Θα ήθελα να υιοθετήσω αλλά...

sofi22

Member
11 Ιανουαρίου 2010
14
0
Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος που εβαλα το post.αν οχι ας το μετακινηση ο admin.Ψαχνω εδω και καιρο να παρω ενα σκυλακι και σκεφτηκα οτι θα ηταν καλυτερα να ιοθετουσα ενα που το εχει αναγκη!βρηκα μερικα σκυλακια αλλα το ποβλημα ειναι οτι μενω κοζανη και τα περισσοτερα ειναι στην αθηνα οποτε ειναι δυσκολο να τα παρω!αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου δωσει σκυλο,κουταβι κτλπ απο κοζανη ή να μπορει με καποιο τροπο να ερθει το σκυλι εδω?η ακομα να μου προτυνει καποιο τροπο καποιος να το μεταφαρω απο αθηνα κτλπ.οποιος εχει κατι ας μου στειλει π.μ. εδω.Ευχαριστω!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
γιατί δεν ξεκινας επικοινωνία με αυτα που ηδη βρηκες και σου αρεσουν...
ανελυσε τους το προβλημα σου και ειμαι σιγουρος οτι αν υπαρχει διαθεση θα βρεθει λύση...
(εδώ τα στελνουν απο ή και στο εξωτερικό τα κουταβια...)

πες μας ταυτοχρονα λιγα πραματα για σενα....
πως το σκεφτεσαι ... το σκυλακι μαζι σου... ηλικια ( περιπου...:p) ελευθερο χρονο.... ποσο χρονο θα ασκεισαι μαζι του... σαρεσει μεγαλοσωμο η μικροσωμο... κλπ

sofi22

Member
11 Ιανουαρίου 2010
14
0
γιατί δεν ξεκινας επικοινωνία με αυτα που ηδη βρηκες και σου αρεσουν...
ανελυσε τους το προβλημα σου και ειμαι σιγουρος οτι αν υπαρχει διαθεση θα βρεθει λύση...
(εδώ τα στελνουν απο ή και στο εξωτερικό τα κουταβια...)

πες μας ταυτοχρονα λιγα πραματα για σενα....
πως το σκεφτεσαι ... το σκυλακι μαζι σου... ηλικια ( περιπου...:p) ελευθερο χρονο.... ποσο χρονο θα ασκεισαι μαζι του... σαρεσει μεγαλοσωμο η μικροσωμο... κλπ
γενικα εκανα προσπαθειες αλλα δεν καταφερα τιποτα.ψαχνω ενα σκυλο δεν εχω προτιμησεις γιατι θα ειναι δυσκολο να βρω.γενικα εχω χρονο για το σκυλο..δεν ειναι η πρωτη μου εμπειρια με σκυλο.

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
μπορεις να δεις και τις δικες μου αγγελιες. αν σε ενδιαφερει καποιο μπορω να μιλησω με την κυρια που τα φιλοξενει και ισως μπορεσουμε να τα μεταφερουμε Κοζανη.
α!εχω και μια αγγελια που λεει οτι υιοθετηθηκαν τα σκυλακια αλλα τελικα εχει μεινει ενα ημιαιμο μαλλον σεττερακι!:(

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
σκέψου επίσης και την περίπτωση να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο απο την Κοζάνη

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
σκέψου επίσης και την περίπτωση να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο απο την Κοζάνη
πολυ σωστα!
επισης ψαξε και πιο κοντινες πολεις να δεις τι υπαρχει και ψαξε στο facebook εχει πολλες ομαδες για αδεσποτα!
σιγουρα με καποιον τροπο κατι θα βρεις!:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πάντως η strayshelp εχει ξεκινήσει ένα πολύ καλό πρόγραμμα με εθελοντές σε όλη την Ελλάδα που τσεκάρουν τους υποψήφιους ανάδοχους:

Επισκέπτες υιοθεσίας

Επιπλέον, εσύ δεν σκοπεύεις να κατέβεις κάποια στιγμή στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη? Νομίζω οτι αν πραγματικά θέλεις σκυλάκι, αξίζει να κάνεις το ταξίδι. :)

Τέλος, αδεσποτα δεν έχει η Κοζάνη να πάρεις κάποιο απο το δρόμο?

Πες μας πάντως λιγο περισσότερα για το τι ψάχνεις (μικρό, μεγάλο, φύλακα, του καναπέ, μαλιαρό, κοντότριχο κτλ) οπως επίσης και για τις συνθήκες της ζωής σου, ωστε να βοηθήσουμε αν μπορούμε περισσότερο.:)

sofi22

Member
11 Ιανουαρίου 2010
14
0
εχει αδεσποτα η κοζανη αν και τωρα τελευταια δεν τα βλεπω και πολυ.δεν εχω δει πουθενα ομως κουταβακι.αν επερνα ενα απο τον δρομο θα προτιμουσα να ηταν κουταβι.θεσσαλονικη και να παω δεν μπορω να το φερω με κτελ η με τρενο γιατι δεν αφηνουν νομιζω!δεν εχω προβλημα για το μεγεθος ,θα το προτιμουσα κοντοτιχο ομως!!χρονο εχω ακετο οπως και ορεξη..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν πιστεύεις ότι αξίζει να πας να το δεις?
Δηλαδή λίγα χιλιόμετρα δεν αξίζουν για να βρείς τον αυριανό σου φίλο?
Εχεις προηγουμενη εμπειρία από σκυλιά?

Έχω την εντύπωση πως αφήνουν σε κτελ αρκεί να είναι σε κουτί μεταφοράς.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν θέλεις κοντότριχο για να μη μαδάει...θα σε στεναχωρήσω αλλά μαδάνε άσχημα!!
Αν είναι πολύ κουτάβι και μικρό στο τρένο δεν θα έχεις πρόβλημα, αν το έχεις μεσα σε υφασματινη τσάντα μεταφορας.
Επίσης, νομίζω ότι υπάρχουν και Σωματεια , αν δεν κανω λάθος που στέλνουν και εκτος Αθήνας σκυλιά..
Έχεις μπει στα Site που αναφέρουν σκυλά για υιοθεσια ..?
www.adespoto.gr www.pets.gr www.himaira.gr
Για ρίξε μία ματιά..έχει και σκυλιά από άλλες πολεις... :)

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Καλησπερα.Αν βρεις καποιο κουταβι απο Αθηνα στο φερνω εγω Κοζανη.Θα ανεβω Σερρες στις 30/01 αλλα επειδη ειναι κλειστος ο δρομος στα Τεμπη λεμε να παμε απο Δομοκο-Γρεβεβα-Εγνατια, οποτε περναμε ακριβως εξω απο την Κοζανη, δε μας ειναι κοπος να το φερουμε.:)
Ενημερωσε για να ξερουμε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78