Δεν τραβάω ζόρι, μόνο με την πάρτη σου. Δεν είσαι δυστυχώς εξαίρεση. Αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι που ξέρω, είναι από τους άλλους. Από αυτούς, που ότι προβλήματα αντιμετωπίζουν με τον σκύλο τους, το κάνουν με δική τους ευθύνη. Δεν το αναγάγουν σε πρόβλημα άλλων. Δεν με ενδιαφέρει πως ήταν το σκυλί πριν. Με ενδιαφέρει το τώρα. Αυτό, που εσύ ήρθες να μας ανακοινώσεις. Δικός σου είναι τώρα ο σκύλος. Τον αγόρασες!!! από κάπου που προφανώς δεν έπρεπε και βεβαίως, σου εμφάνισε πρόβλημα. Τι έκπληξη!!! Ε και; Εις γνώση σου, ήταν. Δεν σου φταίει κανείς άλλος.
Αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον Θάνο...θα βοηθήσω την φίλη μου, που έχει πνιγεί στα έξοδα να φροντίζει συνεχώς, ότι αδέσποτο βρεθεί μπροστά της. Με κόστος αρκετά πολλαπλάσιο, αυτών που έχεις εσύ, να πληρώσεις. Και όχι για έναν και μόνο σκύλο. Και που δεν βγαίνει να το γκαρίξει πουθενά. Το χειρίζεται μόνη της. Κι αυτή και αρκετοί ακόμη που ξέρω. Αυτή ναι...αξίζει την προσοχή μου και τον χρόνο μου.
Αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον Θάνο...θα βοηθήσω την φίλη μου, που έχει πνιγεί στα έξοδα να φροντίζει συνεχώς, ότι αδέσποτο βρεθεί μπροστά της. Με κόστος αρκετά πολλαπλάσιο, αυτών που έχεις εσύ, να πληρώσεις. Και όχι για έναν και μόνο σκύλο. Και που δεν βγαίνει να το γκαρίξει πουθενά. Το χειρίζεται μόνη της. Κι αυτή και αρκετοί ακόμη που ξέρω. Αυτή ναι...αξίζει την προσοχή μου και τον χρόνο μου.