Εννοειται!! Παντα!!
Με την Ζηνα δεν ξερεις πότε θα πεταχτει πανω στο πεδοδρομιο ο ντελιβερας με το μηχανακι ή ο ποδηλατης ή καποιος πεζος στην γωνια και θα την πατησει.
Με την Ηρα κοιταζω για αλλους λογους.
Με την Κάρλα δεν έχω πρόβλημα, το σκυλί αυτό είναι πρόβατο σε βαθμό απελπισίας. Μπορεί να περνάμε δίπλα από σκυλιά που σφάζονται και αυτή απλά αποφεύγει και συνεχίζει λες και δεν τρέχει τίποτα. Το πρόβλημα της Κάρλας - που δεν είναι πρόβλημα στην ουσία - είναι ότι είναι πολύ αργή (το παρατσούκλι της είναι "φέεεεεεετα!"). Αυτό το σκυλί είναι αυτό που λέμε "¨Χαλλλλλλλαρά!" ή σκυλί για γέρους όπως την είπε η FrenchieFan τις προάλες.
Όταν βγαίνω βόλτα τσεκάρω πάντα "στη γωνία" για
- Τυχόν αδέσποτο που δεν το ξέρω (γιατί με κάποια από αυτά είμαστε "φίλοι" οπότε όλα οκ)
- Σκανάρω το έδαφος και οπουδήποτε μπορεί να μυρίσει (για φόλες φυσικά)
Ο συνδυασμός τώρα Κάρλα-Pepper έχει τη δυσκολία ότι η μεν "Φέεεεεεεεεεεετα" έχει το δικό της ρυθμό, η δε μικρή ενθουσιάζεται αν δει άλλο σκύλο-γάτα. Έχω βρεθεί σε σχήμα "v", συνήθως με την Κάρλα πίσω μου (σιγά ρε μάνα - τι βιαζόσαστε!) και την Πέππερ μπροστά.
Πάντως το ενιαίο λουρί - είτε είναι προέκταση "v" - είτε είναι το εκπαιδευτικό που το χρησιμοποιείς σαν "v" δεν βολεύει γιατί μπορεί να βρεθείς αγκαλιά με το δέντρο...