Δεν θεωρώ οτι είναι Αρνί. ΚΑΘΟΛΟΥ.
Είναι πολύ μικρός και σε πολύ λάθος χέρια. Ο ιδιοκτήτης του φοβάται (και φοβόταν) ΟΛΟΥΣ τους σκύλους του (όταν τον μαλώνουν).
Και δεν θεωρώ πως έχει καλό χαρακτήρα. ΕΙΧΕ. Λίγο μικρότερος. Αλλαξε.
Κι ο δικός μου "αρνί" ήταν μικρός. Μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ακόμα....
Βέβαια, δεν τα πάει ποτέ τα σκυλιά του πουθενά αυτός (εκτός από εκθέσεις). Δεν ζήτησε ποτέ να είναι πραγματικοί σκύλοι και όχι διακοσμητικά μόνο. Κινδυνεύεις λιγότερο έτσι (όταν δεν τα ενοχλείς ποτέ).
Βασικά δεν ζήτησε τίποτα και δεν έδωσε ποτέ τίποτα σε σκύλο. Βρήκες άτομο για να με συγκρίνεις, Μπράβο σου.
Όσο για το αν αναρωτιώμουν άν θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι αλλίως, μπορώ να σου πω πως ΑΚΟΜΗ το κάνω. Γιατί μου λείπει ακόμη. Σκεφτόμουν τις προάλλες, αν τον είχα στειρώσει πολύ μικρό θα το είχε κάνει;;;; Διάφορα τέτοια. ΠΟΛΥ μετά έψαξα για κληρονομικά προβλήματα. Αν και για το κορίτσι το ήξερα 2 χρόνια ίδη.
Όσο για την εκτροφή, πως είναι δυνατόν να σου λέω πως τα άλλα δύο σκυλιά θανατώθηκαν από εκτροφείς, πως η μάνα έχει κακή φήμη στη χώρα της (και είναι νεκρή κι αυτή) και να διανοείσαι ΑΚΟΜΗ πως ΙΣΩΣ να ΜΗΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΕΚΤΡΟΦΗ!
Μήπως κι εκείνοι έκαναν λάθος που θανάτωσαν τ 'αδέρφια;
Να τους ενημερώσω. Να τους δώσεις καμιά συμβουλη.
Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Γιατί κοιμάσαι πραγματικά!
Πληροφοριακά σου λέω πως το αρνί που ανέφερες είναι ανηψιός του δικού μου. Γιός του αδερφού του. ΙΔΙΑ ΜΑΝΑ.
Υπόψην.
Αν Ο Χάμλετ κατέβαζε τη Μούρη του Γιάννη, θα σου έλεγα πως κακώς αγόρασες ένα σκύλο 16 μηνών με εμφανές πρόβλημα χαρακτήρα (φοβικός/νευρικός) ενώ φαινόταν κι έντονα μάλιστα από την πρώτη στιγμή.
Πως όταν αγοράζεις ένα σκύλο ΜΟΝΟ με βάση τα χαρτιά και την ομορφιά του, ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ. Εγώ τουλάχιστον το μεγάλωσα από μωρό, υπο της καλύτερες συνθήκες ΡΙΣΚΑΡΑ τα πάντα (παίρνοντας μωρό) γιατί ήθελα ΠΡΩΤΑ καλό χαρακτήρα και μετά όλα τ' άλλα. ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ στη Στοκχόλημη (και το σόι όλο). Και όλ' αυτά για ένα τόνο ΠΟΝΟ;
Κανόνισε απόγονός του εκτροφείου σου να προκαλέσει τέτοιο πόνο. Εκεί να δεις αυτοκριτική που θα χρειαστεί να κάνεις.΄
Δεν έκανα τίποτα λάθος κατά τη γνώμη μου. Ειληκρινά το πιστεύω αυτό.
ΑΛΛΑ, τουλάχιστον εγώ ΑΝ έκανα λάθη, επιρέασα ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.
Εσύ με το χαλαρό στυλ που εκτρέφεις (με κανένα ενδιαφέρον για τον χαρακτήρα) ενδέχεται να επηρεάσεις άλλα σπίτια και οικογένειες. Να προκαλέσεις πόνο σε ΑΛΛΟΥΣ που απλώς έκαναν το λάθος να σ' εμπιστευτούν.
Το ότι δεν έχω ΚΑΜΙΑ συμπαράσταση από εσένα ενώ τον "αγαπούσες" όπως λες θα μου μείνει αξέχαστο. Σου εύχομαι να μην σου συμβεί κάτι παρόμοιο ποτέ με τον Χάμλετ. Αλλά περισσότερο σου εύχομαι να κάνει καλούς απογόνους με πολύ πιο σταθερό χαρακτήρα από τον πατέρα τους. Να είσαι καλά.
Το θέμα μας ήταν "Να το παίζεις Θεός". Και μάλλον είπα ότι είχα να πω. Ολοι το παίζουμε "θεοί" ενίωτε. Τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να μην κάνουμε κακό σε άλλους, παίζοντας αυτό το "παιχνίδι".
Εγώ έχω την συνείδησή μου καθαρή.