Καλήσπερα,αγωρασα μια σκυλιτσα πριν μια βδομαδα μου την εφεραν απο το αγρινιο ειναι καθαροαιμη αγιου βερναδου ειναι 2,5 χρονον και 49 κιλα,η σκυλιτσα ηταν πολυ αδυνατη πραγμα υποπτο αλλα ο τυπος που μου την εδωσε μου ειπε οτι την ειχε σε ενα χωραφι με αλλα ζωα και την ταιζε αποφαγια...ηταν παραμελιμενη η σκυλιτσα φενοτανε...τελος παντον μην πολυλογο..η σκυλιτσα ηταν μεσα στην ορεξη και στο να πεξει αλλα και στο να φαει..φενοταν το σκυλι οτι πιναγε πολυ γιατι οσο και να του εβαζες θα ετρωγε..σημερα το πηγα στον γιατρο και μου ειπε οτι οι εξετασεις δεν βγηκαν καλες και καναμε τεστ για καλαζαρ και βγηκε θετικο...το κοστος για να συντηρησω το σκυλι οπως μου ειπε ειναι πολυ υψηλο λογο του βαρους του σκυλου...εχω φρικαρει...το να το δωσω πισω ειναι το πιο ευκολο αλλα ξερω οτι δεν θα εχει καλη καταλιξει το σκυλι..εχω στεναχωρηθει πολυ και δεν ξερω τι να κανω..το να το κρατησω εαν ειναι θετικο δεν μπορω...γιατι μου ειπε οτι με την σκνιπα μεταφερεται και στον ανθρωπο και εχω εγκιο γηνεκα σπιτι δεν το ρισκαρω...εγω και ενα γκριφον στο σπιτι που φοβαμαι μην το κολησει και αυτο..!τι με σημβουλευεται να κανω αυριο θα παω σε αλλους δυο κτηνιατρους να παρω 2 και 3 γνωμη...!