ΚΑΛΑΖΑΡ 1/400

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
ρε συ απο χθες εχω στεναχωρηθει παρα πολυ,ενταξει συμφωνω οτι δεν ηταν καλη επιλογη αλλα απο κι κια περα το θεμα ειναι πως να κανω το σκυλι καλα..απλα να γλιτωσω οτι μπορω γιατι δεν ειμαι κανενας υψιλομισθος ουτε κανενα goldenboy απλα μου αρεσουν και αγαπαω τα σκυλια...αυτο ειναι ολο και πιστευω οτι και αυτο που πηρα τωρα θα εχει καλητερη τυχη απο ενα χωραφι με προβατα και αλλα ζωα να τρωει ψωμια και αποφαγια το πρωτο πραγμα που μου ειρθε στο μυαλο ηταν οτι θα ειχε σκουλικια..δεν φενεται το σκυλι για καλαζαρ δεν εχει σημαδια ορεξη αυθονη παιχνιδιαρα μεχρη αηδιας πλιγες πουθενα νιχια κανονικα...!!!γιαυτο το πηρα και οχι να κανω εμποριο!μια γεννα θα εκανα οπως εχω γραψει σε αλλο ποστ αλλα οχι για να γινω πλουσιος αλλα να κρατησω ενα κουταβι γιατι ο βρουτο ειναι ειδει 6χρονον και ολοι ξερετε οτι τα μεγαλοσωμα σκυλια σπανια ζουν πανω απο 10 χριονια!δεν εχω να πω κατι αλλο παω να δω τι θα μου πει και ο αλλος κτηνιατρος μιμπος εχει κανει λαθος διαγνωση ο δικος μου η υπερεβαλε!!!!! ο ιδιοκτητης ηταν γιρο στα 45!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Άσε τις γέννες κατά μέρος χρυσέ μου άνθρωπε, εδώ λες ότι δεν έχεις λεφτά να πάρει 2 αναθεματισμένα μπουκάλια μιλτεφοράν και θες να συντηρήσεις τοκετομάδα Αγ.Βερνάρδου. ΕΛΕΟΣ!

ΑΝ θες να βοηθήσεις το σκυλί σου πήγαινε σε ένα γιατρό της προκοπής γιατί αυτός που πήγες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Δεν μπορεί κανείς απο δω να σε βοηθήσει κάπως αλλιώς.

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Τελικά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ιδιοκτήτες στην περιοχή του Αγρινίου:mad:

Τελοσπάντων... Θάνο, πήγαινε στον κτηνίατρο, πάρε τα φάρμακα που χρειάζονται, ζορίσου λίγο όπως όλοι μας αυτόν τον καιρό και αν θέλεις να με ακούσεις μη βάλεις το σκυλί σου να γεννήσει. Πραγματικά δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις, αλλά αυτό θα το συζητήσουμε άλλη στιγμή. Εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά με τη σκυλίτσα σου... Ενημέρωσέ μας να θέλεις...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
αν δεν είναι ειρωνικό το post σου, σου απαντώ: από τα γραφόμενά του ως τώρα.
Καθόλου ειρωνικό. Από τα μέχρι στιγμής γραφόμενά του, το μόνο που δεν προκύπτει, είναι αυτό.

thanos13 δυστυχώς δεν υπάρχουν ημίμετρα και μεσοβέζικες λύσεις, όσον αφορά την υγεία. Από την στιγμή που αποκτάς σκύλο, έχεις πάντα στην άκρη του μυαλού σου, ότι μπορεί κάτι να προκύψει. Οσο μεγαλύτερος ο σκύλος, τόσο πολλαπλάσια τα έξοδα. Διασταυρώνεις/επιβεβαιώνεις την διάγνωση και ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού, μέχρι να γίνει καλά. Αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Και είναι κάτι, που το ξέρεις εκ των προταίρων. Και το δέχεσαι [στο μυαλό σου] όταν παίρνεις την απόφαση. Αλλιώς...δεν την παίρνεις. Είναι πραγματικά, τόσο απλό.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
mareco ο thanos13 κάποτε έγραψε ότι ψάχνει για θηλυκό και μετά θα τα ζευγαρώσει για να κρατήσει ένα κουτάβι και τα άλλα θα τα δώσει. Αν υπολογίσουμε όμως τα έξοδα που συνεπάγονται με αυτό (εξετάσεις πριν το ζευγάρωμα, γιατρική περίθαλψη κατά της εγκυμοσύνης, καλύτερή τροφή για την εγκυμονούσα, υπέρηχος, έξοδα γέννας, τροφή, εμβόλια κ.α. για τα κουτάβια μέχρι θα γίνουν 2 μηνών) τότε αποκλείεται να τα δώσει τζάμπα τα κουτάβια.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Thanos τα ποστ μου τα διαβαζεις? σου εχω προτεινει να κοιταξεις και σε κτηνιατρικες αποθηκες, επισης σου ειπαν καποιοι καποιους καλους γιατρους να πας!
Το σκυλι μην το γυρισεις πισω!

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Φίλε Θάνο..

1) Μπες στο προφιλ του χρήστη που σκοπός του είναι μόνο να σου την πει και βάλτον στην ignore list.

2) Μετά φαντάζομαι τα μηνύματα τους δεν θα φαίνονται στο θέμα σου οπότε και διάβασε τα σημάντικα μηνύματα για να σε βοηθήσουν.

3) Φρόντισε να ενεργήσεις σωστά για να σωθεί το σκυλί σου

Ελπίζω μόνο να μη προχωρήσεις σε ζευγάρωμα (είμαι σίγουρος πως θα γίνει καλά) γιατί προβλέπεται σχεδόν όλα τα υπόλοιπα κουτάβια να βρεθούν στην ίδια μοίρα που ήταν η δικιά σου. Νυστικά/αδέσποτα/Άρρωστα και στο τέλος νεκρά. Να φερθείς υπεύθυνα. Για 500 ευρώ δεν αξίζει ούτε το άγχος που θα περάσεις και κυρίως οι ψυχούλες που θα ταλαιπωρηθούν.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
mareco πραγματικα δεν ξερω τι ζορι τραβας με την παρτη μουκαι δεν με νιαζει κιολας.οσο για το σκυλι πεσε οτι δεν θα το επερνα εγω θα εμενε παρατημενω σε ενα χωραφι με κοτες και προβατα!γιατι το pasport του σκυλιου εχει να κανει εμβολια απο τοτε που το πηρε ο αλλος!οποτε παψε να το πεζεις ο ρομπεν των δασων και αν μπορεις βοηθα...δεν ζητησα οικονομικη υποστριξη απο κανεναν απλα ρωτησα και εκει μπας και μπορω να παρω κατι απο το φαρμακειο που να ειναι πιο οικονομικο...και οχι τα φαρμακα δεν μου τα γραφει ο κτηνιατρος και παω και τα περνω απο φαρμακειο αλλα μου ειπε πως θα μου τα φερει ο ιδιος!
(γραφιστικό tip: Οταν θελουμε να δειξουμε θυμο και ενταση γραφουμε με κοκκινο. To πράσινο ειναι για πιο cool καταστασεις.)

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
ηλιαννα το σκυλι το πηγα σε καποιον αλεξανδρο στους θρακομακεδονες ακουσα τα καλητερα απο γνωστους που πηγεναν αλλου και πλεον πανε εκει!καναμε εξεταση για καλαζαρ γιατι ο αλλος μου εκανε εξεταση για καλαζαρ αλλα το 1/400 απο οτι μου ειπε αυτος ειναι υποθετικο και δεν ειναι στανταρ οτι ειναι 1/400εχθες η εξεταση εγινε με snap-idexx σημερα τις πηραν αιμα και θα το στειλουν σε εργαστηριο για να δουμε τον δηκτη....οσο για τα 3 μπουκαλακια που μου ειπε ο αλλος μιλτεφοραν συμφονα με τα κιλα θελει 2 60μλ και 30μλ..ειναι οι μικρες λεπτομεριες που ρωταγα εχθες για μιωση του κοστους και οι αλλοι μου τι λεγαν το γιατι πηρα κιαλο σκυλο...τελος παντον περιμενω μεχρη αυριο το απογευμα να δουμε και αυτες τις εξετασεις να δουμε σε τι θεραπια θα μου προτηνει ο γιατρος!μου φανηκε καλος και δεν μου ειπε οπως ο αλλος μην το κρατας ειναι επικινδινο για ανθρωπους και αλλα τετια...με καθισιχασε τωρα υπομονη μεχριαυριο να δουμε και τον δηκτη ας ελπισω να ειναι χαμηλος!ευχαρηστω για οσους βοηθησαν!οσο για το ζευγαρωμα ξεχαστετω γα την ωρα μην λεμε τα ιδια και τα ιδια ας δω οτι το σκυλι μπορει να γινει καλα...και βλεπουμε!αυτο αλωστε ειναι το κιριο θεμα...τωρα το γιατι το πηρα ποσα μελοι εχει οικογενια μου που το εχω και το ποιος ειναι εγκυος ειναι δικια μου δουλεια και οχι δικια σας!το θεμα ειναι η σκυλιτσα οποιος ενδιαφερεται γραφει ολοι οι αλλοι ποσταρετε αλλου..!ποτε δεν εχω εγκαταλιψει σκυλο και ουτε θα το κανω τωρα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Το τι κάνουμε "δικιά μας δουλειά" και τι όχι, εξαρτάται πάντα, από τα στοιχεία που εσύ ο ίδιος δίνεις, γιατί φυσικά εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε, θεωρητικά για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε [αν θέλουμε]. Αρα...ότι δεν θέλεις να σχολιάζεται, απλώς δεν το ξεφουρνίζεις.

Για το αν θα εγκαταλείψεις ή όχι τον σκύλο σου και τις κρίσεις επί αυτού, πάλι τον εαυτό σου θα πρέπει να "κατηγορήσεις", από την στιγμή, που σε δικά σου λόγια, στηρίχτηκε η όλη υπόθεση.

Το μόνο σίγουρο, ότι ο καθένας μας, μπορεί να ποστάρει όπου θέλει και ουχί καθ'υπόδειξην δική σου [τςςςςςςςς !!!!]

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Aναπολώ τα χρονια που δεν υπήρχαν τα φορουμ... Πώς τη βγαζαμε τοτε;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Ωραία καλά έκανες και την πήγες σε άλλο γιατρό.
Κοίτα εσύ τον σκύλο σου και την θεραπεία του και όλα θα πάνε καλά.
Πες του καραγκιόζη που στον πούλησε να σου στείλει τα 150 ευρώ πίσω(δεν κάνω πλάκα).
Εύχομαι τα καλύτερα.

Lovey, έλα ντε!

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
τον περνω σημερα και δεν το σηκωνει..φαρακοαποθηκες που μου εγραψε η ηλιαννα δεν μπορω να βρω το ποστ!!αν και μου ειπε αυτος ο γιατρος οτι μπορει να μην κανουν 196ευρο αλλα 180ευρο...και οτι δεν μπορω να τα βρω πιο φτηνα...θα ρωτησω και στην φιλοζωικη που τα περνει σε ποσοτητα λογηκα μιμπος τα εχει πιο φτηνα..αλλα πρωτα να μαθουμε τις εξετασεις!

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
Ωραία καλά έκανες και την πήγες σε άλλο γιατρό.
Κοίτα εσύ τον σκύλο σου και την θεραπεία του και όλα θα πάνε καλά.
Πες του καραγκιόζη που στον πούλησε να σου στείλει τα 150 ευρώ πίσω(δεν κάνω πλάκα).
Εύχομαι τα καλύτερα.

Lovey, έλα ντε!
σευχαρηστω,,μακαρι να πανε ολα καλα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Φαρμακαποθήκη είναι και ο Μαδεμοχωρίτης, πάρε ένα τλφ να ρωτήσεις τιμές. 2106390496

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Και σιγά μην το σηκώσει! Αλλά και να το σηκώσει μην περιμένεις και πολλά! Πιθανόν να σε βρίσει κιόλας...
Ε ναι από τέτοια αποβράσματα τι να περιμένει κανείς..

Last edited by a moderator:

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
...τωρα το γιατι το πηρα ποσα μελοι εχει οικογενια μου που το εχω και το ποιος ειναι εγκυος ειναι δικια μου δουλεια και οχι δικια σας!το θεμα ειναι η σκυλιτσα οποιος ενδιαφερεται γραφει ολοι οι αλλοι ποσταρετε αλλου..!ποτε δεν εχω εγκαταλιψει σκυλο και ουτε θα το κανω τωρα!
Δεν είναι έσι ακριβώς... Όταν εσύ αναφέρεις στοιχεία που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τη τύχη της σκύλας σου φυσικά και μπορούμε να σχολιάσουμε ή να ζητήσουμε διευκρινίσεις... Γιατί άλλο το "έχω έγκυο γυναίκα στο σπίτι" και άλλο το" η αδερφή μου είναι έγκυος"...

Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά, καλύτερα από ότι περιμένεις...

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Thanos μια χαρα μου ακουγονται αυτα που σου ειπε ο αλλος γιατρος!

καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία
Ρε παιδιά έλεος. Είτε έχει γκομενα και σύζυγό είτε όχι, είτε το ξεκαθαρίζει είτε όχι, το παιδί για να μάθει για το καλάζαρ μπήκε. Σε dog forum είναι, όχι στο κουσκούς το μεσημέρι.

Ο σκοπός του forum δεν είναι για βοηθεια/ενημέρωση /ανταλλαγή απόψεων? Ας κοιτάξουμε να βοηθήσουμε τον σκύλο του

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3