ΚΑΛΑΖΑΡ 1/400

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
καναμε τις επαναληπτικες εξετασεις...δυστηχος το 1/100 που εδειξαν οι πρωτες μεσα σε εναν μηνα πηγε στο 1/200 ξεκιναμε απο αυριο θεραπια με ζιλαπουρ για 4 μηνες σημφωνα με τον γιατρο!δεν ειδε ο γιατρος καπιο πριξιμο σε λεμφαδενες και σπληνα ουτε το σκυλι εχει σημτωματα καλαζαρ σημφωνα με αυτον και οτι τα 49 κιλα προερχονται απο την τροφη!!!πρεπει να την αλαξω και να μην δεινω συντηρησης...εχετε να προτηνετε καπια τροφη για να παχινω λιγο την σκυλιτσα...???καπια δικιμασμενη!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Θεραπεια με ζυλαπουρ μονο??

Για ψαξτο καλυτερα... αυτο δεν ειναι θεραπεια!
Βιοχημικες εξετασεις κανατε?

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
Θεραπεια με ζυλαπουρ μονο??

Για ψαξτο καλυτερα... αυτο δεν ειναι θεραπεια!
Βιοχημικες εξετασεις κανατε?
οχι...μου ειπε οτι με το ζιλαπουρ σε καπια σκυλια μιδενιζει το ποσοστο..!!!ειναι ο τριτος γιατρος και μου φενεται πιο εμπιστοσυνης σε σχεση με αλους που πηγα..!εχω ακουσει πολυ καλα λογια...απλα μου ειπε οτι ειναι υποπτο και οτι θεραπια κανει μονο σε σκυλια που ειναι 1/400 και πανω!!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν το καταλαβαίνω αυτό... ίσως να είμαι εγώ ο τρελός :(

Να μη θέλουν να κάνουν μια εξέταση και μάλιστα όταν ξεκινάνε "θεραπεία"...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
γενικες αιματος που ειχα κανει και τις ειχε δει μου ειπε οτι ειναι καλες!!!
Τι εννοεις ? Γενικη αιματος? Βιοχημικες ?
Ολες οι εξετασεις για το καλαζαρ γινανε στο ιδιο εργαστηριο? το 1/200 ειναι υποπτο στο δικο του εργαστηριο?

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
οχι αυτος στελνει αλλου το αιμα και του στελνουν τα αποτελεσματα ο προηγουμενος τις εκανε και βγεναν κατευθιαν οι εξετασεις!!!γενικες αιματος μου ειχε πει...δεν μου ειπε για βιοχημικες...φενεται ο αιματοκριτης και διαφορες τιμες αμα ξερει καποιος να τις διαβασει να του γραψω τις τιμες!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ωραια... στον Αλεξανδρο εγιναν και αυτες?
Πηγαινε πες του οτι θελεις να γινουν και βιοχημικες εξετασεις. Και αν βγουν καλες δωσε ζυλαπουρ για ενα τριμηνο και μετα επαναληπτικες για καλαζαρ. Μαλλον στο εργαστηριο που τις παει, το 1/200 ειναι υποπτο. Δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
Τι ταιζεις τωρα? τι ξηρα? αν θελεις να βαλει βαρος προσθεσε της κανα ζυμαρικο ή κιμα μαζι με την τροφη.

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
ναι στον αλεξανδρο την παω...θα τον παρω ενα τηλεφωνακι να του το πω αυριο..δεν θα μου το ελεγε εαν εβλεπε κατι υποπτο?μην το παρει στραβα..!που θα του πω την δουλεια του!τωτα τα ταιζω μονο ξηρα τροφη συντηρησης γραφει απο εξω και κνει 22 ευρο το 20κιλο μου βγαζει 1 βδομαδα και 2 μερες περιπου...για 2 σκυλια αγιου βερναδου...ο αρσενικος ειναι μιαχαρα 67 κιλα θρεφταρι αυτη δεν λεει να παρει...θα παρω κοκαλα με ψαχνω απο ενα φιλο να του βραζω 2 φορες την βδομαδα με μακαρονια!!!!για να δουμε θα παει μεχρη τελος του αλουνου μηνα!!!

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
οι γενικες αιματος δεν γιναν στον αλεξανδρο μονο για το καλαζαρ γινανε στον αλεξανδρο!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
22 ευρω τα 20 κιλα ειναι αχυρο σιγουρα!
Δωσε και μαγειρευτο ή παρε μια ξηρα καλυτερης ποιότητας.
Μη ντρεπεσαι.. πες του οτι επειδη η σκυλα ζουσε σε πολυ ασχημες συνθηκες θελεις να εχεις πληρη εικονα της υγειας της.

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
θα του το πω...χριαζομαι πολυ τροφη την βδομαδα γιαυτο τους δεινω αυτη...και την τρωνε δλδ τους αρεσει αυτο τουλαχιστον καταλαβενω!!!ειναι και οικονομικη και τα κακα ειναι καλα με αυτη την τροφη και στερεα..!

Last edited:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.679
11.119
Athens
Όχι μαγειρεμένα κόκαλλα - είναι επικίνδυνα - μετά θα τρέχεις για άλλα.

smoodah

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
74
0
Τρελό desavous λέμε. . . Φίλε, τα ίδια ακριβώς κι εγώ πριν από 14 μήνες. Φαντάσου να φέρνεις νεογέννητο σε σπίτι με σκύλο για τον οποίο σου έχουν δώσει τίτλο 1/1600 μία εβδομάδα πριν και ταυτόχρονα δεν έχεις ιδέα για το τί είναι το καλαζάρ. . . Πόσο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει άυπνος γιατί σίγουρα σ'έχω. . . Ο Εκτωράκος λοιπον είναι ακόμη μαζί μας και επλίζω για αρκετά χρόνια ακόμα, μέσα στη τρέλα, με τον μικρό παίζει μέγας έρως και άλλα ωραία. . .

Κάνε βιοχημικές όπως και δήποτε. Ο τίτλος δεν λέει πολλά από μόνος του. Επίσης το 1/200 είναι χαμηλό. Να φανταστείς, η κλίμακα του Pasteur ξεκινάει από το 1/400. Εμείς έχουμε κολλήσει στο 1/400 εδώ και κανα τρίμηνο. Όπως σου είπαν παραπάνω, πρόσεχε τί ταϊζεις γιατί -εκτός των άλλων - το zylapour είναι ύποπτο για πέτρες στα νεφρά και στην κύστη και -αν δεν το προσέξεις - ξεκινάς με ουρολοιμώξεις και καταλήγεις με νεφρική ανεπάρκεια. Εμείς τον έχουμε λιώσει στο μαγειρευτό τον τύπο κι είναι πανευτυχής.

Παρεμπτιπτόντως, πριν από ένα μήνα, αρχίσαμε να δίνουμε και cilroton μαζί με το zylapour και όταν θα κλείσει ο κύκλος αυτός, θα κάνουμε τις β/χ μας να δούμε τί και πώς.

Απ'ότι καταλαβαίνω από τα τελευταία posts σου, τη σκύλα την κράτησες και πολύ καλά έκανες. Μη μασάς. Φαντάσου να είχες ένα συγγενή νεφροπαθή στο πιο light του.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Πραγματικά ....Τι να πρωτοπιάσεις? Τον αρχικό ιδιοκτήτη? Τον σημερινό ιδιοκτήτη? Τον πρώτο κτηνίατρο-μελλοντολόγο, που έδινε 4 χρόνια ζωής? ....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
θα του το πω...χριαζομαι πολυ τροφη την βδομαδα γιαυτο τους δεινω αυτη...και την τρωνε δλδ τους αρεσει αυτο τουλαχιστον καταλαβενω!!!ειναι και οικονομικη και τα κακα ειναι καλα με αυτη την τροφη και στερεα..!
thano λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω αρνητικότατα, αυτή σου την τοποθέτηση.
Τα σκυλιά σου, χρειάζονται καλή τροφή. Οτι είδους κι αν επιλέξεις. Το αν τους αρέσει, δεν είναι κριτήριο. Το "οικονομική" είναι λέξη απαγορευμένη, αν δεν συνδιάζεται και με το "ποιοτική".

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
Τρελό desavous λέμε. . . Φίλε, τα ίδια ακριβώς κι εγώ πριν από 14 μήνες. Φαντάσου να φέρνεις νεογέννητο σε σπίτι με σκύλο για τον οποίο σου έχουν δώσει τίτλο 1/1600 μία εβδομάδα πριν και ταυτόχρονα δεν έχεις ιδέα για το τί είναι το καλαζάρ. . . Πόσο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει άυπνος γιατί σίγουρα σ'έχω. . . Ο Εκτωράκος λοιπον είναι ακόμη μαζί μας και επλίζω για αρκετά χρόνια ακόμα, μέσα στη τρέλα, με τον μικρό παίζει μέγας έρως και άλλα ωραία. . .

Κάνε βιοχημικές όπως και δήποτε. Ο τίτλος δεν λέει πολλά από μόνος του. Επίσης το 1/200 είναι χαμηλό. Να φανταστείς, η κλίμακα του Pasteur ξεκινάει από το 1/400. Εμείς έχουμε κολλήσει στο 1/400 εδώ και κανα τρίμηνο. Όπως σου είπαν παραπάνω, πρόσεχε τί ταϊζεις γιατί -εκτός των άλλων - το zylapour είναι ύποπτο για πέτρες στα νεφρά και στην κύστη και -αν δεν το προσέξεις - ξεκινάς με ουρολοιμώξεις και καταλήγεις με νεφρική ανεπάρκεια. Εμείς τον έχουμε λιώσει στο μαγειρευτό τον τύπο κι είναι πανευτυχής.

Παρεμπτιπτόντως, πριν από ένα μήνα, αρχίσαμε να δίνουμε και cilroton μαζί με το zylapour και όταν θα κλείσει ο κύκλος αυτός, θα κάνουμε τις β/χ μας να δούμε τί και πώς.

Απ'ότι καταλαβαίνω από τα τελευταία posts σου, τη σκύλα την κράτησες και πολύ καλά έκανες. Μη μασάς. Φαντάσου να είχες ένα συγγενή νεφροπαθή στο πιο light του.
σευχαρηστω πολυ για τις σημβουλες να σου ζησει και ο εκτορακος αλλα και το παιδι!!!να σε καλα!!!

thanos13

Active Member
28 Απριλίου 2011
43
0
ΑΘΗΝΑ
thano λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω αρνητικότατα, αυτή σου την τοποθέτηση.
Τα σκυλιά σου, χρειάζονται καλή τροφή. Οτι είδους κι αν επιλέξεις. Το αν τους αρέσει, δεν είναι κριτήριο. Το "οικονομική" είναι λέξη απαγορευμένη, αν δεν συνδιάζεται και με το "ποιοτική".
mareco σε περιμενα να σχολιασεις,κοιταξε το οτι δεν δεινω hills και αλλες πιοτηκες τροφες στα σκυλια μου δν σημενει οτι δεν τα αγαπαω,μονο οποιος δεινει καλες τροφες τους περνει καινουργια λουρακια και παιχνιδια ακριβα αυτος ειναι ο τελειως ιδιοκτητης?ολοι οι αλλοι απλος να μην παρουμε σκυλο!silver εσυ τι θες να μου πεις και εσυ για την τροφη?γιατι οσο για τους γιατρους δεν εχω γνωση.γιαυτο εχω παει σε 3 μεχρη τωρα.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Γι αυτο απλωνουμε το χερι μας μεχρι εκει που μπορει να φτασει κι οχι παραπανω! Μια καλη τροφη ειναι βασικοτατο αγαθο για τον σκυλο. Αυτη που δινεις δε τους προσφερει τιποτα απο θρεπτικα συστατικα καλυτερα να τα ταιζες σανο, ακομα πιο οικονομικο θα ταν και ιδιο ποιοτικα!
Ψαξτο με το μαγειρευτο... Κρεατα και λαχανικα, φτιαξε ενα προγραμμα μαζι με τον κτηνιατρο. Πραγματικα ειναι κριμα να δινεις τετοια τροφη.

Sent from my iPad using Tapatalk HD