ρε συ απο χθες εχω στεναχωρηθει παρα πολυ,ενταξει συμφωνω οτι δεν ηταν καλη επιλογη αλλα απο κι κια περα το θεμα ειναι πως να κανω το σκυλι καλα..απλα να γλιτωσω οτι μπορω γιατι δεν ειμαι κανενας υψιλομισθος ουτε κανενα goldenboy απλα μου αρεσουν και αγαπαω τα σκυλια...αυτο ειναι ολο και πιστευω οτι και αυτο που πηρα τωρα θα εχει καλητερη τυχη απο ενα χωραφι με προβατα και αλλα ζωα να τρωει ψωμια και αποφαγια το πρωτο πραγμα που μου ειρθε στο μυαλο ηταν οτι θα ειχε σκουλικια..δεν φενεται το σκυλι για καλαζαρ δεν εχει σημαδια ορεξη αυθονη παιχνιδιαρα μεχρη αηδιας πλιγες πουθενα νιχια κανονικα...!!!γιαυτο το πηρα και οχι να κανω εμποριο!μια γεννα θα εκανα οπως εχω γραψει σε αλλο ποστ αλλα οχι για να γινω πλουσιος αλλα να κρατησω ενα κουταβι γιατι ο βρουτο ειναι ειδει 6χρονον και ολοι ξερετε οτι τα μεγαλοσωμα σκυλια σπανια ζουν πανω απο 10 χριονια!δεν εχω να πω κατι αλλο παω να δω τι θα μου πει και ο αλλος κτηνιατρος μιμπος εχει κανει λαθος διαγνωση ο δικος μου η υπερεβαλε!!!!! ο ιδιοκτητης ηταν γιρο στα 45!