

Αλλά τώρα βλέπω κάτι πιο σημαντικο!!Celine is 4 years & 1 day old!!!Να το χαίρεσαι το νίντζα!!Να είναι γερή δίπλα σου για πολλά πολλά χρόνια!!
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Σου εύχομαι να νιώθεις κάθε μέρα με την Cookie αυτό το συναίσθημα πλήρους αγάπης που μου δίνει το νίντζα!!!:love::love:

• Like
Reactions: filefi

kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
38
Νομιζω αυτό είχε η γιαγιά μου στο μυαλό της οταν μίλαγε για κακομαθημένα μοναχοπαιδια... :p Εγώ με τις κάλτσες συγκινούμαι κιόλας, ότι θέλει κάτι δικό μου (και λιώνω από καμαρι και χαρά) :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

• Like
Reactions: filefi and ghelly

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Ευχαριστώ πολύ @ghelly !

Την δίνουν απλόχερα την αγάπη τους τα άτιμα!Πραγματικά απορούμε ώρες ώρες, γιατί ζήσαμε τόσα χρόνια χωρίς να έχουμε σκύλο!!
Μπράβο στο πανέξυπνο μωρό μου, ελπίζω της έδωσες πολλές λιχουδιές για αυτό που έκανε!!!

Και εμείς απορούμε πως ζήσαμε 3 χρόνια μόνο με ένα σκύλο ;)

• Like
Reactions: filefi and ghelly

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
48
Καβαλα
Όπως τα λες @kosmaki !Εδώ έχει τουμπάρει και την εκπαιδεύτριά της και κονομάει λιχουδίτσες και εκτός μαθήματος!Το μόνο που εύχομαι, είναι να έχουμε σωστή κρίση και να την κακομαθαίνουμε εκεί που δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία!

@haviharakennel στο έχω πει, ότι έχουμε ήδη αρχίσει να το σκεφτόμαστε!;)Και σου χρωστάω και ένα βίντεο από την βόλτα!Δεν το ξεχνάω, απλά εκείνη την ώρα, μια η επιβράβευση, μια η διόρθωση, εκείνο πάει πίσω!

• Like
Reactions: kosmaki