όταν λες η συμβίωση ? τι χαρακτήρα έχει ο σκύλος σου εκτός με το θέμα με τα παιδιά σου ?Όχι φίλε μου ούτε κατά διάνοια δεν σκέφτομαι να τον δώσω γιατί δεν μου κάνει πλέον μετά από τόσα χρόνια. Όταν τον βλέπω να αγριεύει στα παιδιά μου στεναχωριέμαι δεν θυμώνω γιατί βλέπω ότι τα παιδιά μου δεν μπορούν να έχουν σκύλο εξ'αιτίας των δικών μου λαθών. Ότι και να λένε κάποιοι εγώ ακόμη θυμάμαι τον Φοίβο μου εκεί που ορμούσε με τα πόδια πάνω στη σύζυγό μου όταν κατάλαβε ότι είναι έγγυος να πηγαίνει πλέον και να τρίβεται στην κοιλιά της.Και τώρα όσο και να φαίνεται ψεύτικο σε κάποιους μου έρχονται δάκρυα στα μάτια στη σκέψη. Θέλω να βρω έναν τρόπο ο Φοίβος το μωρό μου που με κοροιδεύουν πολλοί όταν τον λέω έτσι και βλέπουν ένα ¨σκύλο δολοφόνο που ακούν στις ειδήσεις ότι έφαγε κόσμο" να πεθάνει στα χέρια μου αλλά και τα βιολογικά μου παιδιά να μεγαλώσουν με την εμπειρία του να έχουν έναν σκύλο για μικρό τους αδελφό. Υπάρχει κανείς που να μου προτείνει πως θα μπορούσε να γίνει αυτή η συμβίωση δύο σκύλων?
Συνήθως τα σκυλιά ειναι ανεκτικά με τα κουτάβια αλλά αν αυτό το συνήθως ισχύει και σε εσένα θα πρέπει να το γνωρίζεις εσύ.
Δεν ξέρω για τις άλλες φυλές που ρώτησες , στο μυαλό μου τις έχω για πιο δύσκολες από το ροτ, το ροτ όπως το γνώρισα εγώ μέσα από τον δικό μου είναι είναι ο απόλυτος οικογενειακός σκύλος , αλλά θα πρέπει (όπως όλοι οι σκύλοι ) να ζει με την οικογένεια του και όχι απομονωμένος.
Έχεις σκεφτεί την περίπτωση να πάρεις ένα θηλυκό σκύλο ? που να μοιράζεται τον χρόνο του με τον Φοίβο όταν είναι έξω και με τα παιδιά σου όταν ειναι μέσα ?