ΚΑΛΑΖΑΡ 1/400

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.679
11.119
Athens
Δε μου στελνεις σε π.μ που κανεις την εξεταση PCR με 30 ευρω?
Κι εγώ την ίδια ερώτηση θα έκανα. Η δικιά μου κόστισε 70 και με λήψη αίματος. Και για αλλού άκουσα 100, επομένως το 30 ακούγεται "εξωγήινο".

Χαζή ερώτηση: Πως πέρνεται το δείγμα λεμφαδένα; Είναι επώδυνο για το σκύλο;

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Γιαννη τι τιτλο ειχε οταν τη βρηκαν ξερεις?
Αν δεν κανω λαθος ειχε 1/800 ή 1/600 δεν της εχω εγω τις πρωτες εξετασεις τις εχουν οι εθελοντες του σωματειου...αλλα αν θες μπορω να παρω τηλ να μου τις στειλουν με email να σου πω στα σιγουρα.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Οχι ενταξει, απλα απο περιεργεια ρωτησα! Τωρα δεν ειναι υποχρεωτικο να παιρνει ζυλαπουρ?

Υ.Γ Οι ιστοριες μας ειναι οχι απλα πανω κατω ιδιες, ειναι ακριβως ιδιες, με τη διαφορα οτι τη βρηκαμε εμεις οι ιδιοι και δεν την υιοθετησαμε απο φιλοζωικη! :)

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Κι εγώ την ίδια ερώτηση θα έκανα. Η δικιά μου κόστισε 70 και με λήψη αίματος. Και για αλλού άκουσα 100, επομένως το 30 ακούγεται "εξωγήινο".

Χαζή ερώτηση: Πως πέρνεται το δείγμα λεμφαδένα; Είναι επώδυνο για το σκύλο;
Λοιπον δεν ειναι κατι φοβερο....ξυριζει την περιοχη του μπουτιου του σκυλου με μηχανη...ωσπου να μεινει δερμα χωρις τριχα....μετα παιρνει ενα μικρο ξυραφακι και κοβει ενα κοματακι δερματος.....μην φανταστεις κανα τρελο κοματι ή κανα βαθυ κοψιμο να τρεχει ποταμι αιμα.....! ενα ελαφρυ κοψιμο στην γυμνη περιοχη....!το σκυλακι κανει ενα κοφτο σκουξιμο καθε φορα....αλλα μετα τερμα...!
το δειγμα απο το ξυραφι τοποθετειται στα δοκιμαστικα πλακετιδια.....και αποστελεται σε βιοχημικο εργαστηριο! τοσο απλο...διαδικασια ουτε καν 5λεπτων!
Και αν τα δευτερολεπτα που κρατα το σκουξιμο.....βοηθανε στο να χεις το κεφαλι σου ησυχο απο οποιαδηποτε μορφη καλαζαρ......εεε το να το κανεισ 2 φορες τον χρονο δεν ειναι τοσο μεγαλο θεμα!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Οχι ενταξει, απλα απο περιεργεια ρωτησα! Τωρα δεν ειναι υποχρεωτικο να παιρνει ζυλαπουρ?

Υ.Γ Οι ιστοριες μας ειναι οχι απλα πανω κατω ιδιες, ειναι ακριβως ιδιες, με τη διαφορα οτι τη βρηκαμε εμεις οι ιδιοι και δεν την υιοθετησαμε απο φιλοζωικη! :)
Ναι,εχεις απολυτο δικιο....διαβασα και την δικη σας ιστορια.....οντως ειναι σχεδον πανομοιοτυπες.....η διαφορα ειναι οτι εμεις περαν της πρωτης φορας που καναμε β/χ εξετασεις πριν την θεραπεια και ενα 6μηνο μετα, εκτοτε δεν κανουμε β/χ εξετασεις για νεφρο και συκωτι! Τουλαχιστον οσο το αποτελεσμα του λεμφαδενα ειναι αρνητικο.....δεν μπαινουμε σε εξτρα εξετασεις. Οσο για τα Ζυλαπουρ......αν και εφοσον ανεβασει ποτε τιτλο πανω απο 1/200 τοτε θα παρει ξανα ζυλαπουρ για ενα 3μηνο...μετα ξανα εξετασεις κι αν ανεβει κι αλλο...τοτε μονο ξανα θεραπεια με μιλτεφοραν κτλ....!!! Αλλα ουτε καν που το θελω να το σκεφτομαι αυτο το σεναριο....να ναι καλα θελω να παιζουμε με το μπαλακι στο παρκο και να κανουμε περιπατους στο Βουνο ή την θαλασσα!

By the Way....ειδες ομως ποση διαφορα εχει σαν ζωντανια και σαν διαθεση......οταν πλεον τελειωσε την θεραπεια και περασε κaι το 6μηνο με ζυλαπουρ???? Πρεπει κι εσυ να αντικρισες ενα αλλο σκυλι πλεον (ουτε μπαλωματα στο τριχωμα,ουτε νοχελικη διαθεση,ουτε τπτ....σαν να χεις ενα σκυλακι γεματο ορεξη για ζωη)!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Εμας δεν εχει περασει το εξαμηνο! Σεπτεμβρη θα κανουμε απαναληπτικες!

Οταν τη βρηκαμε βγαιναμε μια βολτα στο τετραγωνο και επεφτε για υπνο ενα 6ωρο(χωρις υπερβολες)! Σερνοταν, δεν μπορουσε να ανεβει σκαλες, τη βγαζαμε για κατουρημα και τραβαγε να παει σπιτι!
10 μερες μετα το τελος του μιλτεφοραν ειδαμε ενα αλλο σκυλι! Πλεον κολυμπαει ενα 2ωρο, τρεχει αλλη μια ωρα κοιμαται και το βραδυ ειναι σαν να μη εχει εκτονωθει ολη την ημερα!
Μπαλωματα στο τριχωμα εχει ακομα, στα αυτια μονο, αλλα της ελειπε η τριχα απο το μισο αυτι! Τα νυχια ομως σταματησαν να μακραινουν(ηταν σαν γυπας).

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Κολυμπαει εεεε?Τυχερηηηη! Εμενα η δικη μου ουτε να βλεπει δεν θελει.....οποτε παμε παραλια...μενει εξω και κλαψουριζει....! (κι εχω δοκιμασει πολλα τεχνασματα να την βαλω μεσα(λιχουδιες,μπαλακι,αλλο σκυλο).....μπαινει..κολυμπαει δευτερολεπτα και μετα βουρ για εξω) Βεβαια...μετα εξω ξερει μια χαρα να τριβεται στην αμμο και αν γινεται μια μικρη μουργα...αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα! Οσον αφορα την εκτονωση...αν εχω μπαλακι τρεχει ασταματητα να μου το φερει πισω...εως και 60λεπτα,μετα αραζει κανα 20λεπτο να παρει ανασες και ειναι παλι ετοιμη για δραση! Σε περιπατο απλο....στο 2ωρακι...κουραζεται...στο 3ωρο με κοιταζει με ενα βλεμμα..."παρε με απο δω να παω σπιτι" αλλα ειναι μεγαλη υπναρου...μπορει να κοιμαται και 14ωρες την μερα....και το κανει με μεγαλη ανεση και χαρη (οταν ξαπλωνει ανασκελα το κανει με στυλ απιστευτο)!!! Νομιζω οτι αυτα τα σκυλια ειναι η προσωποποιηση του υπνου τελικα!

Last edited: