ΚΑΛΑΖΑΡ 1/400

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Δεν τραβάω ζόρι, μόνο με την πάρτη σου. Δεν είσαι δυστυχώς εξαίρεση. Αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι που ξέρω, είναι από τους άλλους. Από αυτούς, που ότι προβλήματα αντιμετωπίζουν με τον σκύλο τους, το κάνουν με δική τους ευθύνη. Δεν το αναγάγουν σε πρόβλημα άλλων. Δεν με ενδιαφέρει πως ήταν το σκυλί πριν. Με ενδιαφέρει το τώρα. Αυτό, που εσύ ήρθες να μας ανακοινώσεις. Δικός σου είναι τώρα ο σκύλος. Τον αγόρασες!!! από κάπου που προφανώς δεν έπρεπε και βεβαίως, σου εμφάνισε πρόβλημα. Τι έκπληξη!!! Ε και; Εις γνώση σου, ήταν. Δεν σου φταίει κανείς άλλος.

Αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον Θάνο...θα βοηθήσω την φίλη μου, που έχει πνιγεί στα έξοδα να φροντίζει συνεχώς, ότι αδέσποτο βρεθεί μπροστά της. Με κόστος αρκετά πολλαπλάσιο, αυτών που έχεις εσύ, να πληρώσεις. Και όχι για έναν και μόνο σκύλο. Και που δεν βγαίνει να το γκαρίξει πουθενά. Το χειρίζεται μόνη της. Κι αυτή και αρκετοί ακόμη που ξέρω. Αυτή ναι...αξίζει την προσοχή μου και τον χρόνο μου.

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
δεν σου ζητησε κανεις την προσοχη σου ουτε την γνωμη σου ειναι δικεομα σου...απο κι και περα επηδει διαβαζω διαφορα ποστ και βλεπω οτι τους την λες σε ολους.μην ασχολησε με αυτους που εχουν προβλημα με τον σκυλο τους και ασχολησου με τα ποστ τι καναμε σημερα με το τετραποδο μας!!!!ασε καποιον που ενδιαφερετε να πει μια γνωμη η μια σημβουλη που θα ειναι χρισιμη..εαν εχεις ορεξη να τσακωθεις η να συζητησεις τραβα σε αλλο φορουμ οπως ειναι to facebook και ασε μας υσηχους απο δω γιατι εχω ξενερωσει και το μονο που δεν θελω ειναι να τσακονομαι στο ιντερνετ.ουτε λεφτα ζητησα απο κανεναν ουτε να του φορτοσω τα προβληματα μου..καπια σημβουλη που ισως φανει χρισιμη..εχω ακουσει οτι φαρμακα που κανουν σε ανθρωπους ειναι παρομια με αυτα των σκυλων και ειναι πιο φτηνα!στεκει κατι τετιο?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
..εχω ακουσει οτι φαρμακα που κανουν σε ανθρωπους ειναι παρομια με αυτα των σκυλων και ειναι πιο φτηνα!στεκει κατι τετιο?
:confused::confused::confused:

Εσύ ζήτησες και την προσοχή μου και την γνώμη μου και να ασχοληθώ με το πρόβλημά σου.
Κι εγώ έχω μπουχτίσει και ξενερώσει με κάτι τέτοια θέματα. Αλλά...χρησιμοποιώ και καμμιά παράγραφο, να καταλαβαίνει ο κόσμος, τι γράφω.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
thanos για το καλαζαρ πρεπει να παρει το μιλτεφοραν ισως σε συνδυασμο με ζυλαπουρ!
το ζυλαπουρ ειναι ανθρωπινο, το μιλτεφοραν οχι!

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
ηλιαννα το θεμα εχει ξεφυγει τελειως ευχαρηστωω για το ενδιαφερον σας θα παω αυριο και σε αλλον κτηνιατρο γιατι αυτος με ξενερωσε πολυ μου ειπε οτι το σκυλι να το απομακρινω απο το αλλο και να το δωσω πισω θα ηταν καλητερο...και οτι το κοστος ειναι πολυ μεγαλο για να συντιρησω την σκυλιτσα αλλα 4 χρονια το πολυ!το μονο που με προβλιματιζει ειναι γιατι να μην μου πει δωσε 300 ευρο να σου φερω το ταδε φαρμακο να βγαλει και χρηματα και μου το ξεκοψε στο να το κρατησω και το οτι ειναι επικινδινο. το 1/400 ειναι αυξιμενος πολυ ο δηκτης?λοιπον τα λεμε αυριο,καλο σας βραδι..!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.093
Γιατί ήταν ανεπαρκής thanos13. Για να μην πω τίποτα χειρότερο. Kυκλοφορούν και τέτοιοι.
Πάρε δεύτερη γνώμη από καλό γιατρό όπως Μαραγκός, Κέστης, Καλογερόπουλος κάποιοι που μου έρχονται στο μυαλό κι εμπιστεύομαι.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
ηλιαννα το θεμα εχει ξεφυγει τελειως ευχαρηστωω για το ενδιαφερον σας θα παω αυριο και σε αλλον κτηνιατρο γιατι αυτος με ξενερωσε πολυ μου ειπε οτι το σκυλι να το απομακρινω απο το αλλο και να το δωσω πισω θα ηταν καλητερο...και οτι το κοστος ειναι πολυ μεγαλο για να συντιρησω την σκυλιτσα αλλα 4 χρονια το πολυ!το μονο που με προβλιματιζει ειναι γιατι να μην μου πει δωσε 300 ευρο να σου φερω το ταδε φαρμακο να βγαλει και χρηματα και μου το ξεκοψε στο να το κρατησω και το οτι ειναι επικινδινο. το 1/400 ειναι αυξιμενος πολυ ο δηκτης?λοιπον τα λεμε αυριο,καλο σας βραδι..!
Σε ποια περιοχη μενεις?
Το 1/800 που εχει η δικια μου ειναι μεγαλυτερο απο το δικο σας! Σκυλια με καλαζαρ, αν γινει η θεραπεια σωστα και δεν αφησεις το ζωο στη τυχη του μπορει να ζησει μεχρι τα βαθεια γεραματα!
Επισης δεν χρειαζεται να το απομακρυνεις απο το αλλο σκυλι σου, θα εκπλαγεις αν μαθεις ποσα σκυλια κυλοφορουν αναμεσα σου κι εχουν καλαζαρ!
Δες και σε κτηνιατρικες αποθηκες ή μαγαζια που πουλανε κτηνιατρικα φαρμακα και παρε τιμες και απο εκει!
Καλο θα ηταν να κανεις και βιοχημικες εξετασεις να δεις σε τι κατασταση ειναι τα νεφρα και το συκωτι!

και το σκυλι ΜΗΝ το επιστρεψεις πισω!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
εγώ διαβάζοντας πάντως αυτά μου φάνηκε ύποπτο ότι έιχατε έναν αρσενικό και πήρατε και μία θυληκιά της ίδιας ράτσας,αλήθεα που βρήκες αυτόν και πόσο το αγόρασες?τουλάχιστον μπορεί να ζήσει καλύτερα απο πρίν και μπράβο που της δίνεις την ευκαρία,σχετικά με το καλαζαρ ξέρω πώς δεν κολλάει παρα μόνο η λύσσα είναι κακό για τον άνθρωπο και τα σκυλιά τα εμβολιάζουμε για αυτόν τον λόγο μην πάθουν κάτι.

άλλαξε κτηνίατρο και πές μας νέα σας και αν μπορείς μία φωτογραφία της καινούριας σας συντρόφου.

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Εγώ πάλι έχω μια απορία : Η έγκυος γυναίκα που γράφεις ότι έχεις στο σπίτι ποιανού είναι γιατί σε άλλο ποστ γράφεις ότι η κοπέλα σου μένει σπίτι της με τον αρσενικό Αγίου Βερνάρδου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Βρε mpoumpoula...να 'σαι καλά...έχω ξελιγωθεί, μα τον Θεό.......

Είδες τι προσέχεις όταν γράφεις πρωί με ψυχραιμία και όχι μαύρα μεσάνυχτα, εν βρασμώ; ;)

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
Εγώ πάλι έχω μια απορία : Η έγκυος γυναίκα που γράφεις ότι έχεις στο σπίτι ποιανού είναι γιατί σε άλλο ποστ γράφεις ότι η κοπέλα σου μένει σπίτι της με τον αρσενικό Αγίου Βερνάρδου.
Καλημερα,οσο γιαυτο που με ρωτας ειναι η αδερφη μου...αλλα εχει αυτο καπια σχεση με το σκυλι?πραγματικα δεν σας καταλαβενω καποιους εδω μεσα...οσο για την περιοχη ειμαι απο το καματερο!την σκυλιτσα την πηρα 150ευρο και μου την εφερε καποιος απο το αγρινιο στην κορινθο να την παραλαβω!ηταν το τριχομα μεσα στους κομπους γιατι καπου ειχε πεσει η σκυλιτσα και ηταν γεματη με λαδια και μελια..αυτος απ οτι μου ειπε ειχε ενα οικοπεδο και ειχε κοτες αλογα προβατα μελισια και αλλα ζωα μαζι!!!!

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
mareco, απορώ πως δεν το πρόσεξε κανένας από εσάς, ειδικά εσύ:rolleyes:. Είδες πόσο χρήσιμο είναι το καθαρό μυαλό τελικά;;;;

Θάνο, τί να πω! Πλήρωσες για ένα ενήλικο θηλυκό Αγίου Βερνάρδου ''καθαρόαιμο'', το οποίο ζούσε παρατημένο και ξενηστικωμένο σε χωράφια, και δε σου πέρασε καν από το μυαλό ότι το σκυλί πιθανόν θα κουβαλούσε χίλιες δυο αρρώστιες; Εφόσον ο πρώην ιδιοκτήτης ήθελε να ξεφορτωθεί το σκύλο ας τον χάριζε! Αλλά όχι, έπρεπε να βγάλει και χρήματα! Έλεος! Τελευταία έχω διαβάσει πολλά κουλά θέματα στο φόρουμ και πιέστηκα να μη γράψω. Εσύ όμως θα "τα ακούσεις".

Όταν αποκτούμε ένα σκυλί έχουμε στο μυαλό μας το ενδεχόμενο ότι μπορεί κάποτε να αρρωστήσει, έτσι; Και η θεραπεία, όποια και αν είναι, κοστίζει, όπως όλα σε αυτή τη ζωή! Αν δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουμε το σκύλο μας σε μια τέτοια περίπτωση, απλά δεν παίρνουμε σκύλο! Επίσης, ο σκύλος χρειάζεται και φαγητό, εμβόλια, αποπαρασιτώσεις, κολλάρα κλπ κλπ. Αν δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να του παρέχουμε όσα χρειάζεται πάλι δεν παίρνουμε σκύλο! Επιπλέον χρειάζεται εκτόνωση σωματική και πνευματική και αν δεν έχουμε χρόνο να περάσουμε μαζί του πάλι δεν παίρνουμε σκύλο! Σχεδόν πάντα χρειάζεται και εκπαίδευση σε βασική υπακοή η οποία κοστίζει άρα βάλε και μια 600άρα ευρώ επιπλέον στο πακέτο. Μην ξεχνάς ακόμα ότι κάποτε οι περισσότεροι συγκατοικούμε, παντρευόμαστε, κάνουμε παιδιά και ο σκύλος δεν είναι μπλούζα που πετιέται σε μια ντουλάπα όταν πλέον τη βαριόμαστε...

Συνοψίζοντας, εάν δε μπορείς να αντέξεις το οικονομικό βάρος μιας θεραπείας γιατί το πήρες το σκυλί φίλε μου; Δηλαδή, αν πάθαινε κάτι ένα μέλος της οικογένειάς σου τί θα έκανες;;; Για να μη σχολιάσω το γεγονός ότι έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου για να πάρεις ένα άρρωστο σκυλί!!!

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Καλημερα,οσο γιαυτο που με ρωτας ειναι η αδερφη μου...αλλα εχει αυτο καπια σχεση με το σκυλι?πραγματικα δεν σας καταλαβενω καποιους εδω μεσα...οσο για την περιοχη ειμαι απο το καματερο!την σκυλιτσα την πηρα 150ευρο και μου την εφερε καποιος απο το αγρινιο στην κορινθο να την παραλαβω!ηταν το τριχομα μεσα στους κομπους γιατι καπου ειχε πεσει η σκυλιτσα και ηταν γεματη με λαδια και μελια..αυτος απ οτι μου ειπε ειχε ενα οικοπεδο και ειχε κοτες αλογα προβατα μελισια και αλλα ζωα μαζι!!!!
Μένεις λοιπόν με την αδερφή σου που είναι έγκυος (άραγε αυτή ήταν σύμφωνη με την αγορά του σκύλου) και έδωσες χρήματα για να αγοράσεις ένα σκυλί που δεν είχες δει πού ζει, που στο έφερε κάποιος στην Κόρινθο για να το παραλάβεις, που ήταν παραμελημένο και κατά δήλωση ζούσε σε ένα οικόπεδο!

Τί πιο λογικό από τα να είναι άρρωστο;;;;;

Ξεκίνα θεραπεία να βοηθήσεις το σκυλάκι γιατί κάτι άλλο δεν έχω να πω...

Α, αν αυτό το σκυλί είναι καθαρόαιμο...τότε... έκανες την αγορά του αιωνα!

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
mareco, απορώ πως δεν το πρόσεξε κανένας από εσάς, ειδικά εσύ:rolleyes:. Είδες πόσο χρήσιμο είναι το καθαρό μυαλό τελικά;;;;

Θάνο, τί να πω! Πλήρωσες για ένα ενήλικο θηλυκό Αγίου Βερνάρδου ''καθαρόαιμο'', το οποίο ζούσε παρατημένο και ξενηστικωμένο σε χωράφια, και δε σου πέρασε καν από το μυαλό ότι το σκυλί πιθανόν θα κουβαλούσε χίλιες δυο αρρώστιες; Εφόσον ο πρώην ιδιοκτήτης ήθελε να ξεφορτωθεί το σκύλο ας τον χάριζε! Αλλά όχι, έπρεπε να βγάλει και χρήματα! Έλεος! Τελευταία έχω διαβάσει πολλά κουλά θέματα στο φόρουμ και πιέστηκα να μη γράψω. Εσύ όμως θα "τα ακούσεις".

Όταν αποκτούμε ένα σκυλί έχουμε στο μυαλό μας το ενδεχόμενο ότι μπορεί κάποτε να αρρωστήσει, έτσι; Και η θεραπεία, όποια και αν είναι, κοστίζει, όπως όλα σε αυτή τη ζωή! Αν δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουμε το σκύλο μας σε μια τέτοια περίπτωση, απλά δεν παίρνουμε σκύλο! Επίσης, ο σκύλος χρειάζεται και φαγητό, εμβόλια, αποπαρασιτώσεις, κολλάρα κλπ κλπ. Αν δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να του παρέχουμε όσα χρειάζεται πάλι δεν παίρνουμε σκύλο! Επιπλέον χρειάζεται εκτόνωση σωματική και πνευματική και αν δεν έχουμε χρόνο να περάσουμε μαζί του πάλι δεν παίρνουμε σκύλο! Σχεδόν πάντα χρειάζεται και εκπαίδευση σε βασική υπακοή η οποία κοστίζει άρα βάλε και μια 600άρα ευρώ επιπλέον στο πακέτο. Μην ξεχνάς ακόμα ότι κάποτε οι περισσότεροι συγκατοικούμε, παντρευόμαστε, κάνουμε παιδιά και ο σκύλος δεν είναι μπλούζα που πετιέται σε μια ντουλάπα όταν πλέον τη βαριόμαστε...

Συνοψίζοντας, εάν δε μπορείς να αντέξεις το οικονομικό βάρος μιας θεραπείας γιατί το πήρες το σκυλί φίλε μου; Δηλαδή, αν πάθαινε κάτι ένα μέλος της οικογένειάς σου τί θα έκανες;;; Για να μη σχολιάσω το γεγονός ότι έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου για να πάρεις ένα άρρωστο σκυλί!!!
οκ,εχεις δικιο..δεν μπορω να το κρατησω οποτε ας το δωσω πισο αφου εγω δεν μπορω να τα κανω ολα αυτα που λες και χαλαλι τα 150 ευρο και τα 80 που εδωσα εχθες στον κτηνιατρο + τισ τροφες!ευχαρηστω καποιους για την πολιτιμη βοηθεια σας...αλλα υπαρχουνε και αλλοι στο φορουμ...που ειναι πολοι επιθετικοι.καλοι συνεχεια στο φορουμ δεν νομιζω να ξανα γραψω...!2 φορες εγραψα και με πιασατε και τις 2 απο τα μουτρα αλλο ηταν το θεμα αλλου το πατε..ειστε μεγαλοι φιλοζωοι κι μπραβο σας!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Βρε παιδιά, εδώ ο άνθρωπος περίμενε έσοδα (θα ζευγάρωνε τα σκυλιά και θα πούλαγε τα κουτάβια σαν καθαρόαιμα) και τώρα του βγήκαν απρόβλεπτα έξοδα. Δεν είναι να κλαις; Γ....ώ την ατυχία μου !!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Καλά τώρα εσύ, αυτό το συμπέρασμα πως το 'βγαλες;

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Θάνο μη νευριάζεις και προσπάθησε να σκεφτείς ψύχραιμα! Δε σου είπα να δώσεις το σκυλί. Σου είπα ότι με την αγορά που έκανες ήταν σχεδόν βέβαιο ότι το σκυλί σου θα ήταν άρρωστο! Μπορείς να το καταλάβεις αυτό; Στο λέω με πολύ καλή διάθεση, ειλικρινά... Έκανες μια λάθος επιλογή, παραδέξου το. Το θέμα τωρα είναι ότι το σκυλί είναι δική σου ευθύνη. Φρόντισε για τη θεραπεία της, πάρε και δεύτερη γνώμη και μην ακούς τις μαλακίες περί μετάδοσης, επικινδυνότητας και μικρού προσδόκιμου ζωής. Και σίγουρα άλλαξε κτηνίατρο!

Αλήθεια ο ιδιοκτήτης ήταν νεαρός ή μεγάλης ηλικίας;

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
Βρε παιδιά, εδώ ο άνθρωπος περίμενε έσοδα (θα ζευγάρωνε τα σκυλιά και θα πούλαγε τα κουτάβια σαν καθαρόαιμα) και τώρα του βγήκαν απρόβλεπτα έξοδα. Δεν είναι να κλαις; Γ....ώ την ατυχία μου !!!
πραγματικα με εχετε φρικαρει εαν υπαρχει κανενας διαχιριστης ας σβησει το ποστ γιατι εκανα πολυ κακος και ξανα εγραψα!δεν μπορω να ακουω αλλες εξυπναδες απο διαφορους!
δεν μιλαω για ολους!

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Αγνόησε όσα θεωρείς ότι σε θίγουν και προσπάθησε να κρατήσεις όσα σου χρειάζονται... Κατανοώ ότι έχεις το άγχος σου αλλά δε θέλει κανείς να σε βλάψει:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3