Θετικος στο καλαζαρ 1/1600

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
Ελπιζω κ ο δικος μου να ανταποκριθει το ιδιο καλα!
Τεταρτη λογικα θα ερθει το φαρμακο κ θα το ξεκινησω την ιδια μερα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
ηδη το παραγγειλα απο πρωι που πηρα καμια 10αρια γνωμες ακομα
Οτι κίνηση κάνεις, θα πρέπει να στηρίζεται, αποκλειστικά και μόνο, σε ιατρική συμβουλή. Επουδενί, σε προσωπική εκτίμηση, και γνώμες φίλων και γνωστών/αγνώστων.

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
γνωμες κτηνιατρων πηρα απο σχεδον ολο το λεκανοπεδιο.
οχι φιλων κ γνωστων

• Like
Reactions: mareco

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Ο γιατρός που ανέφερες σου πρότεινε μόνο zylapour. Πήρες και άλλη γνώμη μετά από αυτόν; Και ποιά αγωγή θα ακολουθήσεις τελικά; Zylapour με τέτοιο τίτλο επειδή οι εξετάσεις του είναι καλές στο δικό μου μυαλό μεταφράζεται ως εξής: Ας πάρει το πιο ανώδυνο φάρμακο που υπάρχει τώρα και όταν το καλαζάρ χτυπήσει ζωτικά όργανα βλέπουμε...:sick::mad:
Εγώ βλέπω ότι έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να σώσεις τον σκύλο σου μιας και οι εξετάσεις του είναι τέλειες άρα το καλαζάρ δεν τον έχει βλάψει ακόμη.
Πώς σκέφτεσαι να προχωρήσεις;

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
Παιδια, ψυχραιμια και να διαβαζουμε προσεχτικα τα ποστ.
Ναι μια γιατρος με συμβουλεψε μονο ζυλαπουρ αλλα στη συνεχεια πηρα κ αλλες γνωμες και εχω παραγγειλει ηδη ,οπως εγραψα νωριτερα, το μιλτεφοραν κ αυριο μεθαυριο ξεκιναω την αγωγη του. :)

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Παιδια, ψυχραιμια και να διαβαζουμε προσεχτικα τα ποστ.
Ναι μια γιατρος με συμβουλεψε μονο ζυλαπουρ αλλα στη συνεχεια πηρα κ αλλες γνωμες και εχω παραγγειλει ηδη ,οπως εγραψα νωριτερα, το μιλτεφοραν κ αυριο μεθαυριο ξεκιναω την αγωγη του. :)
Με ψυχραιμία σου απαντάμε αγαπητέ, συγνώμη που δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλα τα ποστ και χαίρομαι για την επιλογή σου!

• Like
Reactions: lostresam

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
την Παρασκευη βγηκαν οι επαναληπτικες για το καλαζαρ.
Τιτλος 1/6400 !!! :cry:
Πραγματικα εχω φρικαρει
Μιλησα με τη γιατρου που τον παρακολουθει κ μου ειπε να κανουμε παλι στο ιδιο εργαστηριο(παστερ) για μην τυχον λαθος,αν βγει το ιδιο τοτε παλι κυκλος μιλτεφοραν κ επανελεγχος βιοχημικες.
Επισης μου προτεινε να δωσω κ leisguard (το ζυλαπουρ το παιρνει κανονικα ολο αυτον τον καιρο)
Το μονο που με "καθησυχάζει" ειναι η κλινικη εικονα του σκυλου...ενεργητικος,τρωει,παιζει,στα κιλα του κ χωρις καποιο περιστατικο διαρροιας με αιμα-αιματοουριας.
Το μονο συμπτωμα ειναι ενα κακαλακι μυξας στη μυτη οταν ξυπναει το πρωι
Τι να πω ρε παιδια,πραγματικα επεσα απο τα συννεφα.
Ελπιζω να ειναι λαθος

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
1/6400??????
Ούτε που έχω ξανακούσει τόσο μεγάλο τίτλο :confused:
Κι ενώ συγχρόνως του κάνεις θεραπεία?!
Τι να πω...ελπίζω πραγματικά να είναι λάθος o_O

Όπως και να 'χει, η κλινική του κατάσταση είναι πράγματι πολύ ενθαρρυντική. Εύχομαι τα καλύτερα.

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
1/6400??????
Ούτε που έχω ξανακούσει τόσο μεγάλο τίτλο :confused:
Κι ενώ συγχρόνως του κάνεις θεραπεία?!
Τι να πω...ελπίζω πραγματικά να είναι λάθος o_O

Όπως και να 'χει, η κλινική του κατάσταση είναι πράγματι πολύ ενθαρρυντική. Εύχομαι τα καλύτερα.
την ειχε κανει με μιλτεφοραν πριν 6 μηνες,μονο ζυλαπουρ παιρνει
Αλλα κ παλι να αυξηθει τοσο πολυ δεν εξηγειται..

• Like

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
Της το ειπα για antishmania (το ανιστοιχο που κυκλοφορει νομιμα) αλλα το φοβαται μη του πειραξει νεφρα συκωτι. Βιοχημικες που ειχαμε κανει τον οκτωμβρη ηταν ολα οκ εκτος της αλβουμινης που ηταν λιγο χαμηλη. Βεβαια ειμαι αρκετα δύσπιστος στο αν κανει τιποτα ο 2ος κυκλος με το ιδιο φαρμακο.Την πρωτη φορα - οπως αποδειχθηκε- δεν εκανε απολυτως τιποτα.

• Like
Reactions: vrmode

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.617
11.008
Athens
Η θεραπεία με γλουκαντιμ είναι βαριά (μια φορά την εβδομάδα κάνεις τσεκ νεφρά και συκώτι), ωστόσο σύμφωνα με κάποιους γιατρούς πιο αποτελεσματική. Σε εμάς τουλάχιστο δούλεψε καλά. Ο δικός μου ντοκ το μλτεφοράν δεν το έχει σε υπόληψη, παρά μόνο σε σκύλους που για λόγους υγείας ή άλλους δεν μπορούν να κάνουν τις ενέσεις γκλουκαντιμ.

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
Τι να πω, θα της το ξαναπεταξω.
Αλλη μια γνωμη που πηρα ηταν να μην δωσω ακομα καποιο απο τα 2 φαρμακα,αργεί να πεσει ο τιτλος κ να δωσω μονο προς το παρών leisguard κ το ζυλαπουρ.
Βεβαια με προβληματιζει οτι ανεβηκε απο το να μεινει στασιμος ή εστω να κατεβει λίγο

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
Αυριο θα παρω κ την γνωμη του Κουμαρελα απο την Τριπολη,εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτον.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.617
11.008
Athens
Ο τίτλος δεν πέφτει μπαμ με την μία - παίρνει κάποιους μήνες. Αλλά δεν πρέπει να ανεβαίνει εφόσον έκανες θεραπεία θα έπρεπε να είχε πέσει π.χ. στο 1/800 σε κανα τρίμηνο. Που πάει να πει ότι δεν ανταποκρίθηκε στη θεραπεία.

• Like

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
Μιλησα με τον κτηνιατρο απο τη τριπολη που θεωρειτε κορυφη σε αυτα τα θεματα.
Μου ειπε αντι για ζυλαπουρ να δινω ζυλουρικ (το μπλε) καθως ειναι βραδιας αποδεσμευσης(κατι τετοιο) κ δρα συνολικα καλυτερα.
Επισης μου ειπε οτι το μιλτεφοραν δεν το πιστευει καθολου,αντιθετα τις ενεσεις με βαση της εμπειριας του εδω κ 30 χρονια αποδιδουν καλυτερα με την προυποθεση οτι νεφρα ειναι οκ.
Περιμενω τις βιοχημικες κ εφοσον το επιτρεπουν ξεκιναμε ενεσεις μερα παρα μερα για 40 μερες (20 ενεσεις)
Βιοχημεικο ελεγχο μου ειπε κατα τη διαρκεια της θεραπειας ανα βδομαδα οχι καθε 3 μερες εκτος αν δω οτι δεν τρωει κουνιετε κτλ.
Κατι τελευταιο που θελω την γνωμη σας...τα 50ml (θα χρειαστω 200) εχουν στην ελλαδα 50 ευρω, κ σε ισπανικο κτηνιατρικο φαρμακειο τα βρισκω 30ε (!!)
Θα το εμπιστευοσασταν? https://www.farmaciaveterinaria.es/index.php?main_page=product_info&cPath=12_34_106&products_id=2517

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Το μέλος @sis είχε δώσει λινκ με αυτό το site πρόσφατα, ίσως έχει προσωπική εμπειρία?

Το συγκεκριμένο φάρμακο όμως, πολύ φοβάμαι, πως:

Uso veterinario. Medicamento sujeto a prescripción veterinaria.
Administración exclusiva por el veterinario.

Μόνο με συνταγή θα το δώσουν, και χορήγηση μόνο από κτηνίατρο. Το δεύτερο δεν ξέρω αν το ελέγχουν με κάποιο τρόπο, συνταγή πάντως θα πρέπει να τους στείλεις πριν το παραγγείλεις. Στείλτους ένα email, δεν χάνεις και τίποτα.

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
Toυς ρωτησα δεν χρειαζονται τιποτα για το εξωτερικο.
Εγχωρια ισως ζητουσαν.
Το σκυλι το πιο πιθανο ειναι να το ειχε οταν τον πηρα (γεναρης του 17) μιας κ εμφανισε υψηλο τιτλο τον ιουλιο (1/1600)
Βεβαια τιποτα δεν αποκλειεται.Με σκαλιμπορ κ βεκτρα οπου το πρωτο το εβαλα απο μαρτη κ πηρα νεο τον Ιουνιο. Κ καλοκαιρι σιτρονελα. Αν ειναι θα τσιμπησει παιδια τιποτα δε καλυπτει 100%
ΕDIT δεν ειχα προσεξει οτι ειπες απο ιουλιο ως τωρα
Ταμπερ κ τριακτ μεχρι αρκες νοεμβρη κ μετα μονο σιτρονελλα.
Σιγουρα δεν αποκλειεται η επαναμολυνση τετοια γκαντεμια που μας δερνει.

• Like
Reactions: ioanna a

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr