Θελω να αγορασω ενα jack russel.Αλλα.....

Status
Κλειδωμένο θέμα

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
δεν υπαρχει σκυλος να μη κανει σκατουλες και να μη θελει βολτα καθε μερα βολτα αν δεν θελεις τετιο σκυλο παρε λουτρινο . τωρα αν επιμενεις
για σκυλο λιγο στιβαρο και κοντο σκεψου το μπουλ ντογκ.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλα ρε παιδιά σοβαρολογούμε?? ο άνθρωπος δεν έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του.... δεν είναι τρελαμένος με καμιά ράτσα..... γιατί να πάρει καθαρόαιμο???

Blackheart

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2008
157
0
39
εδώ γύρω..
Ναι, συμφωνώ..
Ίσως ξέφυγα λιγάκι...
Μπόλικο κάψιμο τα κουίζ...

Τεσπα.. Καλά θα κάνει να κοιτάξει και αυτά.. Μιας και δεν ζητάει και κάτι συγκεκριμένο..

Δες και εδώ στο σάιτ στα χαρίζονται! Και φάτσες και μικρά θα βρεις!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Dog Breed Info Center Search Results

• Sorry, using your search criteria, no dogs were found.

αυτό μ έβγαλε στην σελίδα.. ουουπςς
Να διώξεις λοιπόν τα σκυλιά που έχεις και να μην διανοηθείς να πάρεις ξανά γιατί δεν σου ταιριάζουν τα σκυλιά εσένα!!!!!:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:maria::maria::maria::maria::D:D:D:D:D

Εγώ είπα την σελίδα όχι για να πα΄ρει καθαρόαιμο αλλά γιατί έχει ένα αρκετά καλό ερωτηματολόγιο το εν λόγω κουίζ και πιστέυω ότι μπορεί να σε βοηθήσει να κατασταλάξεις στα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν!!!:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γιατί όχι?
Γιατί πρέπει να είσαι εξαιρετικά ενημερωμένος και ψαγμένος για να βρείς καλό καθαρόαιμο... και να ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι ζητάς και πως θα το βρεις... δε νομίζω ότι ο φίλος μας υπάγεται σ'αυτή την κατηγορία. Οπότε καλύτερα ένα ημίαιμο, παρά το λάθος καθαρόαιμο....

manolis

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2009
50
0
Ελλαδα
Λοιπον οι γονεις μου μιλησαν με την κοπελα για το jack russel και θελουν και αυτοι jack russel τωρα;)Η κοπελα δουλευει σε εκτροφειο,που ομως κουρευει σκυλους,εχει και ξενοδοχειο σκυλων και κανει και στειρωσεις απο οτι καταλαβα.Ειναι καθαροαιμο 100 τις 100.Κανονικα το πουλανε 1200 ευρο αλλα εμενα θα μου το κανει δωρο.Οποτε ολα οκ χαρτια εχει.Τον Μαιο περιπου θα το εχω.;)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
foibos κ εγω το ιδιο επαθα,μηπως να το γυρισω σε γατα?
Να το γυρίσεις σε γάτα άμεσα!!!!!:p:p:p:p
Εμένα που μου έβγαλε ότι μου κάνει και το bloodhound και το Fila και το Sarpei και το Rottie και το Poodle Standard και το Golden Retriever, δηλαδή ότι να' ναι από χαρακτήρα εμφάνιση και μέγεθος να πάω στον Ψυχίατρο;;;;;;;;;;:p:p:p:p:p

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
εγω δεν καταλαβαινω γιατι τζακ ρασελ...συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν κανετε για τετοιο σκυλι...δεν ειναι καθολου ευκολη ρατσα....θα πρεπει να εχετε πληρη επιγνωση για τι σκυλι προκειται..ετυχε γνωστη σας τωρα και εχει κουταβια..ε και? ψαξτε το πιο υπευθυνα...

manolis

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2009
50
0
Ελλαδα
Παιδια λαθος 1600 ευρω.Ειναι σπανιο ειδος jack russel αφου ειναι Μαυρο.Και μην το παρακανετε δηλαδη οι αλοι που εχουν jack russel ειναι πιο υπευθηνοι το σκεφτηκαμε πολυ καλα.Μου κανουν τετοιο δωρο και θα πω οχι?:mad:Και αυτοι που εχουν πως τα καταφερνουν??Eιναι πιο εξυπνη???:mad:ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!!!ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.Ο ΚΑΘΕΝΑς ΜΑΣ.

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το θέμα δεν είναι τα λεγόμενα σου φίλε μου, είναι ότι μας κάνεις πλάκα και μάλιστα χονδροειδέστατη!
Δεν πας να παίξεις αλλού?

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
36
δεν ξερω αν κανει η οχι πλακα το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι ανωριμος κι ισως φταιει και η ηλικια γι αυτο...:cool:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης