Μαγκες καλησπερα σε ολους.Εχω ενα γερμανικο ποιμενικό αυθεντικό.Ειναι 8,5 μηνων.Όταν ηταν 5 μηνών χτύπησε το ποδι του πηδώντας απο το παραθυρο του αυτοκινητου εξω.Έσκασε άτσαλα κάτω και χτυπησε ψηλα στον ώμο το μπροστά αριστερά πόδι.Του εβγαλα ακτινογραφιες και δεν εδειξαν τιποτα σπάσιμο η ράγισμα οστών,ούτε εξάρθρωση ώμου.Έκτιμήθηκε από τον γιατρό ότι είναι φλεγμονή.Ο σκύλος έχει φάει ένα τσουβάλι αντιφλεγμονώδη χάπια αλλά το πόδι δεν λέει να φτιάξει.Ύστερα από 3,5 μήνες,δηλαδή πρόσφατα του ξαναέβγαλα ακτινογραφίες και πάλι δεν δείξανε τίποτα σπάσιμο και τέτοια,μόνο που παρατηρήθηκε μια μάζα πάνω στην άρθρωση (όχι όγκος)η οποία εμποδίζει τον σκυλο να περπατήσει καλά.Ο γιατρός μου ο οποίος θεωρείτε πολυ καλος όντας χειρουργός ορθοπεδικός μου εξήγησε οτι είχε δημιουργηθεί αιμάτωμα στην περιοχή και στην συνέχεια κόλλησε πάνω στο αιμάτωμα ασβέστιο και εχει τώρα μια μάζα απο ασβέστωμα γύρω απο την άρθρωση που εμποδίζει τον σκύλο να περπατήσει καλά.Το αποτέλεσμα ειναι πως όταν ο σκύλος τρώει χάπια αντιφλεγμονώδη,πετάει,μόλις του τα κόψω αμέσως κουτσαίνει.Τα χάπια που του δίνω ειναι RYMADILE, ή PREVICOX.Ο γιατρός μου να μην σας τα πολυλογώ έχει ψιλοσηκώσει τα χέρια ψηλά λέγοντας μου οτι ίσως περάσει απο μονο του επειδη ο ώμος ειναι ύπουλο σημείο,και ότι χειρουργειο δεν θα βοηθήσει σε τίποτα.Έχω στείλει τις ακτινογραφίες σε εναν άλλον επίσης κορυφαίο χειρουργό ορθοπεδικό που ειδικεύετε στον ώμο και περιμένω απάντηση με τις ελπιδες μου μηδαμινές δεν σας κρύβω.Αν κάποιος έχει ξανακούσει παρόμοια ιστορία και γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει ας το γράψει.Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων όλους!!!