ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΑΑΑΑΑΑ

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
γκελυ αν θυμάμαι καλά, είχες ανεβάσει μια φωτό στην οποία φορούσες εσύ το ανιμαλ πριντ. Παραδέξου..θες να στε ασορτί..παραδέξου ότι βαθιά μέσα σου είσαι μια άλλη παρις..
ε αλίμονο, αν δεν ειμαστε και οι δύο λεοπάρ.... μη σου πώ θα πάρω και ασορτί ομπρέλλα! Μόνο φορμάκι λεοπαρ εχουμε (wrapping jacket) αλλά αυτό ελλειψει νουμερου στο σχέδιο που ήθελα!

Μαμά Σελίν, μη με προκαλείςςςςςςςςςςς :p :p

Martha Stewart αγαπητή....
είσαι ανατριχιαστικά διεστραμμένη!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ετοίμασα λοιπόν χθες τον κύριο για τη βόλτα, βάλαμε λουριά, φίμωτρα, παπούτσια (εγώ), μπουφάν (εγώ), την τσάντα μου και πάω να ξεκλειδώσω και ακούω πλιτςπλιτςπλιτς. Εκεί που ήταν συννεφιασμένα μεν, άβροχα δε, πιάνει σε δευτερόλεπτα κατακλυσμός...
Είπαμε θα περιμένουμε μπας και σταματήσει αλλά ερχόταν χειρότερα, οπότε μετά από λίγο πήγαμε, εγώ, το γαϊδούρι και η αδερφή μου για συμπαράσταση... Προσπάθησα να κρατήσω το παιδί κάτω από την ομπρέλα (εντάξει, γελάστε ελεύθερα), εννοείται ότι δεν τα κατάφερα... Έγινε προφανώς παπί και αναρωτήθηκα κι εγώ, μα καλά δεν έχει ξαναπροκύψει να βγει με βροχή? Με τόση πολλή νομίζω όχι, και αναρωτιέμαι τι κάνεις αν δεν έχεις αδιάβροχο... Τον μπούλη απλώς τον σκούπισα μετά όσο γινόταν, αλλά την είχε καταβρεί κιόλας. Μόνο στα νερά δεν πάταγε μην τυχόν και βραχεί (που ήταν λούτσα λέμε). Δεν πήγαμε τη μεγάλη βόλτα, μόνο για τσίσα και πίσω σπίτι, βέβαια, καθώς δεν βλέπαμε μπροστά μας.

Το αδιάβροχο κάνει δουλειά, λοιπόν, ή απλώς βρέχονται λιγότερο?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Βρέχονται λιγότερο. Μένουν ακάλυπτα το κεφάλι, η ουρά και τα πόδια. Ο μεγάλος όγκος του κορμού όμως, σώζεται. Και είναι σημαντικό, αφού με το τίναγμα που έτσι κι αλλιώς, θα δίνει και θα παίρνει [μέσα στο σπίτι εννοώ], τουλάχιστον η πολύ μαλλούρα, θα είναι στεγνή.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Εμας ο Παρης ο αντρακλας πεεεεεερα βρεχει (στην κυριολεξια)
και η Λολιτα (η φιλοξενουμενη μας) τρομοκρατημενεη μεχρι αηδιας...οπου και να πηγαινα στο σπιτι με επαιρνε απο πισω
(ενω δε το κανει ποτε)...
οταν εκανα μπανιο παραλιγο να μπει και μες στη μπανιερα
(ευτυχως την προλαβα και τελικα εκατσε στο χαλακι μπροστα ακριβως απ την μπανιερα....)
Ερχοταν κ καθόταν αγκαλια μου τρεμοντας τοσο πολυ που ψιλοτρομαξα...δε την εδιωξα...
αλλα γενικα προσπαθω να μην της δινω σημασια...απλα της μιλαω με χαρουμενο τονο...
δε ξερω αν πρεπει να κανω κατι αλλο...
Οταν σταματησε η βροχη βγηκαμε βολτα κανονικα...

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Eμενα η μικρη δεν εχει κανενα προβλημα με τους κατακλυσμους.....
Ο μεγαλος οσο ειναι μονος του εχει τρελλο θεμα, φοβαται-κλαιει-γαυγιζει τα κανει ολα μαζι......

Χτες λοιπον οταν αρχισε να γινεται ο χαμος, ειχα βγει στην βεραντα κ απολαμβανα θεαμα, με την μικρη να κοιμαται μπροστα στην καρεκλα μου, οπου ωρες ωρες ειχα την απορια τι ειναι δυνατοτερο: οι βροντες η το ρουχαλιτο της......

Ο μεγαλος λοιπον ως "οικογενειαρχης" αντρας πλεον, ειχε χωθει στο σπιτακι του μαζι με το αλλο μικρο τερας κ ουτε που ακουστηκε!!! Σε σημειο που τον εψαξα μην εχει παθει καμια καρδιακη προσβολη απο τους κεραυνους κ τις βροντες, αλλα τον βρηκα αγκαλια στο σπιτακι με την αλλη κ ειχε ο κερατας ενα αδιαφορο υφος, σαν να ελεγε "βρηκα καποιον να μου συμπαρασταθει ο κοσμος να χαλασει εμενα δεν με νοιαζει"
Ετσι καταφερα μετα απο πολυ καιρο να απολαυσω θεαμα καταιγιδας χωρις σκυλοκλαματα.......

Ολα τους δε, προτειμουν να κατουρηθουν πανω τους παρα να τα βγαλεις να περπατησουνε με βροχη.....

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Με την Λόλα έχουμε θέμα, αρχίζει και γαυγίζει και τρέχει πάνω κάτω πριν αρχισει η βροχή με τις αστραπες και τους κεραυνους.
Το πρόβλημα είναι ότι μεχρι να αξιωθώ να φτιάξω μία κλούβα που δεν θα κινδυνευει στην προσπάθεια της να βγει έξω αναγκαστικά την έχω ελευθερη :(. Έτσι όλο το βράδυ δεν κοιμάται κανείς απο τα γαυγίσματα της και την ημέρα φοβάμαι όταν λείπω μην χτυπήση κάπου.
Προσωρινα βρήκα την λύση όταν έχει κακό καιρό να την στελνω στην γιαγια, για τις ώρες που δεν είμαστε στο σπίτι .
Οι άλλοι δύο είναι κουφοί :) .

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Βρε να του πάρω κι εγώ ένα αδιάβροχο του μπούμπη? Θα είναι λίγο αστείο θέαμα βέβαια :rolleyes:
Η ουρά, πάντως, είναι σαν σφουγγαρίστρα, μου έδωσε μία χθες όπως ήταν βρεγμένος και με έκανε λούτσα...

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Εσείς τι κάνετε σε παρόμοιες περιπτώσεις;
Την πάπια!!!! :mrgreen:

Η δικιά μου, 14 χρόνια τώρα δεν αντέχεται!
Με κοιτάει με ένα βλέμμα λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου σαν να μου λέει "Ξέρεις πόσα σκυλιά έχουν πεθάνει από τη βροχή; Ουυυυυυυ "

Μιλάμε για επιδημία....
Μικρότερη σκαρφάλωνε πάνω μου και γαντζωνόταν. Αν μπορούσε θα ανέβαινε και πάνω στο κεφάλι μου!
Τώρα κάνει "μιρ-μιρ" και γραπώνεται στα πόδια μας.

Οι άντρες της παρέας είναι κουλ... Πέρα βρέχει... κυριολεκτικά!

Πάντως κάποια σκυλιά πρέπει να τα τρομοκρατούσε μικρά η ΣΚΥΛΑ η μάνα τους, του στυλ : "αν δεν φας το φαί σου θα φωνάξω τη βροχή να έρθει να σε φάει!!!" Δεν εξηγείται αλλιώς...
:maria::D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ετοιμοι για το τσίρκο! Αντε να φεύγουμεεεεεεεεε :p

Νευράκια...χαχαχα ;)

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Βρε τα παιδιά! Ειδικά το πλάσμα με το μαύρο μπουφανάκι, καμουφλάζ στο καμουφλάζ το έχεις :rolleyes:
Αλήθεια, εντάξει τα δύο καλά παιδιά, το δικό σου τέρας τσαντίζεται με το αδιάβροχο?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Κανένα δεν χαίρεται να το φοράει, σε διαβεβαιώ.

Ο Μάρκος...τους έγδυνε. Μέχρι να βάλω του Σώτου, είχε βγάλει της Δάφνης. Μέχρι να ξαναβάλω της Δάφνης, είχε βγάλει του Σώτου :mad: Γι'αυτό τελικά, μπήκε το λουρί και στο "κάτω" και "μείνε", μπας και τελειώναμε με το "βάλε-βγάλε" επιτέλους και προλαβαίναμε νέα μπόρα :mad:

• Like
Reactions: d-friend

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ε εντάξει, μια κακομοιριά στο βλέμμα υπάρχει γενικότερα...
Ο Σωτηράκης είναι με το καρό? Φαίνεται ο πιο κουλ... Ο Μάρκος κάθεται να του το βάλεις? Εντάξει, νομίζω βέβαια ο δικός μου κόπρος είναι πιο μπούλης σε αυτά, θα κάτσει να το βάλω αλλά σκέφτομαι ότι θα τον εκνευρίζει μετά και θα τον απασχολεί. Βέβαια, από το να μου κάνει λιμνούλες στο σπίτι...

Τα ξανακοιτάω τα καψερά και γελάω...